Sanırım hislerim doğru çıktı....

regencim aynı benim kaynana benimle alakalı alakasız tüm konularda çelişkili..Biri bak şu çok iyi der yanında.Sonra bişey oldu mu kötüydü zaten o kıza neler çektirdi falan der..Ben anlayabilmiş değilim onu.

Son düzenleme:
,

Çok iyi değil durumumuz şükür aç açık değiliz..Ailesine ayda 50/100 tl veriyo onlar ailesi sonuçta verme diyemem.Çünkü bende çalışsam kendi ailemede destek olucam.

Hımm peki o zaman Allah rızkınızı bol etsin.
Bu düşüncenizde güzel aslında kendinizce.
Karar sizin..Ne diyelim.

Canım öncelikle onlar kendi aralarında konuşurken dedikodu da yapsalar dinlememen gerekirdi,
sonuçta hiçbirimiz melek değiliz, eminim bizimkiler de benim dedikodumu yapıyordur ama duysam kızmam nedeni herkes kendini haklı görüyor, ben arkadaşlarımla, bu sitede paylaşıyorum yaşadıklarımı rahatlıyorum, onlar da konuşacak rahatlayacak iftira atmadıkları sürece.
Ne bileyim bizim de hatalarımız oluyor, en basitinten onlara kızınca ben surat asıyorum, samimi olmuyorum, gitmiyorum.
Diyebilirler çok soğuk, biz ona ne yaptık niye gelmiyor, biz çok iyiyiz falan diye.
İnsanın fiziksel özellikleri, değiştiremediği özellikleri hakkında konuşulması çok ayıp, onun dışında yaptığımız şeylerden konuşurlarsa konuşsunlar umrumda değil.
Bence sen çok büyütmüşsün, keşke gidip sormasaydın, eşine de anlatmasaydın.

aynen yaa o kadar komikler ki. 2 saniye önce dediği lafı inkar ediyor.yok ben onu demek istemedim falan diyor.şimde duydu oda biliyor huyunu, laflarını.
çok cahiller.çok şey biliyorlarmış sanıyolar kendilerini ama aslında hiçbişeyden haberleri yok.
eski kafalılar.
benımki nişanlıyken masa sandalye takımı alıcaz. hanı eskiden oymalı kral koltuğu gibi sandalyeler vardıya.onlardan alaymışım çok modaymış onlar (HALBUKI ŞÖYLE BİR CADDELERE ÇIKIP MAĞAZALARA BAKSA NE MODA NE DEĞİL BİLECEK) halbuki şimdi beyaz mobilya moda ve sandalyeler deri oluyor.

aynı şeyleri sürekli tekrarlamaları yokmu.bişeyi 10 kere söylemeler. artık off kaçıncı baskı oldu diyorum..
ama halaa anlamıyor..

SÜREKLİ LAFI AĞZIMA TIKIYOR.. BİŞEY DENDİĞİNDE ONU DEMEK İSTEMEDİM.SEN GENE BENİ YANLIŞ ANLIYOSUN DİYOR.
çok lafın arasına giriyor 2 laf edemiyosun kimseyle.
off çok zor uğraşmak..

Dinlememem gerekirdi ben de biliyorum ama o an öyle gelişti..Öyle diyorsun cnm da en basidinden anlatayım ben onun evine geldim 25 senelik ev iki oda bi salon ..Oturma odası misafir odası ve yatak odası..Muntazam değil ve de..Ben paylaşmıştım işte yeni evler çok güzel,diye.Çünkü ben şimdi doğursam çocuk odası yapamıcam ıonu da brak yatak odam çok küçük beşiği salona koyucam..Ondan dolayı inşallah ileride olur dedim.Oda olur kızım dedi inşallah..Ama dün evide düzenledik yaptırdık daha ben napıyım diye şikayet edercesine söylendi..Bazı kadınlar oğlumuzdan olduk deyince bu da öyle oldu dedi bunlara ne gerek var ..Bunu söyledim dedim eşimin nyinden oldun..İşte onlar öyle deyince bende katıldım dedi.Ne biliiyim yaa ..

Sence demeseydim hergün aşağı iniyorum surat yapsam işte böyle davransam eşim demez mi bu niye böyle yapıyo huzursuzluk çıkarıyo diye..Snra bişey olduğu zaman sen zaten asık suratlıydın şöyleydin böyleydin olur

Aranız uzak olursun gitmezsin altlı üstlü oturuyorum ben gitmesem eşimde bi süre sonra gitmezailesiyle arası neden açılsın..

Ha bir de burada paylaşıyorum bi çok insan gibi..Bu siteden çıksam mesela yada olduğum anda bile beni kim tanıyor...Ama onun anlattığı kişilerle neredeyse ayda iki ayda bir görüşüyoruz..Yüz yüze geliyoruz ..Demezler mi arkamdan geline bak şöyleymiş böyleymiş diye

Talihsiz bir olay olmuş.
Kayınvalidene kızmakta, kırılmakta haklısın.
Ama belki de söyledikleri gerçek düşünceleri değildi.
Yani ne bileyim şeytana uydu, arkandan atıp tuttu.
Düşünsene ortamı. Herkes dert yanıyor gelininden.
Seninki de gaza geldi sanırım. Ben de bir şeyler anlatayım dedi.

Bazen yaparız böyle hatalar.
Mesela gaza gelir bir sırrımızı hiç olmadık birine anlatırız.
Sonra pişman oluruz ne yaptım ben diye.
Bu da onun gibi bir şey..

Tabi yaptığı hiç hoş değil ama onu sadece bu olayla değerlendirmemelisin.
Demem o ki geçmişte ilişkilerinizde sorun yoksa bu olay senin onun hakkındaki fikirlerini çok da değiştirmesin.

Yok cnm bu olayla değerlendirmicem..Ama hislerimde haklı çıktım..Ben yine beraber yemeye devam edicm.Misafirleri gelsede hizmet edicem.Ama direk bana dedikodusunu yaptığı insanlara benim hk böyle konuşması kırdı..

Canım zaten kayınvalidenin senin hakkında konuştukları çok eften püften saçma sapan şeyler...
Nedir yani yeni eve herkes özenir ne kötülük var bunda? Gayet doğal...
Kayınvaliden ortama uymuş.
Senin hakkında anlatacak kötü bir şey de bulamamış yeni evlere özeniyor diyor.

Bu da ona iyi bir ders olmuştur artık yerli yersiz konuşmaz.
Kızgınlığını belli etmekle iyi etmişsin.
Ama inan ağlayacak, üzülecek bir şey yok bunda.
Bir kere değer mi senin gözyaşlarına?
O kadar değerli mi bu kadının ne düşündüğü ne konuştuğu senin için?
Benim umrumda bile olmazdı...
Benim arkamdan isteyen istediğini söyleyebilir. Bana kimse bulaşmasın yeter...

O an üzüldüm işte.Bi de ailemden ayrı şehirdeyiz ondanda hassaslaşıp ağladım galiba..Benim duyabildiklerim bunlar ki kısık sesle konuştu sürekli anlayamadım..Ben iki yüzlülükleri hiç sevmiyorum cnm..Bi de insanlar bak geldi de anlaşamadı diye niye içlerinden geçirsinlerki ..Nankörlüğe tahammül edemiyorum...

Seni suçlamak için söylemedim yeni ev istemekte haklısın herkes daha iyisini ister, kayınvaliden de kimbilir evi ne zorluklarla aldı onun için saray gibidir. Sen beğenmeyince gücenmiştir. Ne bileyim dese iş yapmıyor, ben ona neler yaptım o şöyle falan haklısın. Desen ki ya ben öyle değilim, bunu söyleyemez, inan söylerler melek olsan bile söyleyen söyler. Napsın herkes konuşurken o da onu söylemiştir. Bence bu çok büyük bir problem değil. O yüzden üzülme bence, kayınvalidenin bunun dışında bir kötülüğü yoksa ben yanlış anlamış olabilirim, uzatmayalım bu olayı de bitsin.

Boşver canım hiç kafana takma.
Sen de bundan sonra kayınvalidene hakettiği kadar değer ver.
Nasıl bir muamele hakediyorsa öyle davran.
O zaman bu kadar üzülmezsin nankörlüğe.
Bu söylediğim sadece bu konuyla ilgili değil.
Başınızdan böyle bir olay hiç geçmeseydi de aynı şeyi söylerdim.
Gereğinden fazla değer vermek iyi gelmez...

Ayrıca diğer kadınlar ne düşünürlerse düşünsünler hiç umursama.
Farzet ki bu gelinde ne kötüymüş dediler.
Eee ne çıkar bundan? Ne derlerse desinler, ne düşünürlerse düşünsünler.
Sen de onların ne kadar dedikoducu kadınlar olduğunu gördün işte.
Onlar için ne ikiyüzlü, dedikoducu kaynanalarmış diye düşünüyorsun.
Onlar da seni kötü gelin bilsinler.

Son düzenleme:
Yeri geliyor annemizden , babamızdan , kardeslerimizden dert yanıyoruz arkadaslarımıza olsun ya da diger akrabalarımıza.. Aynı sekilde onlar da bizden. Valla oluyor yani ki , öyle bir ortam da bu tarz konulardan bahseden insanlara katılmayacak kayınvalide yoktur herhalde ya da varsa bile cok azdır..

Benim derdim yeni ev değil cnm ayy ne güzeller dediğimde banabizim evler hiç muntazam değil diye kendi der..Ama cnm tek söylediği bu değil ki duyduklarım bunlar.Ben dedim zaten uzaatmıcam ama.. bu olay beni çok kırdı dedim...

Son düzenleme:
Haklısın cnm..Yorumun için tşk ..

elfois'in dedigi cok dogru..yüzüne gülüp arkandan niye laf dinliyolar??onlar cok iyi olsalar derler ki yaa biz de taniyoruz gelinini az cok niye öyle diyosun?? hangisi dedi? hicbiri.. onlar laf etseler bile cok mu önemli kendileri iyi olsa arkadan konusulan lafi dinlemezler.. bosver onlarin yorumlarini.. bunun oldugu belki de daha iyi oldu... iste hepsinin gercek yüzünü gördün.. bundan sonra ona göre davranirsin..

Sağol cnm..

ya kusura bakmada sende kayın valıdenle çen çen çeneye gırmısın.yok babam kadar mert olsaydın falan ne demek ya..senın eşin annene dese hoş mu..kım haklı haksız demıyorum ama net bır sekılde emın olmadıgın bırsey ıcın gıdıp yaşıtın gıbı kavga etmıssın şaşırdım açıkcası

yaa canım bence buyutmussun bıraz oyle mıllet anlatınca o da anlatmıs ıcınde ofke var demek kı bıraz sana karsı aman bosver ya esını de kendını de uzme fazla gıtmezsın olur bıter

Emin olduğum şeyleride duydum..Annem öyle yanında iyi arkasından söylese emin ol ben ondan önce uyarırım annemi.Kavga ne demek yaakaç kere dedim normal konuştum diye...Saptırmayın olayı sırf yazmak için yazıyorrsunuz..Ya okuyup cevap verceksin yada hiç bişey yazmayacaksın ..Allah Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…