- Konu Sahibi lostlenore
-
bu şekilde hatırlamana üzüldüm..kayıp anında bazı duygular daha güçlü yaşanıyor sanırım..neler hissettin peki? sonra hayatında neleri değiştirdin?bence biraz kendine zaman ayır, kimseyi de düşünme hayatta kimse senden değerli değil biliyorum yapması zor çünkü ben de senin gibi düşünüyordum bir zamanlar.. Gel zaman git zaman mutsuzluktan ölmek üzereyken dünyaya bir kez geldiğimi hatırladım bir kaybın acısıyla
bu şekilde hatırlamana üzüldüm..kayıp anında bazı duygular daha güçlü yaşanıyor sanırım..neler hissettin peki? sonra hayatında neleri değiştirdin?
hissettiğim tek şey: dünle bugün arasında kocaman bi boşluk olduğu ve dünün asla geri gelmeyeceğiydi.. sonra kendimi değiştirdim tabi birden değil bol bol dışarı çıktım, alışveriş yaptım, saçlarımı kestirdim ama iyi geldi bence sen de gün gelecek aşacaksın her şeyi..
yorum yapan herkese teşekkürler konuyu çok herşeyin üstüme üstüme geldiği bi patlama anında açtım..şimdi daha iyiyim kendi telkinlerim ve tabi ki sizin yorumlarınız güç verdi bana..terapiyi reddetmedim aslında 3 ay gittim hangi sorunumdan bahsedersem edeyim ''bunun mantıklı olup olmadığı konusunda düşün 10 üzerinden puan ver'' diyordu..bu duygulara kapılmış ve kötü hisseden birine sorulcak soru mu bu diye çok düşündüm açıkçası..zaman zaman bu umutsuzluk dönemleri gidip geliyor bende ve her seansta doktorum aynı şeyi söyledi..ben de aileme daha fazla gereksiz para harcatmak istemedim..kişisel gelişim cd leri dinliyorum şu ara biraz toparladım gibi..başkalarının bizden esirgediği sevgiyi biz kendimize verebilmeyi bir becerebilsek diye düşünüyorum..zor bir şey bu her zaman yapamıyorum
harika anlatmışsın canım, evet keşke başkalarının bizden esirgediği sevgiyi kendimize verebilsekkendimizi yeterince sevmemek hayatımızı mahvediyor, tabi bahsettiğim şeyi megalomaniyle karıştırmamak lazım. son yılarda allahtan kişisel gelişim denen olgu oluştu da imdadımıza yetişiyor. yoksa insanların bize kendimizi sevilmeye layık hissettirmesini bekler durur, anlayış ve şefkat beklentisiyle, destek beklentisiyle çıkmazda kalır işin içinden çıkamazdık. bu arada öyle bir başlık açmışsın ki olumsuz şeyleri üst üste yaşayıp lanetli olduğunu düşünür olmuş dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?