Sanırım Hayatımın Hatasını Yaptım

ah o eskiler... hiç olmadık yerde çıkar ortaya. keşke dikkatli olsaydınız da taşınırken yok etseydiniz. olacağı varmış. umarım döner de konuşup anlatırsınız bunun silinemez bir geçmiş olduğunu onu bu kadar çok sevdiğinizi.

Yazık kiyamam size biraz sakin bırak onu inanki gelir neden sakladınız geçmiş eşyaları yada sakladilar önlem için hastane ve emniyete bildirin dilerim en kısa zamanda mutlulugunuza kavuşursunuz

Amaaaaan boşverin kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok.

Oturduk konuştuk biraz anlattım herşeyi birazda kızdım. Babamla da ayrı konuştular. Çok tepkisiz hala buz gibi ama düzelecek sanırım.

Üzüldüm okurken esiniz sizi cok seviyor olmali pesine düşün ve eskiyi dair hic biseyin kafanızda kalmadigina ikna edin

ortada bir ihanet yok sizin önceki yaşadıklarınızı sindirememe durumu var geçmiş bitmiş bilerekte getirmemişsiniz yapacak birşey yok ama karakola haber verin bence

Ya benim ki serefsiz kizi hep kullanmis, " kiz sisko, cirkin" diyor. Isim düsünce cagiriyordum geliyordu. Dedi. Bide serefsiz sonradan vicdan yapiyor kizi kullandigi icin ve hep " sen o kiz kadar sevmiyorsin beni" derdi. Hakli da ben o kadarini yapamam, onurum önce gelir hep. O zamanlar zoruma gitmisti iste ama simdi coluk cocuk var unutuldu o günler, gülüp geciyoruz.

Şımarıklık başka birşey değil.
Sizden sömürdüğü duygularla besleniyor
Ortada 2 gün eve gelmeyecek bir durum yok ayrıca bende çocuk yaşta hem çalıştım hem okudum anneme kardeşlerime baktım. Yeri geldi gece yarıları kız başıma babamı meyhane meyhane aradım, eee ne olmuş yani neler neler var şu hayatta. Bunlar insanı zayiflatmaz aksine güçlü kılar.
Yani demem o ki eşin sorunlu bir kişilik ve buna kılıf olarak çocukluğunu kullanıyor.
Bence yardım alın siz de bir yere kadar yetebilirsiniz.

iğrençlik eşinin yaptığı midesizlik hatta

Eşinize tüm samimiyetinizle anlatın unuttuğunuzu söyleyin onların orada olduğundan haberiniz olmadığını anlatın düzelecektir zamanla.

Ben de esimin gmailini bakiyordum
Sonra seytan durttu en eski tarihe baktim.birde ne goreyim.kizin fotografi..ben de soguk dus etkisi yapti .kotu oldum iki gun.sordum.lisedenmis.ama niye orada ..unuttum.yersen tabi.yiyorsun yani.yemek isteyince...
Esiniz abartmis baya..allah size saglik sihhat versin

Benim de mailimde eski sevgilimle fotolarımız var ,eski nişanlımla video var ..unutmadığımdan mi , yoooo umrumda değiller silmeye üşeniyorum sadece

Öncelikle emniyete başvurun. Ben hatalı olduğunuzu düşünmüyorum. Eşiniz olayı gereksiz dramatikleştirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…