taşınma olayı olmasa tekrar birleşme olurdu ama evim dağılacak artıkbiraz kendini çek bakalım ne olacak
amin çok sağol. ben çok çabaladım ama hep tek başıma bundan sonrada böyle olacak yoruldum anneme hakaret edilmesine dayanamıyorum annemin 5 kuruşluk faydası yokmuş bize benim babamın işleri son zamanlarda yolunda gitmiyor borcumuz var onu bile söylüyor alttan alttan
tabiki kolay kurulmuyor yuvalar bunu daha yarım saat önce eşime söyledim ama umursamıyor annemim lafını duyunca bile tüyleri diken diken oluyormuşya burda evliliğin akibeti söz konusu...
kolay mı kuruyo insanlar yuvalarını?
kim boşanmak ister ki helede gurur yüzünden
koskaca yaşlı kadın yada bir eş özür dileyemez mi?
niye dileyemez yada? benim bildiğim anne bile evladından özür diliyo yeri geliyo..
yani yada benim ailem öyle bilmiyorum ya. bu kadar mı sabredemez olduk artık? hiç mi tahammülümüz kalmadı birbirimize anlamıyorum.. bana göre insan her yaşta özür dilemeyi bilmeli...
çok uzatmak istemem bu mevzuyu. arkadaşın konusu dağılmasın.
düşüncelerimiz çok farklı arkadaşım sen öyle düşünüyosun, ben farklı saygı duyuyorum.
bana göre tabi siz farklı düşünürsünüz bi başkası farklı, hoşça-kalın
daha yarısını yazmıyorum söylediklerinin böyle bi insan uzlaşır mı sizce? yada nasıl uzlaşır ben beceremedimyani ne diyimki eşinizin de yaptığı büyük terbiyesizlik ben bunları bilmiyordum.
yani annen hakkında böyle konuştuğunu...
ben her insanla oturup konuşulup bir orta yol bulunacağını düşünüyorum.
ama sen daha iyi blirsin eşinin huyunu tabi...
kısmet zorla aldığım herşey darma duman olacakcanım gene birleşirsiniz bence hemen ümidi kesme
insanlar ne olaylardan dönüp bir araya geliyor bu da bişey mi
canım bence o zaman eşin başka bir nedenden dolayı annene karşı böyle kinli.tabiki kolay kurulmuyor yuvalar bunu daha yarım saat önce eşime söyledim ama umursamıyor annemim lafını duyunca bile tüyleri diken diken oluyormuş
annemin eşime sen de kpss ye girersin demesi devlet meselesi oldu küstü yetmedi ramazanda bayramda gitmedi kimse bize de gelmedi annem geldiği an o gidermiş yada konuşmazmış kavga ettim olmadı alttan aldım olmadı annem söz nişan düğün dahil hiç bişeye karışmadı yorum yapmadı yüz göz olmadı bi cümle yetti herşeye eşim bahane arıyormuş buldu. düzelir dedim ama 2 haftaya taşınıcaz oturduğumuz evi kiraya verdik biz de eşimin anneannesinin üst katına taşınıcaz(kiracı çıkınca evde güzel ve yeni olunca böyle bi karar aldık )eşimin ailesi tatilde ben hayatımda hiç taşınmadım yardıma ihtiyacım olacak şu an inadını bitir annemde gelsin bize yardım etsin dedim demez olaydım annem türlü bahanelerle hayatımıza girmeyecekmiş gelip yardım etse bile ben konuşmam yokmuş gibi davranırım diyor ve daha neler neler....işine gelmiyorsa git annenle yaşa dedi ben de tamam dedim 6 eylülde kiracılar bu eve giricek ben taşınma temizlik düşünürken durum böyle oldu benim ailemde tatilde şu an 1 haftaya dönerler ben de kendime ait olan eşyaları alıp çıkmayı düşünüyorum yapacak bişeyim kalmadı sabrettim elimden geleni yaptım annemden vazgeçemem hele ki böyle bir sudan sebepten siz olsanız ne yapardınız
başka sebep yok inancanım bence o zaman eşin başka bir nedenden dolayı annene karşı böyle kinli.
yani tek bi sebepten bu kadar öfke dolu olamaz insan günler sonra bile.
bence başka şeylere de kendi kendine kızmış olabilir bilmiyorum ya.. zor
kısmet zorla aldığım herşey darma duman olacak
hem çok şaşırdım bu kadar ipe sapa gelmez bi konunun bu kaar uzamasına hem çok üzüldüm. bence annenin yaptığı söylediğ hiç kötü birşey yoktu. önce ki konunu okumuştum. eşin bu kadar inat ediyo diye annene sırtını dönme bence çünkü eşin haksız. umarım herşey sen nasıl istiyosan öyle sonuçlanır, cidden çok üzüldüm bu bişin bu hale gelmesine:26:
eşime göre sorun büyük ...umarım ona da bi gün böyle yapacak biri çıkarhemen ümitsizliğe kapılma
ortada çok büyük bir felaket yok gördüğüm kadarıyla
anlamadım ne yapmaya çalıştığını gerçekten daraldım patlamak üzereyim normal davranmıyor benim ailemi devre dışı bırakıp kendi ailesiyle mutlu mesut yaşayalım istiyorkonuyu baştan berıdır takıp edıyorum buralara gelmesıne şok oldum
eşin bu durumu bahanemı edıyor yok yanı aklı mantığı yerınde
olan adam nasıl bukadar boş bi sebebten bu kadar kin güder
anlamış değilim sen annenden vazgeçsen bıle asla bu adama yaranamıyacaksın gibi görunuyor
evet gerçekten sudan sebeb ama bu sebebi yaratan sen olmadın
hakkınızda hayırlısı gerçekten çok üzücü
eşime göre sorun büyük ...umarım ona da bi gün böyle yapacak biri çıkar
annen aç karnını doyursun diyor biliorum sırf babamın işleri bozuk borcu var diye söylüyor bunları ama düşmez kalkmaz bi allah kimin ne olacağı belli olmaz bi zamanlar babamın işleri çok iyi idi böyle oldu onunda başına gelir umarım anlar
anlamadım ne yapmaya çalıştığını gerçekten daraldım patlamak üzereyim normal davranmıyor benim ailemi devre dışı bırakıp kendi ailesiyle mutlu mesut yaşayalım istiyor
adam resmen boş inatla kapris yapıp annesini hayatlarından çıkarmaya çalışıyo sebepsiz yere. hadi buna ok deyip annesini silse hayatından ( ki bence insan annesini böyle silip atamaz) yarın öbürgün başka şeye aynı tip kapris yapıp rest çekebilir yani bu adam. garip bi olay yani kim anneni sileceksin diyebilir ki eşine, inanılmaz uçuk bir talep bu.konuyu baştan berıdır takıp edıyorum buralara gelmesıne şok oldum
eşin bu durumu bahanemı edıyor yok yanı aklı mantığı yerınde
olan adam nasıl bukadar boş bi sebebten bu kadar kin güder
anlamış değilim sen annenden vazgeçsen bıle asla bu adama yaranamıyacaksın gibi görunuyor
evet gerçekten sudan sebeb ama bu sebebi yaratan sen olmadın
hakkınızda hayırlısı gerçekten çok üzücü
adam resmen boş inatla kapris yapıp annesini hayatlarından çıkarmaya çalışıyo sebepsiz yere. hadi buna ok deyip annesini silse hayatından ( ki bence insan annesini böyle silip atamaz) yarın öbürgün başka şeye aynı tip kapris yapıp rest çekebilir yani bu adam. garip bi olay yani kim anneni sileceksin diyebilir ki eşine, inanılmaz uçuk bir talep bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?