Sanırım Nişan Atacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunlarınızı hallettiniz mi, son durum nedir acaba ?
Sorunları haletmedik aslında ben sinirlenince nisanlimla konuşunca onlarda düğün yapacagiz bizim evlenen ilk oğlumuz dediler biz düğün istemiyormusuz gibi sanki kendi aralarında konuşup düğünü erteledik biz dediler bizi sormadilar bile nisanlima sorunca ben istemedim diyebildi sadece

Sen bunların hepsine kıyafet mi alacakmışsın yani? asfsghds
Ne avam, ne böceksi adetler var. Daha neler ayol

Aman nereymiş orası oldu damada ev arabada olsun mu?
Ki siz hiç birşey istemiyorken ayıp vallahi, nişanlınızın sizi arayıp bunları isterken yüzü kızarmamış mı? Hani siz böyle herşeyi isteyen abartan biri olsanız misilleme yapıyor dicem ama.

bence bu arada duygularını onların davranışlarını iyice bir ölç tart neler yapacaklar

Boyle adetleri uygulayanlara sasiyorum kacinci yuzyildayiz.işte bu yuzden aıleler bır bırıne gırıyor gencler ayrılıyor .Ayıp be yapmayın etmeyın bohcada neymıs o senın atletını sen onun ıc camasırını ne bu allah askına ,sonra nısanlıya bayramlık almalar,sayı vererek bılezık ıstemeler,tepsı adetlerı ,yuz gorumlugu,bayram da kız evıne koç almalar ,ıstemede kız evıne cerez goturme ,meyve tepsısı ,ohoooo say say bıtmez gecıceksınız bunları arkadas tam bır sacmalık suan yıl 2015 egıtımlı modern olma zamanı geldı de gecıyor.

Yuh dede, abi, baba takım elbise ne alaka? Ben zaten o bohça olayını da sevmiyorum ki, don atlet aldırıyorlar ne alaka yani?
Ben olsam bu adamla evlenmem. O zaman sende ona de ki madem adetler konuşacak bizim adetlerimiz de şöyle de. Bol miktarda altın iste. Bu ne ya kız mı alıyorsunuz ki o durumda bile ters bence. Görgüsüzlüğün bu kadarına pes.

Hıh şöyle kendinizi naza çekin , annenide öptüm selamı mı ilet canım ,

aile ne derse desin, nişanlın ne diyor o önemli.
hatasını kabul ediyor mu, sevgisini dile getiriyor mu, özür diliyor mu?

Sanırım konu sahibi nişanlısının karekterini çözememiş ancak evlendiğinde çözecek o zamanda herhalde ayrı dünyaların insanlarıydık diyecek ama iş işten geçmiş olacak

bohça hazırlama bizde var. anane babane hala teyze.. fakat siz masraf olmasın diye her şeyden vazgeçip tamam demişsiniz madem adetler uygulanıyor baştan sona tüm adetlerinizi yaptırın bakalım ne diyor

Sende nişanlına aynen şunları soyle bizim adetimizde 10tane Trabzon burma 5i bi yerde zincir falan salla iste bişeyler biraz tutuşsun bakalım bu masrafları düşününce biraz daha farklı Yaklasicak kendinden odun verdikce tepene çıkarlar ayriyetten düğünün ilk heyecanın bi kere yasicaksin hic bir hayalinden odun verme derim

nişanlın tam bir hödükmüş canım. Ya bu akkılları anasından yada ablasından almış.
Sükret ayrıldığına. Anasının ablasının eteğinden ayrılmayan adamlar bi halta yaramazlar.Ne demek ya ''siz bizim adetlerimizi sormuyorsunuz şunu bunu alın'' iyi laf dinliyor ama bunu saf bi güzelde belli ediyor.
Sizi arayıp sormadıklarına şaşmayın. Ailesi zaten böyleyken araması anormallik olur.

Baştan her şeyi eksiksiz yapmasını ve adetler neyse yerime getirmesini isteyeceksin ve her seyi en güzel haliyle yaptıracaksın . Onların istediği elbisleri de alacaksın. Ama bence bundan koca olmaz. Yaptığın hiçbir seyi görmeyen kurnazin teki. Kafasına at 500 tl.lik yüzüğünü de bin tl ye kiraladığı gelinligini de. Resmen köylü kurnazlığı bu. En nefret ettiğim insan tipi. Igrenc

Bu kadar taviz verirsen olacağı bu. Ona he buna tamam şuna da tamam.. Kendi değerini böyle böyle düşürmüşsün, tepene çıkartmışsın. Baktılar bu da herşeye he diyor çıtayı yükseltelim demişler. Ayrıca bu adamdan koca falan da olmaz diyeyim ben. Kimseye taviz verme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…