Sanırım iyi bir eş olabilmeyi beceremedim

merhaba şeker. bence içine kapanmak yerıne tam tersını yapmalısın. esını hayatının merkezınden cıkarıp yanına koymalısın. merkezede bır surelıgıne kendını koyarsan hem esınle aran duzelır hem kendıne guvenın artar. eskerımızı cok sevıyoruz evet ama onlar dunyanın merkezı olarak gprmeye devam edersek ınan bana kaybederız hem onları hem kendımızı

ayrıcada kımseye yaranmak zorunda degıldır insan.
hepp soylerım asıl olan ınsan ve ınsan mutlulugudur. diger ınsanları rahatsız etmeyecek derecede mutlu olmaya bakacaksın hayatta. nasılk mutluysan ole yaşa. ama dıkkat etmenı onenerım sana ınsan bı sure sonra acıdan zenk almaya baslıyo tamamen pısıkolojık bırsey sanırım o durama geldıysen eger hemen cekınmeden bı terapıste gıt ve yasamanna bak hayat o kadar kısakı 50-60 yasına gelıp buruş buruş oldugunda üzüldugun her sanıye ıcın lanet okuyacaksın .hazır zaman varken mutlu olmaya bak . senın hayatını bılemem nası mutlu olabılırsen hemen harekete gec . sanıyeler bıle kıymetlı.

merhaba şeker. bence içine kapanmak yerıne tam tersını yapmalısın. esını hayatının merkezınden cıkarıp yanına koymalısın. merkezede bır surelıgıne kendını koyarsan hem esınle aran duzelır hem kendıne guvenın artar. eskerımızı cok sevıyoruz evet ama onlar dunyanın merkezı olarak gprmeye devam edersek ınan bana kaybederız hem onları hem kendımızı

haklısın canım onları merkezde koymak hata ama suanda inan duygularımla degil mantığımla hareket ediyorum doğruyu yanlışı az cok görebiliyorum.ama bişey var yanlış giden o ne bulamıyorum.sevgi desen ikimizinde sevgisi fazlaca.ilgi desen oda var.dediğim gibi x insanlar yüzünden sorunlarımız oluyor zaman zaman.buda beni soğutuyor geri cekilmeme sebep oluyor.cok üzülüyorum ya

kendıne ayırdıgın zamanın varmı
esınle bıraz ayrı takılın gıt bı sacını basını duzelttır alısverıs yap
tıyatro sınema
resımsergısı kıtapcı vs bır yerler gez ayrı takılın bır bırınıze zaman tanıyın bazen ole oluyo ınsan
aılen uzaktaysa onlara gıt bı sure

hatta bız esımle sole bısıyapmıstık ıkımızde bırbırımızde ıstemedıgımız hoslanmadıgımız ozellılerı yazdık
bır bırımıze verdık sonunada ne olursa olsun tabıkı bırbırımızı cok sevdıgımızde eklemeyı ıhmal etmeedık. sadece daha mutlu olabılmek adına durust olmak ve gerceklerı paylasmakk gerek bole bırsey deneyın belkı ısınıze yarar

kendıne ayırdıgın zamanın varmı
esınle bıraz ayrı takılın gıt bı sacını basını duzelttır alısverıs yap
tıyatro sınema
resımsergısı kıtapcı vs bır yerler gez ayrı takılın bır bırınıze zaman tanıyın bazen ole oluyo ınsan
aılen uzaktaysa onlara gıt bı sure

gezme kendime zaman ayırma konusunda sıkıntım yok.aksine eşim der çık istersen kaç gündür evdesin diye.

işte onu dıyorum esın bılke farketmıs ck dolas bıra z stres at dıyo sen anlamıyorsun. eısnın dızı dıbınde oturmayı bıra bıraz farlı seyler yapta ferahlayasın
esınde gıtsın takılsın 15 gun sonrea oturup guzel bı yerde gecen 15 gunu ve neler dusunudugunuzu paylasın 15 gun pek dertlesmeyın ve bırlıkte olmayın :D
15 gumn sonra guzel bır aksam yemegı dısarda tabı . oturup konusun ılıskınıze bıde dısardan bakın. gerceklerı ve sorunları daha net gorrusunuz. sonra evınıze donun geceyı guzel bıtırın ve sabah oldugunda herseyın daha guzel oldugunu farkedın

işte onu dıyorum esın bılke farketmıs ck dolas bıra z stres at dıyo sen anlamıyorsun. eısnın dızı dıbınde oturmayı bıra bıraz farlı seyler yapta ferahlayasın
esınde gıtsın takılsın 15 gun sonrea oturup guzel bı yerde gecen 15 gunu ve neler dusunudugunuzu paylasın 15 gun pek dertlesmeyın ve bırlıkte olmayın :D
15 gumn sonra guzel bır aksam yemegı dısarda tabı . oturup konusun ılıskınıze bıde dısardan bakın. gerceklerı ve sorunları daha net gorrusunuz. sonra evınıze donun geceyı guzel bıtırın ve sabah oldugunda herseyın daha guzel oldugunu farkedın

öyle bir durum almışızki ne o bensiz nede ben onsuz birsey yapamayız gibi.ben okuyorum suanda tatiliz ama inan tatil boyunca bir yere çıkmadım doğru düzgün içimden gelmiyor sanırım psikolojik.eşimde aynı iş çıkısı arkadaslarınla buluş diyorum yapmıyor.onu anlıyorum işi geregi cok yoğun ve asırı stresli bir durumda.uff ya bişeyler düzelirmi dersin yoksa cokmu fahim durumdayız.ama söyle bakıyorumda cok büyük kavgalarımız huzursuzluklarımız yok sadece ufak tefek iletişim problemleri.sadece sorunlar x insanlardan ötürü oluyor.o abartmamaya uzatmamaya calışıyor.ama ben olan bir durumu unutamıyorum sanki hayatım yıkılmış gibi davranıyorum

ınan bana sınıradasın acıl bısı yapmazzasa bırbırınıxı cok ıncıtır yaralar acarsınız. onunlada konu bı sure ayrı takın dedıgım gıbı mutlaka ıse yarar en fazla 15 gun fazla abartmayın he
1 haftamı 10 gunmu bılmem orasını sız karar verın. ama aksamları bıkek beraber oturmayın sen anne gıt arkadaslarınla takıl felan ama ayrı takılın 1 hafta mesela oturup konusun hersey aha net anlasılır ınan bana bu stresle konusursanız kavga ederısnız zaten

ınan bana sınıradasın acıl bısı yapmazzasa bırbırınıxı cok ıncıtır yaralar acarsınız. onunlada konu bı sure ayrı takın dedıgım gıbı mutlaka ıse yarar en fazla 15 gun fazla abartmayın he
1 haftamı 10 gunmu bılmem orasını sız karar verın. ama aksamları bıkek beraber oturmayın sen anne gıt arkadaslarınla takıl felan ama ayrı takılın 1 hafta mesela oturup konusun hersey aha net anlasılır ınan bana bu stresle konusursanız kavga ederısnız zaten

sanırım o ayrı takılmayı yapamayız.çünkü böyle bişeyi eşime desem biliyorum hemen yanlış anlayıp durumu başka tarafa cekecektir buna adım gibi eminim.ve daha fazla üzülmesine sebep olacaktır.inan cok iyi kalpli benim üzerime titreyen biri hassas ve bir okadarda mantıkçı.

Bu kadar kendinizi üzmeyin kimse mükemmel değildir her evlilikte böyle eksikler görülür göze batan durumlar olur zamanla herşey yoluna girer ne süredir evlisiniz bilmiyorum ama çözülmeyecek bir problem değil bence eşime layık olamadım demeyin eşiniz mükemmel mi siz eksik yönlerini görmüyomusunuz

daha 9 aydır evliyim tabiki hiç bir insan mükemmel olamaz bunun farkındayım.sorunlarını nasıl çözecem bilmiyorum sadece sunu biliyorum bunaldım.

esine bu korkularindan yani iyi bir es olamadigindan
yada kendini düzeltmeye calistigindan bahsettinmi ???
kimse dört dörtlük degilcanim benim
inan kendini bosuna üzüyorsun hersey ilerde kendiliginden yoluna girecektir
esin seni sende esini taniyacaksin
bence bunu sorun haline getirip evliliginide kendinide yipratma

daha 9 aydır evliyim tabiki hiç bir insan mükemmel olamaz bunun farkındayım.sorunlarını nasıl çözecem bilmiyorum sadece sunu biliyorum bunaldım.

bende 9 aydır evliyim. ve gerçekten hala evliliğe alışmaya çalışıyoruz. hayatımız birden değişti... bir ev sorumluluğu yeni bir aileye karışmak bir çok şey üzerimizde bazen birikim yapıyoruz fazla geliyor. benim eşim çok yoğun çalışıyor sabah geliyor işten bana da kendine dde fazla zaman ayıramıyor. bu bazen onda da bende de sıkıntı yapıyor. evle ilgili aksaklıkları söylüyorum alınacak yapılacak tamam deyip geçiştiriyor yetişemiyor ben bazen tahammül edmiyorum fevri davranıyorum. sonrada üzülüyorum ben iyi bir eş olamadım onun stresinin üzerine stres ekliyorum diye. ama eçiyor napalım sanki onlar çoook çok mu mükemmel. takıntı yapııp kendinizi üzmeyinopuyorumnanaktan

bu x insanlar olayı nedir? kim bunlar arkadaş mı aile mi?
canım illa ayrı bişey yapcaz diye kasmayın birlikte takılın arkadaşlarla fln
arkadaş yoksa akrabalarla takılın
hiç olmadı al başını çık dolan alışveriş yap tek başına
onu da bırak evde oyalansın televizyon bilgisayar fln
biraz ikiniz de birbirinizi özleyin
yani sevgi ve saygı olduktan sonra herşey çözülür
niye bu kadar umutsuzsun anlayamadım

Back
X