sanırım sona geldik

anlamadım ne yapmaya çalıştığını gerçekten daraldım patlamak üzereyim normal davranmıyor benim ailemi devre dışı bırakıp kendi ailesiyle mutlu mesut yaşayalım istiyor

bence sen hiç kendini kötü hissetme, sizin anne kız yaptığınız hiç bişey yok ortada, tam tersine haddini biraz fazla aşmaya başlamış bi koca var bana göre. ben olsam annemin yanına giderdim, ya pişman olup hatasını anlar özür diler hepinizden ya da senin hiç pişman olmana gerek kalmaz bu evlilik için. bekle bakalım nolucak ama üzülmemeye çalış.

Beyiniz cok yukarda anlasilan asagilari gormuyor
ama Rabbim yukaridan hizli gideni kimseni iyi gormeyeni sali verir taaa asagi
zenginlik fakirlik bu dunyada ne ki esas olan insanlik bence

ben olsam dunyani basina yikardim o adamin egerki benim annem hakkinda oyle konussa
annen ac karnini doyursun dediginde tum elime gecen ne ise kafasina atardim

ama neyse
senin sabrin var tebrik ediyorum
sozleri cok aci neyapsan yutulasi digil ama belki akli basina gelirde butun bunlara ragmen kendini aff etdirmeyi bacarir

meseleyi aşılmaz hale getiren eşim yoksa aşılır neyse bakalım görücez neler olacak
babam çocukluğundan beri çalışmış çok iyi zamanlarımızda oldu ama şimdi sıkıntılıyız ama aşarız işallah rabbimin izniyle.böyle zamanlarda insan dostunu düşmanını tanıyor işte
alıcam zaten anneme nasıl derim ya sen bana yardıma gelme gelsende eşim seninle konuşmayackmış diye onun annesine yapsam kıyamet kopar ama

allah ıslah etsin diyorum artık

Allah büyük ve yardımcın olsun.sakinleş biraz.eksileri artıları güzelce tart ve bu durumun sebebi olan eşine son ve güzel bir konuşma yap.kendini hiç üzme.tekrar yazarım sana.inşallah düzelir herşey..kendine çok iyi bak

2 hafta sonra evi boşaltmamız lazım zaten kiraya verdik bugün kontrat yapıldı ben hazırlık yapmalıyım evi taşımak için bu durumda evi bırakıp gitmem gerekiyor sanırım

iyi nıyetli olsan kimse saygı duymuyor artık illa sert ve katı olmak gerek sanırım insanlara saygı duysunlar dıye

annenız sakin yapılı biri snaırımki bunca olana gitmemnıze rağmen hala sesiz kalıyor eşinizde saygıyı atmış bır kenara aklına geleni düşünmeden söyluyor babanızdan yada kendı ailesındendmı çekinmıyor yanı duruma bırısı mudahale etsın artık zaten çekilmez bı hal almış inceldiği yerden kopsun

evet 3 5 kuruş fazla kazanınca şımardı kendini çoook yukarda görüyor biz çok zavallı ezik görünüyoruz heralde bulunduğu yerden ama diyorum ya düşmez kalkmaz bi allah.....dünyaya başına yıkcam ama vurarak kırarak deil o aşamayı geçtim ben artık sözlerine değer vermediğimden mi yoksa bitti gözüyle baktığımdan mı bilinmez tepki veremiyorum

2 hafta sonra evi boşaltmamız lazım zaten kiraya verdik bugün kontrat yapıldı ben hazırlık yapmalıyım evi taşımak için bu durumda evi bırakıp gitmem gerekiyor sanırım
cnm bırak git yani, benim eşim herşeyi bi kenara bırak, sadece anneme aç karnını doyursun dese anasından emdiği sütü burnundan getirir sonra da terkederim paşazadeyi. sen çok sabırlı ve iyiniyetli davrandın şu ana kadar, suistimal ediyo senin sakinliğini, anneni bu kadar ezdirme hakaret ettirme.

bende senin gibi düşünüyorum çekilmez bi boyuta geldi olay ailesi çekti tatile gitti bayramda da yoklardı bişey konuşmadılar sanırım umurlarında değil çünkü

ev eşinin üstüne mi
eşinin üstüneyse o uğraşsın o zaman boşaltılmasıyla
ev babasının zaten

evet suistimal ediyor hem o hem ailesi ama sabrım tükendi.

arkadasim kusura bakma ama

bu kadar inatci, kibirli, kendini kaf daginda goren, kiymet bilmez, vefasiz olan bir adamla tek sorunun bu olamaz.

anlasilan sen zaten bir cok konuyu alttan almis ve bu adam tarafindan sindirilmissin. ayril veya ayrilma demiyorum ama asla bu konuyu alttan alma. kendini ne saniyor ? sinirimi hoplatti.

sen agac kavugundan cikmadin. annen yillarini verdi sana. bunu o adama hatirlat. kabul etttirtttt

her söylediğini yazmıyorum daha. annem 5 kuruş kazanmış mı bugüne kadar k.çını büyütmüş... allah sabır veriyor üstüne saldırmıyorum

konularını takip ediyordum.şimdi yine sinirlendim bak.bu adamın değişmeyeceği aşikar.iyice ileri gitmiş.anne bu yaaa.anne candır.hele ki senin annenin ne suçu var?çok saygısız birisi eşin.bir anneye bunu yapıyorsa,sana da yapıyor olmalı.zaten o söylediği laflar hem annene hem sana karşı saygısını ortaya koyuyor.tamam yuva yıkmak kolaydır,mühim olan mücadele etmek ama tek taraflı mücadele de olmaz yani..yıpranırsın,psikolojin bozulur.hep alttan al nereye kadar?arkadaşın biri annen özür dilesin falan demiş.olur mu böyle bir şey?yaptığı hataları ödüllendirmek olur bu.sakın haa.annen gelmicek ne demek?anne bir tanedir.ya evlilikse evliliğine biraz da o sahip çıksın.anne bulunmaz ama eş bulunur.ömür boyu bunun triplerini mi çekeceksiniz?yine de gaza getirmiş olmayayım.umarım hatasını anlar ve düzelir.ne diyeyim.ALLAH yardımcınız olsun.

ben ancak terkedip cezalandırırım onu başka türlü olmaz onu da yapcam zaten.kibrine gelince onunda cezasını allah zaten verir

amin sağol.hatasını anlamaz düzelmez kendini haklı görüyor değişmez aynısını ben senin ailene yapsa diyorum bi suçları mı var diyor.odunun hödüğün teki psikolojimi 2 ayda mahvetti bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…