- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi MsPortatif
-
İlk günden anladım ki insanlar buraya dert dinlemek ya da dert anlatmak için gelmiyormuş. Şov yapmak için veya kendi hayatlarından bezdirmiş kocalarının dedikodularını yapıp kendilerini boşaltmak için buradalarmış.
Eşimden nefret etmediğim için size şov yapamadığım için şu an endişeli olduğum için sizin gibi düşünmediğim için sizi eğlendirecek mutlu edecek söylemlerde bulunmadığım için özür dilerim.
Allah Allah ben ne dedım sımdı
Bunca düşüncesiz insan arasında şu yorumu gördüğüme gerçekten sevindim. Beni anladığınız için empati kurabildiğiniz için teşekkür ederim.
Uzun süredir kk takipçisimiyşiniz şimdi mi düşüncesiz oldu herkes
Dünkü konuyla ayni hatta ben okurken telefon ve anahtarını almadi yazınca ne oluyor bana önceden mi biliyorum bazı seyleri dedim kimse de demeyince kendimi ermiş sandim...
Neyse ayni uyeler mi o ortaya çıkarda esinizin hic kardeşi , halasi,dayisi amcası, teyzesi yok mu anne yaşlı diye demediniz ama dememek olur mu onlarla neden konuşmuyorsunuz belki kuzeninin yanina gitti kardesleri varsa onları arayin
Yeni üye olduğun için bilmiyorsun ama o kadar insan duygularla oynadı ki burada. Hangisini anlatayım bilemiyorum hepside nerdeyse sizi kandırmak çok komikti hahaha diyerek çıktı buradan.Bunca düşüncesiz insan arasında şu yorumu gördüğüme gerçekten sevindim. Beni anladığınız için empati kurabildiğiniz için teşekkür ederim.
Ben de oğlak burcuyum ve ben de aynı tepkiyi verirdim.Eşim oğlak burcu
Adam öğretmen ve tatilde :)Tam da haftasonu kaybolmuş ilginç. Çünkü hafta içi olsaydı hepimiz is yerine baktin mi diye soracaktık. Ve bu sakinlik normal değil, üzgünüm. Konu ilk gün açılsa tamam da üzerinden iki gün geçmiş, gerçekten böyle bir şey yaşayan biri şu an buraya konu açmak yerine yana yakıla kocasını arıyor olurdu.
Ben de onu diyorum işte tatile denk gelmiş. Bu konu fake, ilk kez böyle kesin konuşuyorum aksini iddia edemez kimse. geçen gün annemle tartıştım, sinirle evden çıktı ve saat gündüz 2 sulariydi, telefonunu almadan çıkmış hem de. Saat 4 oldu gelmedi beni bu panik sardı, elim ayağım titredi böyle konu açmayı falan bırak, teyzemi ararken ellerim titredi ya bi şey olduysa diye. O an aklimdan geçenleri anlatsam roman olur. Ulaşana kadar yerimde duramadım ev bana dar geldi.Adam öğretmen ve tatilde :)
Bu arada ben seni konu sahibi sanmışım Çok pardon:)Adam öğretmen ve tatilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?