Sanırım hislerim doğru çıktı....

kiz neden sinirleniyorsun?? Allah seni ne diyim surda konusuyoruz dertlerimizi paylasiyoruz rahatlamak icin daha fazla sinir olmak icin degil..olabilir tam okumamistir, sinir olmak icin sebep cok biraz rahat ol.. gerci kelin ilaci olsa kendine faydasi olur diyene de bak

ne demek ya bu topıge yazıyorsan eger olumlu olumsuz tum elestırılere acık olacaksın herkes senınle aynı mı dusunmek zorunda Allah Allah........ayrıca ben halen aynı fıkırdeyım kaynanan senı sevmek yada sen onu sevmek zorunda deılsın sonucta sen hıcmı bırılerıyle kaynananın dedıkodusunu yapmıyorsun.oda senın gıbı kulak kabartsa duyardı heralde bu arada karsında kaynanan yok bana ne yazıp ne yazacagımı sen soyleyemessın tamammı

canım senin adına üzüldüm.çok kırılmışsın.ama keşke hemen inip yüzüne söylemeseydin.bu şekilde davranmak insanları daha da yüz göz ediyor ki, bir kayınvalideyle yüz göz olmak hiç hoş olmasa gerek.ben hep alındığım kırıldığım şeyleri eşime söylerim.tabi keşke öyle olmasaydı yok şunu beklemezdim üzüldüm şimdi falan diye sakince.o da annesine bu tür konuları iletirken annesinin neye nasıl tepki vereceğini bileceğinden ona göre üslup kullanır.illa kavga etmek olarak anlaşılmasın her türlü şeyde bence önce eşin bilsin.ilk o söylesin annesine.bak eşin de arkanda durmuş zaten.mesela yapmak istemediğim gitmek istemediğim bir yeri önce eşime söylerim.eşimde "ben gitmek istemiyorum anne" der biter.ya da "sen yapma orkide gel otur yanımda" der.hı ne olur kayınvalidem bunun benden kaynaklandığını bilse bile aramızdaki mesafe kalkmamış olur.sen de bu yolu bir dene bakalım.boş ver fazla içli dışlı olma tatlım.gidip hesap sorma bırak eşin konuşsun anneciğiyle:))))

Doğru oku ona göre yorum yap sende TAMAM MI..

İlk önce eşime söyledim .Sonra onla konuştum..Cnm ben sakin sakin konuştum .onun bilmesini de istedim Çünkü çok kırıldım.Hatasını anladı zaten... Ben Allah'a havale ettim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…