Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söz dinlemek ifadesi biraz bana ters..
"Eşimin sözünü dinlemek"
ebeveny gibi sanki..
insan elbette sevdiği adamın kocasının fikirlerindne yola çıkar ama sözümü dinlemiyorsun demek..
zaten bir hükmetme derdi olduğunu gösteriyor bence..
belkide şunu demek istemiştir derinssciğim
hani eşin bişeyden rahatsız olur yada sevgilin yada nişanlın
sende onu yapmazsın nasıl bizim rahatsız olduklarımız varsa yapmamalarını istiorsak
belki budur kastı söz dinlemekten tabir yanlış olmuştur fisfisfis
emretme durumu yok bizde yanlış anlaşılmasın.sadece ben cok aceleci biriyim bişey söylendiğinde o hemen yapılmalı.size şöyle anlatayım bizim suanki oturduğumuz evde bir kaç sıkıntı var ve ben taşınmak istiyorum eşimde istiyor ama kışın taşınma taraftarı degil yaz gelsin başka bir ev bulup çıkarız diyor ama benim bu evde oturmak istememe düşüncem tez canlı olmama sebep oluyor bunuda eşime yansıtıyorum
emretme durumu yok bizde yanlış anlaşılmasın.sadece ben cok aceleci biriyim bişey söylendiğinde o hemen yapılmalı.size şöyle anlatayım bizim suanki oturduğumuz evde bir kaç sıkıntı var ve ben taşınmak istiyorum eşimde istiyor ama kışın taşınma taraftarı degil yaz gelsin başka bir ev bulup çıkarız diyor ama benim bu evde oturmak istememe düşüncem tez canlı olmama sebep oluyor bunuda eşime yansıtıyorum
belkide şunu demek istemiştir derinssciğim
hani eşin bişeyden rahatsız olur yada sevgilin yada nişanlın
sende onu yapmazsın nasıl bizim rahatsız olduklarımız varsa yapmamalarını istiorsak
belki budur kastı söz dinlemekten tabir yanlış olmuştur fisfisfis
Ehh?? Ne var bunda....?
Bu senin kötü bir es oldugnun göstergesi degildirki?
Bunlar cok normal seyler, bence gereksiz yere kendine kuruntu yapiyorsun, yada gercektende esin seni bu piskolojiye soktu.....![]()
canım bu bana da oldu.ilişkimizin ilk yılında ben sevgilime yeterince değer vermiyordum,ona onun bana taptığı kadar tapmıyordum.
o beni deli gibi özlemişken en ufak kavgamızda buluşmamızı iptal ediyordum,o benim için hiç bir arkadaşıyla görüşmezken ben onu ihmal edip arkadaşlarımla görüşüyordum,bir lafı 2.kez söyletiyordum inat ediyordum,o benim için dershanesini bulunduğumuz semte aldırmışken ben okul-dershane çıkışları soğukta kalmamak için onunla görüşmüyordum, ya da yorgun olduğum için bir yerde buluşmamızı istemiyordum
sonunda çıldırdı tabi,ayrıldık,ben ilk birkaç gün kafamı topladım,yaptıklarımın farkına varınca ondan 2.şans istedim verdi,şimdi çok mutluyuz,1 saat bile olsa görüşmek için çabalıyorum,birbirimizi parçalayacak kadar kavgada etsek buluşmamızı iptal etmiyorum,her konuda onu 1.planda tutuyorum
açıkçası seni üzmek istemem ama biraz onun yokluğunu hissetmen gerek.ailenin yanına git istersen bir süre,tatil amaçlı,onu ne kadar özlediğini farkettiğinde kendiliğinden düzeleceksin sende
ama işte engel olamdığım bu tez canlı olma huyum bizde sorun çıkarmasına sebep oluyor hem eşimi üzüyorum hemde eşim üzüldüğü için ben cok vicdan azabı cekip kendimi kahrediyorum
Evet sanırım biraz ifade sorunu yaşadığı için yanlış anlattı arkadaş akannehir
Sağol tatlım..
Eee ne var bunda..
Herkeste böyledir hemen hemen,kadın hemen olsun ister erkek sallamaz..
kadın dırdır yapar,erkek kızar..
düzen böyle,bunlar ufacık şeyler arkadaşım..
bu sebeplerden dolayı mı ona layık olmadığını düşünüyorsun..?
aynı şey bende de var benzer durum,hiç sallamıyorum .
ona bana uyuyor az buçuk,ben ona,..
böyle geçiyor,seviyoruz çünkü birbirimizi..
idare etmek zorundayız.
bak evleniyoruz son eksikler var..
bir haftadır diyorum ki şunu al,almıyor adam..
bugün gitmiş almış tlf ediyor,oturup kavga edemem niye bir hafta önce almadın,o zaman lazımdı diye..
o da öyle biri... bende böyle biriyim...
evet yeni evliyiz yani 8-9 ay oldu.sanırım birbirimizi yanlış anlıyoruz anlatmak istediğimizi birbirimize doğru aktaramıyoruz buda sorunu beraberinde getiriyor.
Canım bu bir süreç birbirinizi anlama süreci üzülme önemli olan bu süreci sakin iletişinizi geliştirerek geçirmek birbirinizi yıpratmadan aşabilmek...evliliği beceremiyoruz olmadı falan gibi gerilmeye gerek yok bunlar doğal şeyler ...aynı evde iki kardeş anlaşamıyor...farklı aileler farklı kültürlerden iki insan tabi sorunlar olacak...mehmet sungur'un sen ben ve aramızdaki herşey kitabını okumanı tavsiye ederim..erkekler ve kadınların olayları algılayış biçimleri hakkında fikir edinmeni sağlayabilir....üzülme...