- 10 Ekim 2019
- 107
- 133
- 103
- Konu Sahibi denizasiriyol
-
eve gidince de ev işleri, yemek, çocuk… birçok sorumluluğum var.
aldatılmışsın.Başlıkta sanırım dedim ama konu sanmaktan çıktı. On senelik evliyim. Zaman zaman eşimin zaman zaman benim zorluklarımız oldu ve birbirimize destek olduk. Eşimin hayatımda değiştirdiği, yanımda olduğu birçok şey oldu. Hiçbir zaman inkar etmedim. Hatta çok sık söylersem kendisi her zaman bu kadar dillendirme, ne olacak sanki biz eşiz dedi. Bir süredir kaygı bozukluğu ve depresyon tedavisi görüyorum. Bir iyi oluyorsam bir olamıyorum. Bu süreçte onu zorlamış olabilirim. Stresli bir işte çalışıyorum, eve gidince de ev işleri, yemek, çocuk… birçok sorumluluğum var. Yoruluyorum haliyle. Eşimin istediği, beklediği sıklıkta birlikte olamıyoruz.
İki haftadır bununla alakalı sitemini dinledim. Bazı şeylere hak verdim bazılarına vermedim derken bana laf arasında benimle olmak isteyenler var ben bişey yapmıyorum, sonunda seni aldatırım dedi tartışırken. E aldatma o zaman, düşürme kendini o kadar desen aldatacağımdan değil öyle beklentileri olanlar var falan bir şeyler söylüyor. Baş ağrısından çatlıyorum artık yani.
Dün de birden parladı mutfakta sigara içiyorsun, içmeyeceksin filan diye. Biraz tartıştık, derken ben sana neler yaptım, ne iyilikler haram olsun filan demeye başladı. Arabanın anahtarını istedi, satacakmış. Dayanamıyoruz artık birbirimize, huzursuzluk olmasın, git o zaman evden diyorum, sen git diyor. Benim beynim durdu sanırım. Bana bir şeyler söyleyin
Mutfakta sigara içilmez o konuda adam haklı. Evi leş gibi kokutuyosunuz. Onun dışında bilemiyorum adam aranıyor yani o lafı diyen adama bir daha güvenilmez.Başlıkta sanırım dedim ama konu sanmaktan çıktı. On senelik evliyim. Zaman zaman eşimin zaman zaman benim zorluklarımız oldu ve birbirimize destek olduk. Eşimin hayatımda değiştirdiği, yanımda olduğu birçok şey oldu. Hiçbir zaman inkar etmedim. Hatta çok sık söylersem kendisi her zaman bu kadar dillendirme, ne olacak sanki biz eşiz dedi. Bir süredir kaygı bozukluğu ve depresyon tedavisi görüyorum. Bir iyi oluyorsam bir olamıyorum. Bu süreçte onu zorlamış olabilirim. Stresli bir işte çalışıyorum, eve gidince de ev işleri, yemek, çocuk… birçok sorumluluğum var. Yoruluyorum haliyle. Eşimin istediği, beklediği sıklıkta birlikte olamıyoruz.
İki haftadır bununla alakalı sitemini dinledim. Bazı şeylere hak verdim bazılarına vermedim derken bana laf arasında benimle olmak isteyenler var ben bişey yapmıyorum, sonunda seni aldatırım dedi tartışırken. E aldatma o zaman, düşürme kendini o kadar desen aldatacağımdan değil öyle beklentileri olanlar var falan bir şeyler söylüyor. Baş ağrısından çatlıyorum artık yani.
Dün de birden parladı mutfakta sigara içiyorsun, içmeyeceksin filan diye. Biraz tartıştık, derken ben sana neler yaptım, ne iyilikler haram olsun filan demeye başladı. Arabanın anahtarını istedi, satacakmış. Dayanamıyoruz artık birbirimize, huzursuzluk olmasın, git o zaman evden diyorum, sen git diyor. Benim beynim durdu sanırım. Bana bir şeyler söyleyin
paşa hazretleri de isten gelip iki isin ucundan tutsa ikiniz de esit yorulursunuz ikinizin de cinsellige enerjisi esit olur ve frekansiniz uyumlanir.Stresli bir işte çalışıyorum, eve gidince de ev işleri, yemek, çocuk… birçok sorumluluğum var. Yoruluyorum haliyle. Eşimin istediği, beklediği sıklıkta birlikte olamıyoruz.
bu koca bile övülüyor
vay erkek olmak...
Sürekli kadınlara hak veren kendini bu konuda şartlayan tiplerden değilim,daha çok reailist yaklaşımları doğru buluyorum,eşinizin sabrını ne kadar zorladığınızı evliliğin paylaşım,yakınlık ve sabır olduğunu düşünüyorum,paylaşacak ve yakınlaşacak seçenekleri elinden aldıysanız hayat arkadaşınızın sadece arkadaş olma seçeneği bıraktıysanız elinde neden eşim gibi davranmıyorsun diye sitem edemezsiniz,boşanın demiyorum ama toparlamak sizin işiniz dağıtan siz gibi görünüyorsunuz çünki,sürekli idare etseydi ne vardıki,sabırlı oslaydı ne olacaktıki diyenlere bakmayın hayatın değişmez gerçekleri var duygusal bir hayal varsayamında bulunmayın evlisiniz ve bu tek kişilik bir yaşam değil sizin kadar karşı tarafında fiziksel ve duygusal beklentileri var eğer uzun bir süre bu duygular yarım kalırsa yeni arayışlar malesef kaçınılmaz olur,kimse yalnız hissetmek için evlenmiyor kimse yalnız kalmak içinde evlenmiyor körü körüne kimse varsayımlar üzerine parlamasın kaç yaşında insanlarız gerçekler değişmez somut beklentiler ister,şuram buram ağrıyor en fazla birkaç kez olur onun dışında isteksizlik devreye girerse istemediğiniz insan istendiğini geri plana atacaksanız sizden sevgi dilenmeyeceğiniz dile getirmiş,bu kimine göre hadsizlik gibi görünebilir ama empati yapın anlarsınız.Başlıkta sanırım dedim ama konu sanmaktan çıktı. On senelik evliyim. Zaman zaman eşimin zaman zaman benim zorluklarımız oldu ve birbirimize destek olduk. Eşimin hayatımda değiştirdiği, yanımda olduğu birçok şey oldu. Hiçbir zaman inkar etmedim. Hatta çok sık söylersem kendisi her zaman bu kadar dillendirme, ne olacak sanki biz eşiz dedi. Bir süredir kaygı bozukluğu ve depresyon tedavisi görüyorum. Bir iyi oluyorsam bir olamıyorum. Bu süreçte onu zorlamış olabilirim. Stresli bir işte çalışıyorum, eve gidince de ev işleri, yemek, çocuk… birçok sorumluluğum var. Yoruluyorum haliyle. Eşimin istediği, beklediği sıklıkta birlikte olamıyoruz.
Bende katılıyorum kim ne derse desin sizler bu şekilde devam ederseniz bu evlilik boşanma ile biter Madem anlasmali haklariniz alarak çok yıpranmadan ayrılın çünkü buradan fikir alıp eşinizle konussaniz bile size yüzünüze söylediği o cümleler bana bu adamın kafasında bitirdiğini ve artık size tahammül edemediğini düşündürdü.Hakli demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece sonu buraya bağlanacak gibi görünüyor Sizi anlayacağını dinleyeceğin hak vereceğini değil bitirmek istediğini düşünüyorumBen yine adamı çok haksız bulamadım ya. Cinsellik bir evliliğin temelidir. Yani 70 yaşında değilsek sevişmemiz lazım belli aralıklarla çok ciddi sıkıntılı bir dönemde değilsek. Sevişmeyince gülüşü bile batıyor karşıdaki insanın, en ufak şeyler sorun oluyor, aradaki bağ zayıflıyor.
Ev işlerini paylaşmıyorsanız paylaşın, ya da bunlar için dışarıdan hizmet alın. Çocuğun yükünü paylaşın. Bunlar sevişmemek için sebep değil. Çözüm, orta yol bir şekilde bulunur. Kadınların biraz bunu kullandığını düşünüyorum ben isteksizliklerini örtmek için.
Lafın aldatmaya gelmesi sıkıntı. Oraya kadar geldiyse bu mesele şu saatten sonra toparlanması zor gibi. Ama bana biraz adamın beni gör çığlığı gibi geldi bu sözler.
o uyeyi hatirliyorum. adamin kendi yiyecegi fasulyeyi yogurdu almasi bile nimet bazi kadinlar icin.İs yapiyor, cocuk bakiyor, ne desem alır diye övülen kocalarin da çoğu fooos aslinda bu forumda gordum.
Bi kere hic unutmam kocasindan dertli bi üye konu acmis ama "ne istesem yapar,alir" diye övmüş adami. Dedim ne istiyorsunuz?Ne istesem alirdan kasti eve erzakmiş. Herkes almiyormuş ne yiyecek istese adam aliyormus. Ben şoook.
Sonra yine kocasinin cocugun bakimina ortak oldugunu soyleyen kadina kocan ne yapiyor diye sorup detaya girince mama hazirlamak gibi ( mama hazirlamakta hazir mama şu tozu ılık suya kat çalkala) böyle eften püften yapmasi 60 saniye sürmeyen şeyleri adama verip kendisi en angarya işleri yapip sonra ortak bakiyoruz cok yoruluyorum diyodu.
Ortak sofra hazirliyoruz diyo ama yemegi yapan kendi bulasigi toplayan kendi adam salata yapiyor bu ortakmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?