Sanırım takip ediliyorum ne yapmalıyım?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar lisedeyken yaklaşık 8-9 yıl önce konuştuğum bir şahıs vardı belki 6 ya da 7 ay konuşmuşuzdur en fazla. Benden 7-8 yaş büyük birisi. İlk ve son sevdiğim kişiden ayrılmıştım, o da biliyordu kendisine kendisini sevdiğimi söylemedim hiçbir zaman. Çünkü çok berbat bir kişiliği vardı farkındaydım daha doğrusu tanıdıkça fark ettim. Sürekli yalan söylüyor, insanlara iftira atıyor, bir sürü şey uyduruyor. Neyse sesimi çıkarmıyordum inanmış gibi yapıyordum. Ayrılmak ister gibi olduğumda kendini öldüreceğini söylüyor, sensiz yaşayamam filan diyordu. Sanırım konuşmamdan yüz buldu. Tam bir yalancı olduğunu, uydurduğunu, cahil söyleseydim sanırım beni sevmezdi ama neyse deyip alttan aldım sürekli çünkü yüzüne vurup da küçük düşürmek istemedim.Hatta bir ara kanser oldum iyileştim bile dedi. Yalan olduğunu bilmeme rağmen yüzüne vuramadım. Neyse bir gün bunun bir arkadaşı bana yazdı benim hakkımda iğrenç iftarlar atmış, bel altı en iğrenç iftiralar, biz şöyle yaptık böyle yaptık bir sürü yalan şeyler. Güya imam nikahı yapmışız. Bir sürü iğrenç şey daha. Şok oldum okuyunca. Ben bunu ona söylediğimde seni kaybetmemek için yaptım filan dedi. Nasıl olur ya diyorum beni suçlu çıkarıyor. Hastalıklı bir kişilik yani. Uzaklaştım bitti dedim tehditlere başladı. Sen nasıl bana iftira atarsın diyorum seni kaybetmek istemedim, sen beni kullandın, namusumla oynadın gibi saçma salak şeyler söyledi düşünün artık kafayı. Bundan nasıl kurtulacağımı bilemeden olayı ailem öğrendi ve ona ağzının payını verdiler. Bir daha hiçbir şekilde muhatap olmadım. Tabi sonradan öğrendim ki sınıf arkadaşlarıma bile benim hakkımda bir sürü iğrenç iftiralar söylemiş. Daha 16-17 yaşındaydım. O zaman şikayet etseydim keşke. Halbuki hiçbir şekilde sevgili gibi samimi olmadım ben bu şahısla. Tam anlamıyla sevgili de değildik arkadaş da. O seviyordu ama benim ona aşık olmadığımı da biliyordu. Benim suçum onun yüzüne vurmayıp sessiz kalmak, onunla muhattap olmak oldu. Yaklaşık 8-9 yıl olmuştur herhalde hiçbir şekilde konuşmayalı. Bugün abimlerdeyken evlerinin telefonu çaldı ben alo dedim hiç ses çıkmadı kapandı telefon bildiğiniz sesim dinlendi, güvenlikli bir sitedir dışarıdan kimse bilmez numarayı, güvenlikten almış olacağını düşünüyorum evden çıkıp arabayla giderken yoldan geçen birini gördüm ama dikkatli bakmadım tam düz giderken yandan gördüm ve yüzde doksan oydu gördüğüm kişi. Yolda polis arabası vardı yoldan döndü dümdüz gidiyordu.Sinirlerim bozuldu bu ruh hastası benim peşime mi düştü yine acaba? Geçen haftalarda da akşam (yine o olduğunu düşünüyorum) birini gördüm. Ben emin olsam, karşı karşıya gelsem gidip şikayet edeceğim ama tam yüz yüze gelmedik. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bugün gördüğüm kişi yüzde doksan oydu. Öncesinde böyle takıntılı kişilerle karşılaşmış olan var mı? Fikrinizi almak istiyorum. Ne yapmalıyım amacı ne olabilir?
Not: Alıntı yapmamanızı rica ediyorum. Cevapları sürekli kontrol edeceğim gerçekten fikrinize ihtiyacım var.

Abinin evindeki cevapsız telefonu 9 yıl önceki manyağa nasıl bağladın

O telefonun seninle ilgisi yoktur büyük ihtimal

Ayrıca güvenlik neden versin teli kendi arar iç hattan ya da gidin sorun güvenliğe

Takıntı yapmayın bu durumu

Alinti neden yapmayalim sonra icerigi sileceginiz icin mi?

Daha somut deliller lazım bence. O zamanlar çok etkilendiğiniz için Etkisinden hala kurtulamamış olabilir misiniz ? Polise gitseniz bu durumda ne ile suclayacaksınız. Size delil soracaklardır. Mesatelefon kaydı vs. Olmasın da yine.Biraz daha bekleyin bence.

Alinti neden yapmayalim sonra icerigi sileceginiz icin mi?
Hayır sileceğimden değil sadece tereddüt ettiğim ayrıntı kısımları genellemek için. Deşifre olmak istemiyorum Allah kimseyi böyleleriyle karşılaştırmasın. Kesinlikle silmek gibi bir düşüncem Yok. Çünkü benim ciddi bir şekilde fikre ihtiyacım var. Ürküyorum.

Çünkü çıkarken onun da aynı yönden geldiğini gördüm.

Bence ona benzeyen biri de olabilir kesin emin olmadan şey yapmayın. 8-9 sene geçmişse sizi nasıl bulacak bi de o var yani. Önceden de karşınıza çıkabilirdi.

Anladim.
Once bir sakin ol.
Ben o telefonun ilgisinin oldugunu hic dusunmuyorum arayacak olsa senin cebinden falan arardi abinlerin telefonu ne yapsin. Kafayi ona taktigin icin gordugun kisiyi ona benzetme ihtimalin de yuksek.

Güvendiğiniz birine anlatın rica edin.dışarı çıkın arkadaşınız takip etsin sizi belli mesafeden
Zaten aileme söyleyeceğim şüphemi. Ne olur ne olmaz. Çünkü çok çeşitli yalanlarla bilgilere ulaşıyor bir şekilde. İnsanları kullanıyor bir yalan uydurup oyunla ailemden birinin telefonunu öğrenip aramıştı.

Bence ona benzeyen biri de olabilir kesin emin olmadan şey yapmayın. 8-9 sene geçmişse sizi nasıl bulacak bi de o var yani. Önceden de karşınıza çıkabilirdi.
Aynı şehirde olunca biliyor bulabiliyor.

Anladim.
Once bir sakin ol.
Ben o telefonun ilgisinin oldugunu hic dusunmuyorum arayacak olsa senin cebinden falan arardi abinlerin telefonu ne yapsin. Kafayi ona taktigin icin gordugun kisiyi ona benzetme ihtimalin de yuksek.
Bunu onu gördükten sonra düşünmeye başladım. Çünkü aynı yönden geldi. Polis aracını görünce yol değiştirdi hızlı hızlı.

Çünkü çıkarken onun da aynı yönden geldiğini gördüm.

Iyi de görsen de tel ile ilintisi ne

Ne bileyim başkasının evinde tel açmam sapık olsam da ev sahibi olmayan biri açar diye aramam hani arasa teli yengeniz açsa da sizi sorsa ya da istese vs anlarım da sadece cevaplarız bir telefon

Bu kadar büyütmeyin şimdi neden düşsün peşinize tesadüftür eğer gerçekten gördüğünüz o ise de

Tanımadığı bi yakınınız olsun eğer oysa umarım değildir saklanmasın diye

İnanın ilk defa böyle oluyor. Her gördüğümü benzetmiyorum. O olduğundan neredeyse eminim. Aynı şekilde arayanın o olduğundan şüphem Yok. Telefonun yanında oturuyordum ve evdekiler bak deyince açtım. Sesi dinledi kapadı. Çıktığımda gördüğüm kişi oydu ama derdi ne bilmiyorum neden etrafımda anlamıyorum. Karşıma çıkıp konuşacak yüzü var mı bilmiyorum ama hiç normal değil onu oturduğum çevrede görmek.

Abinin adına kayıtlıysa telefon bilinmiyen numaralardan öğrenmiş olabilir. Ben yanılmadığınızı düşünüyorum ailenizle paylaştığınız da çok iyi olmuş. Dikkatli olun.

Tanımadığı bi yakınınız olsun eğer oysa umarım değildir saklanmasın diye
Bu kadar kuvvetli bir şüphem olmadı şimdiye kadar. İnanın ruh hali sağlıklı olan biri gibi davranmıyor. Yıllar geçti ben asla karşılaşmak görmek istemiyorum. Anlamıyorum ne derdi var. O zamanlar telefon bilgisini yine bir yalanla alıp ulaşmıştı ailemden birine. Tesadüf olma ihtimali çok düşük.

Abinin adına kayıtlıysa telefon bilinmiyen numaralardan öğrenmiş olabilir. Ben yanılmadığınızı düşünüyorum ailenizle paylaştığınız da çok iyi olmuş. Dikkatli olun.
Henüz paylaşmadım ailemle. Yarın söyleyeceğim. Onları da endişelendirmek istemiyorum ama bilgileri olsun istiyorum.

Ne derdi varsa mantık aramayın hastalıklı kişilikmiş sonuçta.
Tedirgin olduğunuzu belli etmeyin dışarda.tedirginliği hissetmek hoşuna gidecektir

Ne derdi varsa mantık aramayın hastalıklı kişilikmiş sonuçta.
Tedirgin olduğunuzu belli etmeyin dışarda.tedirginliği hissetmek hoşuna gidecektir
Haklısınız. Gerçekten mantık aramanın da bir anlamı yok. Sinirlerim bozuldu. Normal değil o evde telefonun çalması ve hemen çıkar çıkmaz orada onu görmem. Emin olsam şikayet edeceğim ama değilim. Polis aracı bekliyordu yolda o arada sadece karşıya geçti yandan gördüm ve eminim neredeyse o olduğundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…