aynen ipini salmaktan başka çarem kalmadı daraldım sıkıldım bıktım anlayış gösterdikçe tepeme çıkıyor ne yapmam lazım kötü mü olayım etrafa kan mı kusturuyum o zaman iyi olur muyumAllah yardımcın olsun canım.Eşinin yaptığı şeylere ne desem bilmiyorum ama SENİ HAKETMEDİĞİ KESİN.
Yoluna bak.
Hayatta anneden değerli neyin var.Onun rızası duası olmadan biz neyiz ki.Annenin söylediği basit ve haklı bir cümle için bu kadar tavır.Sen doğru yoldasın varsın bundan sonrasını o düşünsün.Adamın içinde erik kurusu varmış.Bu cümle bahanesi olmuş.
Sen ona selamımı söyle.
İpini salıverdim varsın hangi çayırda otlanırsa otlansın.
Diyor forumdan bir ablamız de.
VESSELAM.
Allah daima senledir canım.
yok bozmamış:) o rahat bi tip günlerce vermedi sona be istedim bi daha da vermedimLutfen yanlis anlama ama eski konularina baktim ogrenci komsun supurgeni vermiyormus. O is ne oldu supurgeyi bozmusmu?
ah neler çekiyorum şu saçma olay yüzünden bi bilseniz sabrediyorum susuyorum ama elime geçen bişey yok elimi bişeye sürmek gelmiyor artık içimden bir an önce evi toparlamam gerekiyor ama sadece yapacağım kiracılar gelmeden kendi bavulumu almak çıkmak olacak sanırım başka çarem kalmadı annemler burada yok az önce aradı sesimden anladı ama söylemedim bişey evi kiraya verdiğimizi taşınacağımı yada boşanacağımı hiç bişey bilmiyoreşin çok oldu artık
hiç bir sorun olmadan insan nasıl bir anda bu hale gelir
resmen bahane arıyormuş bulmuş
gözüne perde inmiş bence o perdeyi kaldırma vakti gelmiş
bir eşyaya bile elini sürme
debelensin pisliğinde
aileni niye bekliyorsun hemen gitsene
anahtarın mı yok
bi de rica edicem tüm anneler adına(tek başıma bir kız çocuğu büyütüyorum ,bir erkek/kadın benim hayatımı verdiğim çocuğa beni öne koşacak çocuğumu da tanımam o saatten sonra)
lütfen ama lütfen kocanın aklı başına gelir de ne halt ettiğini anlarsa pişman etmeden affetme
bu yaptıklarının cezasını çeksin dibine kadar
evet k.v hiç umursamadı şimdi mutlu olur belki eşime bende annene yapsam aynısını diyorum benim annem densizlik yapmaz kalitelidir diyor ya sabır çekiyorumAh arkadaşım konuyu önceden de biliyorum. Bu adam çok ileri gitti artık.. Sen çok sabırlısın.. Çok çaba gösterdin Bu konuda.. Geç bile kalmışsın ona bu dersi vermekle.. Terbiyesiz şey. Ne kayınvalideler var yaa densiz patavatsız.. Yinede damatlar hoş görüyor eşlerin hatırına.. Bide bu hakaret boyutuna geldi artık.. Senin kv de de iş yok oda az değil nemrut.. Yazık iyi niyetine, temiz kalbine, sabrına yazık.. Hiç durma bence..
ben de düşünüyorum inan ama allah sorsun hesabınıBu erkekler böyle ya kendi anaları geline laf sayınca,aman yaşlı,idare et vb.kız anası iyi niyetli bir şey deyince tepeye çıkmalar,abartmalar.senin konunu ilk okuduğumda da eşinin çok pis doldurulduğunu düşünmüştüm hala öyle düşünüyorum.
aynen öyle kadınlar sineye çekiyor herşeyi sabrediyor ben onunn annesine boşa katlanmışım demekki annem bi laf etti ortalığı birbirine kattı.Bence eşinin yarası varmış ki kadının en ufak bi lafına gocunmuş hemen
Sinirini ondan çıkarıyor
Çok saçma
Bence de tavrın net olsun, onların annesi neler neler diyor da gelinler sabrediyor
Damat Ferit Paşa'ya kpss ye gir demişler vah vah ne büyük şey
Oldu olacak kan davası gütsün
ne iyi bi eşin varmış saygılı ama bu saygı anlayış tamamen kişinin ailesiyle alakalı ben böyle düşünüyorum.ne el gibi davrandık ne hakkında kötü düşündük ama hata etmişizEşin bahane ediyor. Ne var benim eşimede söyledi babam. Ki babam el gibi davranırdı eşime. Ona rağmen büyüktür diye ses çıkarmadı.
Ben bazen derim sizinkiler bunu dedi. Bana boşver saygısızlık etmeyelim yine bildiğimizi yaparız zaten der.
Ve böylelikle İnan kimseyle aramız bozuk değil inatçı babam bile yola geldi.:))
evet çok yıprandım ramazan bayram herşey burnumdan geldi 2 aydır ağladım bezdim canımdan ortada doğru dürüst bişey yok ama bu haldeyim dediğin gibi annemle beni yola getirme savaşı veriyor.kendimle iilgili herşeyi sineye çektim alttan aldım ama bu sefer böyle olmayacak anneme yok yere suç atıyor beni üzüyor taviz vermeyeceğim.annem yardıma gelmeyecekmiş hayatımıza girmeyecekmiş gelirse yokmuş gibi davranırmış..... sanırım siz tecrübelisiniz anlıyorsunuz beni çabalıyorum ama tükendimŞu an yaşadığımız durumun sizi ne kadar yıprattığını en iyi anlayabilecek olanlardan biri benim.
Aynı ipe sapa gelmez saçma konularla 4 sene uğraşmış ve boşu boşuna düzelir umudu taşımıştım hep.
Burdaki mesele okuyunca basit gibi geliyor ama asıl önemli olan eşinizin inadı.
Koskoca kadını ve sizi yola getirme savaşı.
Özür dilemek mesele değil anneniz özür dileyebilir dilide aşınmaz ama,
Asıl mesele eşinizin özür dilenmediği takdirde sizi ve evliliğinizi gözden çıkarabilmesi.
Gerçekten seven insan böyle yapar mı hiç.
Eşinizle normalde hiç probleminizin olmadığını, tek konunun bu olduğunu yazmışsınız.
Böyle insanlar herşeyi problem etme yeteneğine sahiptirler ama ilginç.
Sizle ilgili olan kısımlarını hep tolere etmişsiniz anlaşılan
Ama iş annenize kadar gelince bıçak kemiğe dayanmış.
Ben bunu bilir bunu söylerim.
Böyle adamlarla ömür geçmeeeeeezzzz.
Havanda su dövmekten öteye gitmez bu evlilik.
Anneniz özür dileyiversin falan yazanlar olmuş
İsterseniz deneyin,
Anneniz özür dilesin.
Tekrar bir araya geldiğinizde başka birşeyi problem edecek hooopp en başa dönülecek.
Arada olan size olacak, bu adamın egolarını tatmin edicem diye yaşama sevinciniz emilip gidecek.
Boşanın demem kesinlikle o sizin bileceğiniz iş.
Boşanmaya gelene kadar bildiklerimi yazdım.
O karar size ve hayat görüşünüze bağlı...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
amin sağol annem öyle iğneleyen laf sokan biri değildir kötü amacı yoktuEski konularına da baktım cnm çok üzüldüm annen kötü niyetle söylememiştir ki sizi düşünüyordur eminim ama erkekler işte bazen çok anlaşılmaz ve kırıcı olabiliyorlar, Allah yar ve yardımcın olsun
çocuğum yok olmuyor diye çok üzüldüm ama demekki varmış bi hayırCanim sakin annene ozur diletip yasli kadinin gururunu kirma.
Esinin nasil anlayissiz bir adam oldugu belli.anne meselesinden ziyade bu tur laflari olmadik yerlere cekecek biriyle omur bitmez.ins cocugunuz yoktur bence ayril huzur icinde yasa beyfendide istedigi gibi bidaha gormez anneni
bende onun bütün aile bayılmıyorum ama saygılı davranıyorum gerektiği zaman gidiyorum ondan beklediğim de o.ben ilk bastan okuyorum konunuzu buraya kadar vardigina
uzuldum baska birsey mi var acaba esiniz annenizden tek kelimeyle
sogumus onu sevmiyormuydu ilk bastan bunu mu bekledi
yani sevmesede en azinda saygi gostersin allah allah
ne demek konusmam ya allah var yukarda siki fiki olma ama konusmalisin yani
allah sana sabir versin canim
bascam arkadaşım basacam az kaldıkusura banka ama anlattıklarınla kadarıyla eşine gıcık oluyorum. Nasıl bir kendini bişey sanmadır bu ya. Bas tekmeyi neye uğradığını şaşırsın, daha önce de yazmıştım konuna, dimdik ol, kendinden emin ağlamadan sızlamadan karşısında dur
başka bi kadın var mı bilemem ama varsa ev taşımaya falan uğraşmasın konuşsun ben laftan anlarımbence kocanın başka bi karın var
annen sadece bahane
evliliginiz önceden nasıldı
yada eşin herzaman böylemiydi
garip bi adam gıcık oluyorum eşine ya
başka bişey yok kafa hasta demekki anlam veremiyorum hareketinecanım senin kocanın başka bir derdi var...bu başka bişeyden kızmış annene....acısı bu kpss den çıkıyor....sen biliyorsun yada bilmiyorsun...konunu baştan beri okuyorum ama hiç bir yere oturtamadım....yazık bu nasıl inat ki evlilik ciddi anlamda sıkıntıya girdi...
azdı ama azanı allah görür oturtur yerine .....Senin konunu önceden okumuştum.Hala devam ediyor olmasına inanamadım Bence bu herif azdı belasını istiyor.Nedir bu ya..Buna haddini bildirmek lazım.Gerekeni yapın sizde ,Koca bulunur ama ana bulunmaz.
maalesef okulda tanıştık tam 8 sene flört + nişan dönemi oldu ama saklamış kendini evlenince anladım.
dediğim dedik yönleri var incittiği zamanlar olunca bile bi şekilde gönlümü alırdı ama söz konusu annem olunca konu uzadı canımMinnie , bu olay dışında eşinin sana karşı tutumu nasıl ? Yani bu aile olayları açılmadığı zaman günlük hayatta nasıl ?Normalde de seni incitir miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?