Sanırım Hayatımın Hatasını Yaptım

Sizin bi suçunuz yok ama burda siz eşimin eski sevgilisyle çekilmiş resmini ve mektubunu buldm diye konu acsaydiniz vay efendm eski sevgilisini unutamamış olurdu. Bence şuan eşinizde aynı şeyi düşünüyor polise haber verin.

Galiba esiniz eski mektubu yakin zamandaki mektuplar sandi.
Off ama cok kotu olmus ya.
Nasil orya girer o mektup o resim.
Dikkatli olun Allah askina yaa.
Gozden gecirin yakin yikin atin.
Al bakalim simdi ayikla pirincin tasini.

Ben uzuldum adama.
Tek dayanagi olarak sizi gorurken, simdi?
Tm sucunuz yok. Ama su an onun ruh halini dusunuyorum. Tuh yaa. Hic olmadi bu.

Allah Allah ben ne dedım sımdı

çok ilginç şeyler oluyor.dünkü konu aynı buna benziyor.ve konu sahibi de dün üye olmus

Eşinle bu konuda daha önce tartışmışsınız öyleyse yine tartışmanız gerekirdi.hiçbirsey söylemeni beklemeden gitmesi ancak senin bu eski sevgiliyle görüşmüşsünde inkar etmişsin sonra bu resim cıkınca hersey netleşmişte eşin Artık hiçbir cevap beni tatmin etmez diyerek gitmiş gibi olmuş...
Değişik bir cümle oldu umarım anlatabilmişimdir.
Yani özü inanmadım hiçbir adam telini melini kapatıp ailesiyle irtibatlı kesip işe mişe gitmeyi bırakıp bi anlık sacma bişeyle kayıplara karışmaz...mantıksızlık ötesi

Dünkü konuyla ayni hatta ben okurken telefon ve anahtarını almadi yazınca ne oluyor bana önceden mi biliyorum bazı seyleri dedim kimse de demeyince kendimi ermiş sandim...
Neyse ayni uyeler mi o ortaya çıkarda esinizin hic kardeşi , halasi,dayisi amcası, teyzesi yok mu anne yaşlı diye demediniz ama dememek olur mu onlarla neden konuşmuyorsunuz belki kuzeninin yanina gitti kardesleri varsa onları arayin

Ya ben de korktum adamcağızı aldattınız sandım. Ne var ki bunda ondan önce yaşanmış bitmiş bir şey. Ben de eşimi çok seviyorum, eski sevgilisi ile ilgili bir şey bulsam tamam çok üzülürdüm ama çekip gitmek nedir yahu en fazla 1 saat sımsıkı sarılma cezası verirdim kolları yorulana kadar.

Telefonunu almadı diye bir şey yazmadım. Telefonu kapalı yazdım.

Aile büyüklerini telaşlandırmamak için yazmadım nasıl olsa döner diye düşündüm. Ama buraya yazdıktan sonra babama ve onun dayısına haber verdim. Hala bekliyorum.

Bunca düşüncesiz insan arasında şu yorumu gördüğüme gerçekten sevindim. Beni anladığınız için empati kurabildiğiniz için teşekkür ederim.
Yeni üye olduğun için bilmiyorsun ama o kadar insan duygularla oynadı ki burada. Hangisini anlatayım bilemiyorum hepside nerdeyse sizi kandırmak çok komikti hahaha diyerek çıktı buradan.
Böyle benzetmeler olunca pimpirikleniyo herkes ama öncelikle şikayet etmeliler sonuca göre davranmalılar çünkü gerçekten içlerinde o acıyı gerçekten yaşayan insanlarda olabilir.

Umarım Rabbim sıkıntını giderir ve sende tabiri caizse, burnundan getirirsin eşinin :)

Bu tarz kayiplari bulan tv programlari var dilersen oraya katıl. Ya da 5 eylülü bekle mecbur gelecek seminere

ben eşinize hak verdim valla.

ben de eski ilişkiden mektupları görsem okusam ben de soğurdum.

fotolar bi derece. çünkü bi anı mesela benim mezuniyet fotolarımda eski sevgilim var onları silmem demek hayatımı silmem demek.

ama onun yazdığı vs bişeyi saklamak doğru değil. çok dramatik abartmış habersiz bırakmakla ama hak veriyorum yine de.

Eşim oğlak burcu
Ben de oğlak burcuyum ve ben de aynı tepkiyi verirdim.
Ortadan kaybolma huyum vardır yani.
Bir süre düşünürdüm, geçirdiğimiz günleri hatırlardım ve sevgim ağır basarsa dönerdim.
Ortada affedilmez bir olay da yok zaten.

Eğer sizinle yuva kurduysa ve bu kadar kırıldıysa, çok seviyor demektir.
Böyle bir adam için, selam verdiği kişi bile önemlidir.
Bu yüzden üzülmeyin, mutlaka kısa sürede dönecektir.

Tam da haftasonu kaybolmuş ilginç. Çünkü hafta içi olsaydı hepimiz is yerine baktin mi diye soracaktık. Ve bu sakinlik normal değil, üzgünüm. Konu ilk gün açılsa tamam da üzerinden iki gün geçmiş, gerçekten böyle bir şey yaşayan biri şu an buraya konu açmak yerine yana yakıla kocasını arıyor olurdu.

Adam öğretmen ve tatilde :)

Öncelikle geçmiş olsun, insallah en kısa sürede döner de tatlıya bağlanır konu. Şimdi düşündüm de evimde eşimin eski sevgilisinin mektubunu resmini vs bulsam ben öfkelenirdim, ne güzel anılarına değer veriyor diye düşünemezdim. Ama evi terketmek çok ağır olmuş. Keşke tartışarak da olsa konusabilseydiniz. Gerçekten çok üzüldüm.

Adam öğretmen ve tatilde :)
Ben de onu diyorum işte tatile denk gelmiş. Bu konu fake, ilk kez böyle kesin konuşuyorum aksini iddia edemez kimse. geçen gün annemle tartıştım, sinirle evden çıktı ve saat gündüz 2 sulariydi, telefonunu almadan çıkmış hem de. Saat 4 oldu gelmedi beni bu panik sardı, elim ayağım titredi böyle konu açmayı falan bırak, teyzemi ararken ellerim titredi ya bi şey olduysa diye. O an aklimdan geçenleri anlatsam roman olur. Ulaşana kadar yerimde duramadım ev bana dar geldi.

Velhasıl kelam, ihanet konusu geçince ölümden bahseden bi koca, iki gündür evde yok ve sen burada bize gülücüklü cümlelerle falan laf yetiştiriyorsun? Kocanı sevmiyor olsan hadi bi derece, e çok da seviyorsun?

Yönetim de bir şey yapmaz böyle durumlara. Neyse arada böyle reyting yükseltecek cinsten konular açılır kızlar, normal böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…