Sanırım sonuna geldik

Bu evlilik sürer mi, bilmiyorum. Ama akşam arabayı işe gitmek ve çocuğumuzu okula bırakmak için kullandığımı, satana kadar ona vermeyeceğimi söyleyeceğim.

Benim de böyle unutamadığım bir örnek vardır. Kadın eşim çocuk bakımında bana yardım eder dedi. Soruldu işte ne yapar diye. Kadın çocuğu emzirirken kocasına yemeğin altını kapatır mısın dermiş kocası da kapatırmış

Ayak ta yapıyor olabilir,dediğim gibi erkekler düzeni bozulsun istemez.Hem karnım doysun hem pastam dursun modunda yaşarlar...
Eskidendi canım o artık öyle değil günümüzde baksana şimdi insanlar daha farklı ben daha eskiden böyleydi diye düşünüyorum şimdi giden gidiyor bir yerde belki bazıları böyledir çoğunluk bunu sürdürme zahmetine girmiyor fikrim bu konu için değil orasını bilemem genelde günümüzde artık bu geçerli değil fazla

Evet o da olabilir.Bence erkekler düz mantık,çakal,planlı,istedi mi giden falan vardır ama azdır. Çoğu işi süründürmeyi sözde evliliğini sürdürmeyi kadını suçlu çıkarmayı o evde kalmayı seçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…