- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi MsPortatif
-
Konu gerçek ise eşinizin eve dönmesini dilerim ama dikkatimi malesef ki bazı Şeyler çekiyor.Mesela daha üye olalı 24 saat Olmamış ,etiket yapmayı nerden öğrenmişsiniz konu sahibi ? Iki gündür hiç mi kimseye söylemediniz durumu ? Söylemediyseniz bize konuyu eksik anlattınız gibi geliyo bana,yani foto mektup bulma meselesinden daha fazlası ...? Bu arada ben de eski nişanlımla olan Nişan videosunu saklıyorum çünkü içinde bi Sürü akrabam var şu an ikisi vefat etmiş Onlsrın Anısına..ama tabi imha etsem iyi olacak adam anlamaz dinlemez çünkü bu anı meselesiniVerdiğimiz Önerilere neden uymuyorsunuz bu arada ? Öğretmenevi'nde arayın demiştim ben mesela..nitekim ben de öğretmenim ilk oraya kaçardım herhalde :)
geçmiş olsun..Arkadaşlar eşim çok şükür bulundu. Okuldan bie öğretmen arkadaşımız buldu. Çok alkollüydü yarı baygın gibi. Duşunu aldırdık şu an uyuyor. Destek olanlara çok teşekkür ediyorum.
İyi ki söyledin, aklına gelmemişti, oldu çevirimiçi :)
Hanımefendi siz resmen araştırmış takip etmiş ve inanmışsınız yahu. Canım kardeşim valla dediğin tesadüflerden hiç haberdar değilim ki bana kalsa konular baya farklı ama kocanın evi terketmesi ve eski sevgili resmi olayı olunca belki öyle düşünmüş olabilirsiniz.
İlahi siz.. Ayrı üyeleriz ya biri bunu ortaya çıkarsın artıkİyi ki söyledin, aklına gelmemişti, oldu çevirimiçi :)
Ben konuya inanıyorum, ayrı üyeler olduğuna inanmıyorumMune
Ipler farklıysa yapacak bir şey yoktur zaten.
Buna neden gerek duyuldu onu merak ettim.
Sorun çözülmüş, geçmiş olsun.
Ikiniz ayni anda online olun :) şaka şakaİlahi siz.. Ayrı üyeleriz ya biri bunu ortaya çıkarsın artık
İş komik bir hal almaya başladı. :)
İlk mesajı okuyunca aklıma gelen buydu,sonra amaan boşver dedim.Ama sizin gibi düşünüyorum
Ahahah evet ben dün hallettim. :)Ikiniz ayni anda online olun :) şaka şaka
Sizin eşiniz geldi mi hallettiniz mi sorunu
İlk mesajı okuyunca aklıma gelen buydu,sonra amaan boşver dedim.Ama sizin gibi düşünüyorum
Bizim de basimiza bunun gibi birsey gelmisti.evimize tasindigimizda esimin esyalarinin icinde eski sevgilisinin yazdigi mektubu gördüm. Kiz resmen üsenmemis oturup 5 sayfa yazmis. Tam gördüm elime aldim esim farketti ve alip yirtti. Kavga ettik haliyle , ne isi var hala diye. Ben bir hafta falan cok üzülmüstüm ama onu unutamamis falan diye degil de, ne bileyim insan üzülüyor iste... takma sen de zaman ver ona[/QUOT
kendini bir hafta uzmeye değmez...ben de esime yazilmis bir mektup buldum evde eski bir defterin arasında.Eşime ilgi duyan bir kızın üniversitede iken yazmış olduğu iki mektuptu (kızla sevgili olmamışlar söylediğin göre) Mektup o kadar duygusal ve içli yazılmış ki...Eşim yirtmak istedi. "Aaa o nerden çıktı" dedi. (unutmuş olduğunu düşündüm). Yirtmasina ben izin vermedim. Mektubu yazan kiz evlenmiş, aradan kaç sene geçmiş. Dert etmedim bunu kisaca...Bizim de basimiza bunun gibi birsey gelmisti.evimize tasindigimizda esimin esyalarinin icinde eski sevgilisinin yazdigi mektubu gördüm. Kiz resmen üsenmemis oturup 5 sayfa yazmis. Tam gördüm elime aldim esim farketti ve alip yirtti. Kavga ettik haliyle , ne isi var hala diye. Ben bir hafta falan cok üzülmüstüm ama onu unutamamis falan diye degil de, ne bileyim insan üzülüyor iste... takma sen de zaman ver ona
Merak ediyordum, ayılınca iyi bir hesap sor ,Arkadaşlar eşim çok şükür bulundu. Okuldan bie öğretmen arkadaşımız buldu. Çok alkollüydü yarı baygın gibi. Duşunu aldırdık şu an uyuyor. Destek olanlara çok teşekkür ediyorum.
Bence o mektubun eski olduğunu anlamadıher gece o mektupları okuyup fotoğrafa bakıp ağladığınızı falan mı düşündü acaba..
aşırı dramatize etmiş olayı.. öldürseydin keşkee deyip evden çıkmalar falan yeşilçam filmi tadında...
umarım kısa zamanda ulaşırsınız...
öyle de olabilir, ama olayı yine de fazla dramatize etmemiş mi sence de?Bence o mektubun eski olduğunu anlamadı
Şimdiki zaman sanıyorsa fena
Ben böyle yapmam da benim başıma gelseydi , eşim önce 1 hafta küser muhtemelen, sonra sakinleşince hesap sorardı :)öyle de olabilir, ama olayı yine de fazla dramatize etmemiş mi sence de?
misal; sen şimdi eşine ait eski ya da yeni fark etmez, bir mektup bir fotoğraf bulsan bir sormaz mısın hayırdır huleyn noluyo nedir bu diye... o hesap yani.. konudaki eş paranoyalar yaratıp evi ocağı terk eylemiş. saçma -_-
yeni mektup olduğunu düşünse bile hangi erkek hesap sormadan evi terk eder ki?
aman ben gereksiz yere fazla takıldım konuda bu acitasyona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?