Sanırım sonuna geldik

Kendi babamdan biliyorum eskiden babaları o kadar kötüydü ki eskiden erkekler o kadar dayakçıydı ki dayak yemek bile o kadar normaldi ki herhalde şimdi sadece dövmesin yüzü gülsün varlığın yeter başka hiçbir şey yapmasa da olur diye bilinçaltımızda kalmış

Evet de işte bilemiyorsun bazen bende bı gazla yaziyorum sonra Mune Hanim konunun aslını yazıyor bende şaşırıp kalıyorum o konu bu değildi konu sahibi neler diyor aslında gerçek neymiş falan bı kalıyorum .Burada da ne yaparsam yapayım yada yazayım o konu sahibi ben benim insan kendi bilir belliki ayrılmak istemiyor ben öyle anladım üzgün şokta ben karışmam ayrılsın ayrılmasın kendi karari .Fikirleri dinler bakar kendi bilir yani.Zaten kimsenin dinamiği kimseye uymuyor Birde insanlar kendi yaptıklarını değil hep karşı tarafı yazıyor bu kadar yorumlayabiliyorum

Yorumlarınızı okudum. Hepinize çok teşekkür ederim. Totosunu kaldırmış olabilirim evet, manipüle edildiğimi de zaman zaman düşünüyorum zaten. Ben her zaman ya da uzun süredir ondan uzak filan değilim. Sadece zaman zaman oluyor bu. Bir de yoğunluk vs zaten sıkışmış hissediyorum ve aslında o an tek ihtiyacım sarılıp uyumak oluyor. Onu bu konuda anlıyorum, anlamaya çalışıyorum o benden daha istekli olabilir, beklentisi kadar birliktelik olmuyor olabilir. Ama yine de insan eşine en sonunda seni aldatırım demez, diyemez. İş bu noktaya geldiyse oturulup konuşulur ve olmuyorsa da ayrılınır. Kendi kök ailesiyle geçmişi kötü. Bana sürekli eskiden de böyle böyle şeyler yaşadım yine yaşıyorum, yok gençliğim gitti bilmem ne diye suçlayıcı laflar söylüyor. Ben onun mazisinde yoktum, kötü çocukluğu ve ergenliği benim eserim değil. Anlatamıyorum bunu. Tek suçlu ben olamam değil mi ?

Karısıyla ev işi, yemek, çocuk konusundan adaletli iş bölümü yapmayan erkekler konu cinselliğe gelince de sesini kesmesini bilecek. Kadın dışarıda çalışsın, evde çalışsın, çocukla ilgilensin, akşam olunca de kocasını geri çevirmesin. Oldu var mıymış başka isteği?
Eşinizin dışarıya kanı kaynamış maalesef. Herkes sıraya girmiş kendisini bekliyor sanıyor herhalde. Sie bu konuda söylediği laflar çok çirkin.
Çok meraklıysa defolup gitsin, arabayı, satıyor, sizi evden kovuyor çocukla, erkek.

Cinsellik konusunda sürekli kaciyorsaniz bu konuda eşiniz haklı derim çünkü bu gerçekten hem kadın hem erkek için büyük bir ihtiyaç ve gün içerisindeki birbirimizle olan ilişkimizi dahi etkileyen bir şey. Sigara konusunda da hak veriyorum mutfakta sigara içilmemeli bence de ama insan karısına beni isteyenler var diyorsa burada sıkıntı var demektir ya adamı gerçekten çok başladınız her bakımdan ve kendisine dışarıdan başkalarını buldu cinsellik olmasa bile flortlesme şeklinde oldu ya size göz dağı veriyor kendinize çeki düzen verin diye ama çok kaba ve çirkin ya da gerçekten bu evliliği bitirmek istiyor. Tabi sizin açınızdan da bakmak lazım siz neden bu haldesiniz hayatı dört dörtlük olan en azından eşiyle mutlu olan biri depresyon da olmaz

Genel olarak baktığımda kendini pek sever diyebilirim. Çok da bakar kendine. Canımı yakmak, beni uyarmak ya da gerçeği ağzından kaçırarak, neden söyledi bilmiyorum. Ama böyle bir algısı olabilir bu gerçek de olabilir bilmiyorum. Ben mesela son iki yılda biraz kilo aldım, bununla da alakalı bir sürü eleştirdi beni. Kilo ver bak ben nasıl fitim diye sinirlerim bozuldu gülüyorum.

Adam istediğin kadar zor gününde yanında durmuş olsun,son söylediklerinden sonra hiç birinin kıymeti kalmıyor.Bu evliliğin tüm yükü sizin üstünüzdeymiş zaten ,kırılmaya,darılmaya,insan olarak ruhunuzun yıpranmasına bile izin yokmuş.Adam sevişmedipi için tüm içinin pisliğini kusmuş,belki aldatıyor,aklı kaydı birine ama giderken de bunun suçunu itinayla size atıyor.Korkak .....

Ama bitirmiyor da. Bitirmekle alakalı adım attığımda umursamıyor. Çocuk için sürdürüyorum imajı çiziyor. Dün mesela git o zaman evden diyorum bana diyo ki sen git. Yarabbim bu nedir ya.

Ama bitirmiyor da. Bitirmekle alakalı adım attığımda umursamıyor. Çocuk için sürdürüyorum imajı çiziyor. Dün mesela git o zaman evden diyorum bana diyo ki sen git. Yarabbim bu nedir ya.
Erkekler kolay bitirmez aşk sevgi olduğu için değil,düzen bozulmasın, millete gösterdiği vitrini zarar görmesin diye süründürürler.Hızlı boşanmalarının tek nedeni karşıdaki kadın ısrar eder,süre verirse......

Arabanın anahtarını isteyip, arabayı satıyoruma getirip bu kadar huzursuzluk çıkarıp, yaşayıp düzen mi kaldı ki bozulmasın. Ben beynim durdu sanıyordum ama eşim de benden eksik değil herhalde

Arabanın anahtarını isteyip, arabayı satıyoruma getirip bu kadar huzursuzluk çıkarıp, yaşayıp düzen mi kaldı ki bozulmasın. Ben beynim durdu sanıyordum ama eşim de benden eksik değil herhalde
Ayak ta yapıyor olabilir,dediğim gibi erkekler düzeni bozulsun istemez.Hem karnım doysun hem pastam dursun modunda yaşarlar...

Ayak ta yapıyor olabilir,dediğim gibi erkekler düzeni bozulsun istemez.Hem karnım doysun hem pastam dursun modunda yaşarlar...
Olabilir. Daha evvel de küsüp hiç konuşmayarak beni “cezalandırdığı” oldu bir iki kere. Ben elimi senden çekersem, diye bir mantığı var. Bu daha yeni ve etkili bir ceza olabilir.

O Zaman kusura bakmayın ama bu adam sizin iyiliginiznicin değil aksine sizi daha kötü ve özgüvensiz hissettirmek için cabalamis evet kilo alırız veririz ki gerçekten sağlık için buna dikkat edilmesi de gerekir ama ben fıtim yok göbeğin var gibi konularda eleştiri insanı yorar. Eşinizin işini ortamını görüntüsünü bilemeyiz ama benim kanaatime göre kendince kendini beğeniyor ve sizin için bir lütuf gibi görüyor sizde onu ovup pohpohlayarak buna canakta tutmussunuz. Zannetmiyorum onun biriyle birlikte olduğunu kendini çok önemsediği için bak ihmal edersen beni kaparlar göz dağıni veriyor size gibi geldi

sanki evli adamla birlikte olmayı bekleyen tipler çok matah birileri olacak… çok yarım akıllı olduğunu söyle lütfen kendisine.

Kendi kendine yeten birisin. Maddi manevi sana katkısı olmayan biri seni üzmesin. Bizler geyşa değiliz kimse kusura bakmasın. Cinsellik olmazsa şöyle olur böyle olur hede hödö.. diyen kimseyi de geri kalan cümlelerini okumadım. Biz erkeklerin oyuncak bebeği değiliz işine gelince eline alsın istediği olmayınca bıraksın. Sen dışarda çalışacaksın, eve gelip orda da çalışacaksın, bir de çocukla ilgileneceksin. Sen bunları yaparken beyefendi ne yapacak? Seks bekleyecek. Hadi ordan. Tehditlere boyun eğme. Ona muhtaçmışsın izlenimini yedir ona.

Hepinize çok ama çok katılıyorum, teşekkür ederim yorumlarınız için Ben kök ailemde, aile huzursuzluğu hiç yaşamadım, alışık değilim. Bu huzursuzluk, bu böyle anahtarı ver, sana sağladığım imkan üsttenciliği… hem üzülüyorum hem de tükeniyorum içten içe.

Ah bu ben, kendimiiii kesinlikle öyle yapmışım
Bundan sonrası için yapmayın en azından.
Arabanın anahtarını falan vermeyin işe giderken kullanıyorsanız. Kafasına göre satamayacağını da söyleyin.
Ev işini asgari düzeyde yapın, kendinize vakit ayırın fırsat buldukça.
Eşiniz şımarmış, bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettirmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…