Sorunları haletmedik aslında ben sinirlenince nisanlimla konuşunca onlarda düğün yapacagiz bizim evlenen ilk oğlumuz dediler biz düğün istemiyormusuz gibi sanki kendi aralarında konuşup düğünü erteledik biz dediler bizi sormadilar bile nisanlima sorunca ben istemedim diyebildi sadeceSorunlarınızı hallettiniz mi, son durum nedir acaba ?
bence bu arada duygularını onların davranışlarını iyice bir ölç tart neler yapacaklarArkadaşlar dugunum ertelendi annem ben dul kiz mi veriyorum dediği için zorlsrima gitmiş düğün erteleyip yer tutacaklarmis tabi bide ailer arasına soguklkuk girdi benle nissnlim arasinada. Simdi memleketteyim kafa dagitmsk için geldim bakalim herşeyin hayirlisi.
Arkadaşlar dugunum ertelendi annem ben dul kiz mi veriyorum dediği için zorlsrima gitmiş düğün erteleyip yer tutacaklarmis tabi bide ailer arasına soguklkuk girdi benle nissnlim arasinada. Simdi memleketteyim kafa dagitmsk için geldim bakalim herşeyin hayirlisi.
aile ne derse desin, nişanlın ne diyor o önemli.Sorunları haletmedik aslında ben sinirlenince nisanlimla konuşunca onlarda düğün yapacagiz bizim evlenen ilk oğlumuz dediler biz düğün istemiyormusuz gibi sanki kendi aralarında konuşup düğünü erteledik biz dediler bizi sormadilar bile nisanlima sorunca ben istemedim diyebildi sadece
don atlet için sorun çıkaran adamdan koca olmaz, hatta adam bile olmaz kusura bakma
Baştan her şeyi eksiksiz yapmasını ve adetler neyse yerime getirmesini isteyeceksin ve her seyi en güzel haliyle yaptıracaksın . Onların istediği elbisleri de alacaksın. Ama bence bundan koca olmaz. Yaptığın hiçbir seyi görmeyen kurnazin teki. Kafasına at 500 tl.lik yüzüğünü de bin tl ye kiraladığı gelinligini de. Resmen köylü kurnazlığı bu. En nefret ettiğim insan tipi. IgrencArkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
Aynen konuyu hortlamak olmuş canım gibisi fazla. 4 sene önceki konunun sonucu merak etmekKonuyu hortlatmak gibi olmasın ama evlilik gerçekleştiği merak ettim?
Nerden nasıl buluyosunuz da merak ediyosunuz bu konularıKonuyu hortlatmak gibi olmasın ama evlilik gerçekleştiği merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?