Yemek yemeden duramıyorum. Şuan için kilom normal sayılır boyum 1.60 kilom 54. Ama 1.5 ayda 4 kilo aldım. Sürekli yemek yiyorum. Karnımı tok tutmak için elimden geleni yaptım. Özellikle şu sirkeli su içmek çok işe yarıyor ama sorunumun farklı olduğunu anladım. Sirkeli suyu içince gerçekten tok hissediyorum ama yememin sebebi aç olmam değil! Sebepsiz yere durmadan yemek yemek istiyorum. :senağlama:
Psikolojik olabileceğini söyleyeceksiniz biliyorum. Zaten çok zor zamanlar geçiriyorum ve malum öğrencilik, büyük dertlerimin yanına okulla, arkadaşlarla ilgili küçükleri de ekleniyor. Psikiyatriden yardım aldım, ilaç verip gönderdi, depresyon dedi. Yeniden gittim ve atlatamamışsın deyip tekrar ilaç yazdı. Bu şekilde de olmuyor yani. =(
Birileri yardım etsin çıldırıcam ben. =(
Psikolojik olabileceğini söyleyeceksiniz biliyorum. Zaten çok zor zamanlar geçiriyorum ve malum öğrencilik, büyük dertlerimin yanına okulla, arkadaşlarla ilgili küçükleri de ekleniyor. Psikiyatriden yardım aldım, ilaç verip gönderdi, depresyon dedi. Yeniden gittim ve atlatamamışsın deyip tekrar ilaç yazdı. Bu şekilde de olmuyor yani. =(
Birileri yardım etsin çıldırıcam ben. =(