Sanırım Hayatımın Hatasını Yaptım

her gece o mektupları okuyup fotoğrafa bakıp ağladığınızı falan mı düşündü acaba..
aşırı dramatize etmiş olayı.. öldürseydin keşkee deyip evden çıkmalar falan yeşilçam filmi tadında...
umarım kısa zamanda ulaşırsınız...

Konu gerçek ise eşinizin eve dönmesini dilerim ama dikkatimi malesef ki bazı Şeyler çekiyor.Mesela daha üye olalı 24 saat Olmamış ,etiket yapmayı nerden öğrenmişsiniz konu sahibi ? Iki gündür hiç mi kimseye söylemediniz durumu ? Söylemediyseniz bize konuyu eksik anlattınız gibi geliyo bana,yani foto mektup bulma meselesinden daha fazlası ...? Bu arada ben de eski nişanlımla olan Nişan videosunu saklıyorum çünkü içinde bi Sürü akrabam var şu an ikisi vefat etmiş Onlsrın Anısına..ama tabi imha etsem iyi olacak adam anlamaz dinlemez çünkü bu anı meselesini Verdiğimiz Önerilere neden uymuyorsunuz bu arada ? Öğretmenevi'nde arayın demiştim ben mesela..nitekim ben de öğretmenim ilk oraya kaçardım herhalde :)

Konunun tamamını okursanız aradığınız cevapları bulacaksınız.

Arkadaşlar eşim çok şükür bulundu. Okuldan bie öğretmen arkadaşımız buldu. Çok alkollüydü yarı baygın gibi. Duşunu aldırdık şu an uyuyor. Destek olanlara çok teşekkür ediyorum.
geçmiş olsun..
artık ayilinca oturur konuşursunuz.
umarım hemen aşarsiniz bu sorunu.

İyi ki söyledin, aklına gelmemişti, oldu çevirimiçi :)

Ben konuya inanıyorum, ayrı üyeler olduğuna inanmıyorum Mune
Ipler farklıysa yapacak bir şey yoktur zaten.
Buna neden gerek duyuldu onu merak ettim.
Sorun çözülmüş, geçmiş olsun.

Hanımefendi siz resmen araştırmış takip etmiş ve inanmışsınız yahu. Canım kardeşim valla dediğin tesadüflerden hiç haberdar değilim ki bana kalsa konular baya farklı ama kocanın evi terketmesi ve eski sevgili resmi olayı olunca belki öyle düşünmüş olabilirsiniz.
Ama gerçekten arkadaşı tanımam bilmem. Zaten ıp den çıkıyormuş sanırım Allah bilir o nerdedir ben nerdeyimdir.
İnandırıcılık payı demişsiniz ama zaten pay filan olmasına gerek yok ortada çünkü apayrı kişileriz. Umarım ortaya çıkar da o kadıncağız da suçlanmaktan kurtulur. Ben çok takmıyorum açıkcası çünkü yöneticiler ortaya çıkarır heralde yani.

İlahi siz.. Ayrı üyeleriz ya biri bunu ortaya çıkarsın artık
İş komik bir hal almaya başladı. :)

İlk mesajı okuyunca aklıma gelen buydu,sonra amaan boşver dedim.Ama sizin gibi düşünüyorum

Gözünüz aydın. Gerçekten çok zor bir durum. Sizin yerinize kendimi koydum. Eşim böyle birşey ile karşılaşsaydı biz kim bilir neler yaşardik. Mesela ben de eşimin eski kız arkadaşıyla olan fotoğraflarını bilgisayarda gördüm. Hala duruyormus. Sanırım silmeyi unutmuş. Ama ben çok fazla tepki vermedim. Unutmak tabiki mümkün değil arada aklıma geliyor ama eşime yansitmiyorum.

Bence o mektubun eski olduğunu anlamadı
Şimdiki zaman sanıyorsa fena

Hadi diğer konudaki kadınında sizinde kocanız döndü ikinizinde gözü aydın olsun
Bir daha hiç küsmemeniz dileğiyle

Bence o mektubun eski olduğunu anlamadı
Şimdiki zaman sanıyorsa fena
öyle de olabilir, ama olayı yine de fazla dramatize etmemiş mi sence de?
misal; sen şimdi eşine ait eski ya da yeni fark etmez, bir mektup bir fotoğraf bulsan bir sormaz mısın hayırdır huleyn noluyo nedir bu diye... o hesap yani.. konudaki eş paranoyalar yaratıp evi ocağı terk eylemiş. saçma -_-
yeni mektup olduğunu düşünse bile hangi erkek hesap sormadan evi terk eder ki?

aman ben gereksiz yere fazla takıldım konuda bu acitasyona.

Ben böyle yapmam da benim başıma gelseydi , eşim önce 1 hafta küser muhtemelen, sonra sakinleşince hesap sorardı :)
Bir keresinde 3 gün konuşmadı, sinirle evde dolandı, annesi gile gitti filan, çok sinirliyim şimdi konuşmayalım dedi bana, ne olmuş anlamadım ama korktum baya.
Meğer ünv den bir erkek arkadaş, (samimiyetim bile yoktu normalde), bana salakca bir mail atmış , ben görmeden eşim okumuş , neyse sakinleşti de kapandı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…