Sanırım iyi bir eş olabilmeyi beceremedim

puha sana da :)

konu sahibi arkadasım ben de aynı sen gibiyim, baktim da yazanlara ben de boyleyim diyen cok var...ben de sabırsızımdır, bisey icin imkan varsa hemen yapilsin isterim, kadinlar boyle galiba cogu...erkekler daha rahat bize gore, biz aylar oncesinden biseyi ayarlariz, onlar aylar oncesinde dahacokvar ohooo derler..bırak yakasını zorlama, sen de rahat ol, bi kere de onun gibi olmayı dene bakalım ne olacak, zarar gorecek misiniz yoksa isler yine yuruyecek mi bi bak...zarar gorurseniz bi sekilde o da sanahakverir yok isler yine yuruduyse stresten uzaklasmis olursun...

soyle dusun artik evliyim o dusunsun yapsın bakalım bazi seyleri de....o da oyle demis zaten bana bırak demis,
eksik ya da gec oluversin bazi seyler bi bak sonra sen de onun gibi rahat olmaya alisirsin...biraz yuku ona birak yani ben bilmem beyim bilir moduna gir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Baslıktanda anladıgınız üzere sorun bende iyi bir eş olarak herseyi yapmaya çalıştım elimden geldiğince aklımın yettiğince ama hep eksik kaldım olmadı.eşimin hakkettiği istediği gibi biri olamadım sanırım.eşim hayatının olmadığı söyleyip duruyor ama ben onu bu duruma sokacak neyaptım?ne oluyor bize oysaki ne büyük umutlarla baş koymuştuk bu yola.cok üzgünüm canım eşim senden özür dilerim hayallarini yıktım belkide istedgin gibi biri olamadım inan cok çabaladım ama başaramadım..

"istediğin gibi biri olamadım" demişsin ben buraya takıldım
neden Onun istediği gibi biri olmaya çalışıyorsun?
O seni bu halinle sevmedi mi? zaten sen böyle değil miydin?
eğer birbirinizi değiştirmeye çalışırsanız zaten bu iş yürümez.
bence sorun başka bir şey ama henüz farkında değilsin.

HıÇ kendını Üzme bız kadınlar bÖyleyız sanırım herseyı kafamıza takarız ayarlamak ısterız erkekler de hıÇ takmaz zamanı gelınce olur der ve sonuÇ:bız dert sahıbı oluruz onlara hıÇ bıŞı olmaz:))

Eşler birbirniz aynı derece sevmek zorunda değil ki ? kimisi aşırıya gider kimi herkesin yanında belli edemez kimisi de içinden sever ama şımartmak istemez.Seven kişi zaten kendini belli eder.

ne demek eşinin istediği biri olamamak..
sen bi kukla değilsinki...
eşin senin iplerini oynatıp istediği şekle getirecek senii..
öylemi sevdi peki seni..hep seni istediği şekildesin diyemi beğendii..
evlilik özveridir..karşındaki insanın emirlerini yerine getirmek değil
bence boşuna hatayı kendinde arama senden istediği g

bilmiyorum hata nerde nerede ama ortada doğru gitmeyen bişeyler var bunu cok iyi biliyorum

sende hata olduğunu sanmıyorum adam mükemelliyetçi ise her zaman hata sendedir

kendini yiyip bitirme
sempatiksalakcinni

yok yaa değilim ya olsam bu yapılanları yaşamazdım.sen biliyosun nasıl davrandığımı aldığım tepkilere bak

bence eşiniz sizin bu ilişkide eksikleriniz olduğu imajını yaratarak sizi bir şekilde eziyor.
kendinizi suçlu hissetmenize neden oluyor.
yapılacak şey, onu bırakabileceğinizi hissettirmek.
şok yaşamasını sağlamak.

iki erkek birbirlerine tüyo verdiklerine kulak misafiri oldum çok iğrenç konuşmalar
aynen aktarıyorum

sen hanımı nasıl frenliyorsun ahbabım eksiklerini buluyorum sürekli yüzüne vuruyorum ki benimle uğraşmasın
:oklava:

böyle giderse sana psikiyatri yolu görünüyor canım
depresyondasın ya da az kalmış sempatiksalakcinni

kesin deprosyandayım son bir aydır uyuyamıyorum geceleri sinirlerim altüst olmuş vaziyette bide bu halimle cocuk düşünüyopdum

Bütün yorumları okuyamadım canım ama neden bu kadar eksik görüyorsun kendini yada eşini bu kadar mükemmel belkide mükemmel olan sensindir de eşin bunu içine sindiremiyordur hem öyle olmasa bile sürekli birilerine iyi görünmek zorunda değilsin. önemli olan insanların biribirini hatalrıyla sevebilmeleri değilmi canım. takma kafana bu kadar. inan bu kadar yıpranmaya değmez.

bıktım yaa ne yapsam ne onun için nede onun tanıdıklarına yaranamıyorum

Çok üzüldüm..
Bir hemcinsimin kendini bu kadar ezdirmesine çok üzüldüm...
Cahil bir kadın değilsiniz,büyükşehirde yaşıyorsunuz ama eşiniz nasıl da sizi bu hale koydu acaba?:çok üzgünüm:
Bu hayatta hiç kimseye yaranmak zorunda değilsiniz ki?
Hangi konularda eleştirildiğinizi bilmiyorum ama bu kadar çok üzüldüğünüze göre eşiniz bir hayli kırmış kalbinizi anladığım kadarı ile..
Dilerim çocuk yapmadan önce evliliğinizi gözden geçirirsiniz..:delphin:

genelde sorunlarımız diğer insanlardan ötürü oluyor.ortada hiç bişey yokken bişey çıkartılıyor ve buda evliliğimizi etkiliyor.ben cok kırıldım sanırım artık kendi kabuğuma çekilmeye karar verdim kimseye ne derdimi ne sorunumu söyliyecem çünkü anlaşılmıyorum anlaşılsam bile yanlış algılanıyorum.

Back
X