Merhabalar. Utancla beraber yazmadan gecemeyecegim. Evliyim. Esimin durumu cok iyi degil. Ben de calisiyorum ve her seyi birlikte yapiyoruz. Araba borcu oduyoruz ev dusunuyoruz. Sanirim bu maddi sikintilarin da etkisiyle bazi arkadaslarimi kiskanir oldum. Sebep ise hepsinin zengin varlikli mevki sahibi kisilerin ogullarini es olarak secmeleri. Ben kalbimi dinledim ama maddiyati cok mu koseye attim. Dogru hangisi? Yorumlarinizi bekliyorum.
Ask karin doyurmiyo olabilir ama paraylada huzur satin alamasin ayrica bosuna dememisler bir ellin nesi var iki ellin sesi var diye bukadar maddi yonden sikintilar yasiyorsaniz biraz esinize destek cikin belki o tartismalarinizda kalmaz para pul onemli deyil onemli olan bir yolda birbirine destek olarak yuruyebilmektirValla ben onu bunu bilmem. Evlilikte maddiyat gerçekten çok önemli sadece eşim çalışıyo iki çocuk var biri okuyo yetmiyo yetiremiyoruz . Para olmayınca insanın evinde huzurda kalmıyo tartışmalar hep maddiyat yüzünden faturaları zor ödüyoruz. Uzun zamandır bi yere gezmeye bile gidemiyoz.arkadaşlarıma bakıyorum her hafta sonu bi yerdeler insan ister istemez özeniyo. Siz siz olun yeni evlenecekler aşk karın doyurmuyo malesef evleneceğiniz kişiyi iyi seçin her yönüyle.
Doğru yoldasın, o birlikte emek emek yapılan herşey, küçücük adımlarla sabırla gidilen yollar, gerçekten bir yastığa baş koymaktır ve inan bana ne tadını, ne de getirdiği bağlılığın tadını hiç bir yerde bulamazsın, gönlünü ferah tut
Belki onlar her şeyi istedikleri anda elde edebiliyorlar,
ama iç huzurları ya da aile huzurları yoktur.
Kim bilebilir ki?
Kimse dışardan göründüğü gibi değildir.
Eşinizle mutluysanız önemi olmamalı...
Sanıyorum ki eşten yana da dertlisiniz ki,
başka hayatlara imreniyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?