• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanirim yoruldum artik :'(

Yoo yanlış anlamadım haklısınız...kendi cocugma nasıl davranirsam oyle yaklaşıyorum...kendim doğurmuş olsam aynı böyle davransa sanırım daha çok tepki veririm belkide

O zaman çok iyiymiş ben sürekli düşünürüm bana birşey olursa çocuklarıma kim bakar nasıl bakar döverler mi kızarlar mı ben hep kprkarım bundan o yüzden de böyle hassaslaştım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok buyutulecek dert edilecek seyler yok sen orucluymussun birde yorgun cocukta tam yaramazlik ve hareketli zamani dogal olarak bagirmissiniz ama bagirmak cozum degil inanki cocuk bunlar yapacaklarini yapiyirlar eşinizw gelince oda bagirma demiş agir bi laf etmemis aslinda oda iyi niyetli geldi bana
Birde kim ne derse desin takyir ettim kendi çocuğunuz olmafi halde bakmaniz insan yeri geliyor kendi cocuhuna bile tahammül edemiyor Rabbim yardimciniz olsun siz herdaim yumuşak olun cocuga karsi annesi nerde yasiyor mu bilmiyorum ama annesizliğini hissettieyin Rabbim mukafatini verecektir size

Annesi yaşıyor..ben çocuk babasiyla bol zaman gecirdin diye elimden geleni yapıyorum ama en küçük bagirmada üvey anne damgası yemek çok agrima gidiyor...ben bilmezmiyim eşimle bol bol başbaşa zaman geçirmek ki daha bir yıllık evliyim ama ben cocuk babasından uzaklaşmasını diye sık sık alıyorum..allahta biliyor kalbimi ama eşim beni gerçekten çok kirdi

O zaman çok iyiymiş ben sürekli düşünürüm bana birşey olursa çocuklarıma kim bakar nasıl bakar döverler mi kızarlar mı ben hep kprkarım bundan o yüzden de böyle hassaslaştım.

Hassas olmanız gayet normal haklisinizda

Eşinizi sevdiğiniz belli ama çocuğa duyduğunuz sevgiden emin olamadım.Bizim sıpa diyorsunuz ama ilk yazınızdan itibaren üveyliğini sürekli vurguluyorsunuz.Fazla dilinize dolamayın bence çocuktur yapar tam yaramazlık yapacağı çağları unutmayın ki eşinizin sizinle evlenmesindeki en önemli faktörlerden biri de çocuğuna ilgili davranmanız.Biraz sakinleşin bağırarak değil tavırlı bir şekilde ciddi olarak konuşarak eğitin çocuğu emin olun en yaramaz çocukta bile işe yarıyormuş pedagog arkadaşım söylemişti anlayana kadar konuşun onunla.Bu arada sizin yaşınız kaç?

Son düzenleme:
Cocugu cok sevseniz sipa yerine cocugum oglum kizim derdiniz..sipa etiketini vermissin

Eşinizi sevdiğiniz belli ama çocuğa duyduğunuz sevgiden emin olamadım.Bizim sıpa diyorsunuz ama ilk yazınızdan itibaren üveyliğini sürekli vurguluyorsunuz.Fazla dilinize dolamayın bence çocuktur yapar tam yaramazlık yapacağı çağları unutmayın ki eşinizin sizinle evlenmesindeki en önemli faktörlerden biri de çocuğuna ilgili davranmanız.Biraz sakinleşin bağırarak değil tavırlı bir şekilde ciddi olarak konuşarak eğitin çocuğu emin olun en yaramaz çocukta bile işe yarıyormuş pedagog arkadaşım söylemişti anlayana kadar konuşun onunla

Ben ifade edemedim sanırım kendimi ben üvey kelimesini hiç kullanmam biri sorduğunda kimin diye benm diyorum sokakta falan ay çok tatlı kimin fotolar benim diyorum herkes kardesim saniyo hatta bi gün otobüste kadının biri çocuğundan çocuğu oluyo artık dedi otobüste herkes bana baktı bende olsun teyze birlikte büyüyoruz biz dedim

5 günü kaçıncı vurgulayışın.. çok uzun gelmiş sana koooooskoca 5 gün.

Birgun kizim hastalandı. Zaten ameliyattan sonra iyice hassaslasmisti.Hastane asansorunde hamile bir bayan "iste cocugu iyi korumuyorsunuz, sonra da hastalaniyorlar."
Ben sokkk. Simdi bu kadinin kafasini asansorun aynasinda parlatmak vardi da...
Sanane elalemin cocugundan be embesil. Sen ne biliyorsun benim bu cocuga nasıl baktigimi? Ne kadar zor zamanlar gecirdigimizi?
Neyse hamile ya ilk cocuk zannedersem, onun verdigi havayla mikemmel anne olacagim edalarindaydi.
Tabi bu tipler cocuk doğduktan sonra cuvalliyor.
Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca aklima o hamile kadin geldi.

ama solede bisey var.cocuk kendi istegiyle sizi opmekte istemis..demekki sizi seviyor.ayyyy yavrum kiymayin ona......

Demek istediğimde o ben olcocuga o sevgiyi vemesem beni öpmek ister mi annesine bırakırken resmen kaçıyorum arkamdan agliyo gitme bende gelcem diye..sevmesem çocuk bunu hisseder yanıma sokulmaz

Birgun kizim hastalandı. Zaten ameliyattan sonra iyice hassaslasmisti.Hastane asansorunde hamile bir bayan "iste cocugu iyi korumuyorsunuz, sonra da hastalaniyorlar."
Ben sokkk. Simdi bu kadinin kafasini asansorun aynasinda parlatmak vardi da...
Sanane elalemin cocugundan be embesil. Sen ne biliyorsun benim bu cocuga nasıl baktigimi? Ne kadar zor zamanlar gecirdigimizi?
Neyse hamile ya ilk cocuk zannedersem, onun verdigi havayla mikemmel anne olacagim edalarindaydi.
Tabi bu tipler cocuk doğduktan sonra cuvalliyor.
Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca aklima o hamile kadin geldi.

Evet bide oyle tipler var kendileri mukemmelmis gibi...yine bigun markette agliyo bende almıyorum istediğini kadının biri ay ben aliyim aglatma çocuğu dedi benim zaten cinler tepemdeydi hanfendi alsam ben alirim çocuğumu aglayivak halim yok suan almamam gerekiyor ki almıyorum dedim..

çocuk devamlımı sizinle kalıyor canım

Demek istediğimde o ben olcocuga o sevgiyi vemesem beni öpmek ister mi annesine bırakırken resmen kaçıyorum arkamdan agliyo gitme bende gelcem diye..sevmesem çocuk bunu hisseder yanıma sokulmaz
ayyy cok guzell..esinizlede birbirinizi kirmayin o zmn.bos seyler bunlar.mutlu edin birbirinizi.

Annesi yaşıyor..ben çocuk babasiyla bol zaman gecirdin diye elimden geleni yapıyorum ama en küçük bagirmada üvey anne damgası yemek çok agrima gidiyor...ben bilmezmiyim eşimle bol bol başbaşa zaman geçirmek ki daha bir yıllık evliyim ama ben cocuk babasından uzaklaşmasını diye sık sık alıyorum..allahta biliyor kalbimi ama eşim beni gerçekten çok kirdi
Saba tavsiyem yapma bosver anasi baksin otursunda herkes konu sahibine nirseyler diyo acimazsiz yorumlar yapiyor bir enpati kurun siz olsaydiniz napardiniz 4 yasindaki bir cocugun oyuncagimi olurdunuz kendinizi kullandirirmiydiniz belliki cocuk kullanmak istiyor zaten annesi anne olsaydi bir hafta çocuğunu birakmazdi ben kizimi 1 saatligine bile kimseye birakmasim birakmam kinseyede guvenmem ha kizarim da o ayri mesele ama sevmedigim anlama gelmez bu ben oyle uvey anneler gördüm ki bazi annelerden katkat iyi

Öncelikle çocuğunuza bazı şeyleri öğretme çabalarınız yanıt vermeyebilir. Çünkü haftanın bazı günleri sizle bazı günleri öz annesiyle yaşıyormuş. Bu da iki anne ve iki farklı eğitim tarzı demektir. Çocukların anneden farklı babadan farklı bir tutum ile karşılaşmaları bile eğitimlerini zorlaştırır iken, iki farklı annenin kuralları bazı şeylere uyum sağlamasını zorlaştıracaktır.

Öte yandan ben de sizi takdir ettim. Bazı duyguları bir anne kadar içten hissetmemiş olabilirsiniz, ama önemli olan çocuğa yaklaşımınız ve onu benimsemenizdir. Keşke annemi öpmek istiyorum dediğinde, eşinize rağmen gidip kucağınıza alıp öpseydiniz. O yavrucak için de kolay olmasa gerek tüm bunlar.

Eşinizin tavrı ise tamamen yanlış. Sizle çocuğu arasındaki bağı güçlendirmeye çalışacağı yerde, zayıflatıyor.

Son düzenleme:
eşin için birazcık yaramazlıklarına katlanıcaksın canım şuan ramazan dönemindeyiz oruç falan biraz strese girmiş olablrsin.hem kendi çocugum gibi seviyorum demişsin.sorun yok bence sadece birazcık sabır :)

Yemin ediyorum iyice sacmaladiniz artık. Insanlar oz cocuklarina bile sipa der. Uzaydan mi geldiniz arkadas?

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ve konu sahibinin o yavruyu kendi öz evladı kadar benimsediğini hissediyorum nedense.
Ki aksi takdirde çocuk karşı tarafın kendisiyle ilgili tavrını hisseder uzak dururdu. Babasının yanındayken bile ben gidip annemi öpücem diye tutturan bi çocuktan bahsediyoruz.

Eşinizi sevdiğiniz belli ama çocuğa duyduğunuz sevgiden emin olamadım.Bizim sıpa diyorsunuz ama ilk yazınızdan itibaren üveyliğini sürekli vurguluyorsunuz.Fazla dilinize dolamayın bence çocuktur yapar tam yaramazlık yapacağı çağları unutmayın ki eşinizin sizinle evlenmesindeki en önemli faktörlerden biri de çocuğuna ilgili davranmanız.Biraz sakinleşin bağırarak değil tavırlı bir şekilde ciddi olarak konuşarak eğitin çocuğu emin olun en yaramaz çocukta bile işe yarıyormuş pedagog arkadaşım söylemişti anlayana kadar konuşun onunla.Bu arada sizin yaşınız kaç?

Ne var bu sıpa kelimesinde anlamadim yani bende bazen cok sevdiğimde kerata sipa danam diye sesleniyorum simdi bu sevmediğim anlamina mi geliyor birde paylaşımında kimse uvey oldugunu anlamamis ben öz zannetim çoğu arkadasta uvey mi öz mu diye soranlar oluyor o yuzden dedi bende aksine haddinden fazla benimsemis cocugu
Hepimiz melegiz ne iyiyiz biz ya edalari cok bazilarinda...

Son düzenleme:
Back
X