sanirim tum cinsellik bitti

Böyle konulara da bakarak diyorum ki.
Bu erkek milleti vallahi çekilir dert değil.

As
Arkadaşın dediğine katılıyorum herkes sizin gibi hissetmek ya da düşünmek zorunda değil zira çok sığ düşünüyorsunuz. Eşi kaptan olan, hasta olan kadınlar ne yapsın demek bekarlar ne yapsın o zaman demek kadar saçma. gebelikte değişen hormonlar nedeniyle kimi zaman cinsel istek azaldığı gibi artış da gösterebilir. kişi kendini iyi hissederse,riskli bir durum yoksa doğuma kadar eşiyle birlikte olabilir diyor jinekologlar. o zaman bundan sana ne. İster 30 haftalıkken olur ister 40. Basit bir cinsel hayatım yok demeniz bile bu konudan muzdarip olduğunuzun kanıtı. Ya evli değilsiniz ya da eşiniz uzakta.Evliliğin en az %50'si cinselliktir diyor uzmanlar. Cinsellik sebepsiz yere biterse evlilik de bitmeye başlar. En azından sağlıklı, ekonomik özgürlüğü olan insanlar için biter. Burada eşinden ilgi bekleyen kadınların emin ol hiçbirinin derdi basit olmayan bir cinsel hayat değil, onların istediği eşlerinin eskisi gibi daha ilgili ve şevkatli oluşu.
masallah herkese catmissin.
ekonomik ozgurlugum var 2 tane pirlanta evladim var 13 yillikta evliligim var .sana ve senin gibi dusunenlere yeterli heralde.
benim hayatimda hic birsey basit degildi bu konuya yazincaya kadar. Bilmem anlayabilirmisin bursaki ince dokunusu.
esinde seni uzmesin bu kadar da bizlerede catma

Ne kadar sıkıcısınız. Çok renksiz bir hayatınız var belli ki. Problem edilmeyecek şuncacık şeyi bile sorun haline getirip yazıp yazıp duruyorsunuz. Bence benimle ilgili değil de konuyla ilgili yazarsaniz işe yarayabilirsiniz. O begenmediginiz espri bile konuyla ilgiliydi ve konu sahibi sagolsun hiç alınıp kirilmadi. Olgun insan her durumda kendini gösterebiliyor.

Off sen de çok klişesin onu ne yapacağız?
Bıdı bıdı bıdı
Evet çok güzel laf koydun sıkıcıyım ben ölüyorum sıkıntıdan.
Konu sahibi lohusa anlıyor musun lohusa?
Git hayatını başka yerde renklendir.

40 günü ilk sizden duydum. İlginc. Neyse.
Evlendikten sonra cocuk olunca erkek sana anne olarak bakmaya basladıgı için bir soguma dönemi geciriyor imiş, öyle okumustum bir yerde, ama bu uzun olursa sıkıntı tabi.

Back
X