sanırım sona geldik

yani ne diyimki eşinizin de yaptığı büyük terbiyesizlik ben bunları bilmiyordum.
yani annen hakkında böyle konuştuğunu...
ben her insanla oturup konuşulup bir orta yol bulunacağını düşünüyorum.
ama sen daha iyi blirsin eşinin huyunu tabi...

canım gene birleşirsiniz bence hemen ümidi kesme
insanlar ne olaylardan dönüp bir araya geliyor bu da bişey mi

tabiki kolay kurulmuyor yuvalar bunu daha yarım saat önce eşime söyledim ama umursamıyor annemim lafını duyunca bile tüyleri diken diken oluyormuş

daha yarısını yazmıyorum söylediklerinin böyle bi insan uzlaşır mı sizce? yada nasıl uzlaşır ben beceremedim
canım gene birleşirsiniz bence hemen ümidi kesme
insanlar ne olaylardan dönüp bir araya geliyor bu da bişey mi
kısmet zorla aldığım herşey darma duman olacak

tabiki kolay kurulmuyor yuvalar bunu daha yarım saat önce eşime söyledim ama umursamıyor annemim lafını duyunca bile tüyleri diken diken oluyormuş
canım bence o zaman eşin başka bir nedenden dolayı annene karşı böyle kinli.
yani tek bi sebepten bu kadar öfke dolu olamaz insan günler sonra bile.
bence başka şeylere de kendi kendine kızmış olabilir bilmiyorum ya.. zor

ben bu konuyu açtığını görmemiştim bilseydim buna yazardım.ben olsaydım eşyalarımı toplar ve annemler tatilden döndüğü zaman anneme geçer onu sessizce terk ederim.bak ben bunları bilmiyordum.işine gelmiyorsa ne demek ya.bende konuşalım onun aklına başına getirmek için diyorum ama baksana neler demiş.ya biraz daha sabretip ne olursa olsun anneni eve çağıracaksın o istediği kadar görmezden gelsin sen aldırmadan anneni çağıracaksın ve o bu duruma alışacak.ya da içinde sevginde azalmışsa çekip gideceksin.
bu arada ne kadar süredir evlisiniz.
ya sana çok üzülüyorum.nolur kendini yalnız hissetme olur mu?

hem çok şaşırdım bu kadar ipe sapa gelmez bi konunun bu kaar uzamasına hem çok üzüldüm. bence annenin yaptığı söylediğ hiç kötü birşey yoktu. önce ki konunu okumuştum. eşin bu kadar inat ediyo diye annene sırtını dönme bence çünkü eşin haksız. umarım herşey sen nasıl istiyosan öyle sonuçlanır, cidden çok üzüldüm bu bişin bu hale gelmesine:26:

annen aç karnını doyursun diyor biliorum sırf babamın işleri bozuk borcu var diye söylüyor bunları ama düşmez kalkmaz bi allah kimin ne olacağı belli olmaz bi zamanlar babamın işleri çok iyi idi böyle oldu onunda başına gelir umarım anlar

çok sağol...artık dayanamıyorum basit bi olay buralara geldi bitecekse bitsin yeter yıldım artık

konuyu baştan berıdır takıp edıyorum buralara gelmesıne şok oldum

eşin bu durumu bahanemı edıyor yok yanı aklı mantığı yerınde

olan adam nasıl bukadar boş bi sebebten bu kadar kin güder

anlamış değilim sen annenden vazgeçsen bıle asla bu adama yaranamıyacaksın gibi görunuyor

evet gerçekten sudan sebeb ama bu sebebi yaratan sen olmadın

hakkınızda hayırlısı gerçekten çok üzücü

anlamadım ne yapmaya çalıştığını gerçekten daraldım patlamak üzereyim normal davranmıyor benim ailemi devre dışı bırakıp kendi ailesiyle mutlu mesut yaşayalım istiyor

eşime göre sorun büyük ...umarım ona da bi gün böyle yapacak biri çıkar

herkes ektiğini biçer allahın izniyle
biraz sabır bakalım damat bey neler yumurtlayacak
tekrar söylüyorum bu mesele aşılmayacak mesele değil
illa da inadım inat diyecekse zaten iyi niyet yok demektir canım
inşallah akılını başına toplar da yuvasını kurtarır

Son düzenleme:

ne demek aç karnını doyursun ya.eşine hiçbir iyilik yaramıyor ya.hayret birşey.herkesin hatta hepimizin zaman zaman maddi sıkıntıları olmuştur.birde yaşadığımız ülkeye bak ki herkesin borcu var ne yani bunlarlamı ailene laf söyleme hakkı bulunuyor.senin baban kaç yaşına kadar çalışmış insandır ama eşin gibi şımarıklık yapmamıştır.
inan hak ediyor iyi bir dersi.şu saatten sonra ancak en sağlıklı kararı vererek ona göre hareket etmelisin.senin üzerinde psikolojik baskı yapmaya çalışıyor.

anlamadım ne yapmaya çalıştığını gerçekten daraldım patlamak üzereyim normal davranmıyor benim ailemi devre dışı bırakıp kendi ailesiyle mutlu mesut yaşayalım istiyor

yok bu adam bencılın teki insan ailesınden vazgeçmemeli bi adam için hemde böyle bı sebebten

bencıl insanlar ne kendılerı mutlu olur nede etrafındakılerın mutlu olmasına ızın verır

onun istediği o mesut ailede sizin olmıycağınızı olamıycanızı anlatmalısınız

bikere zorlayın tavrınızı alın bakalım bu bencıllıkten vazgeçecekmi

adam resmen boş inatla kapris yapıp annesini hayatlarından çıkarmaya çalışıyo sebepsiz yere. hadi buna ok deyip annesini silse hayatından ( ki bence insan annesini böyle silip atamaz) yarın öbürgün başka şeye aynı tip kapris yapıp rest çekebilir yani bu adam. garip bi olay yani kim anneni sileceksin diyebilir ki eşine, inanılmaz uçuk bir talep bu.

bende senınle aynı fıkırdeyim canım bu adamın egoistlikleri bitmez hayır en sonunda sen benım için şunlardan fvazgeçtin deyip kıymet bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…