Esinizle araniz bebek olmadan once nasildi?
Sakin kalmaya calisin. Esinizle evlilik terapistine gitmeniZ olumlu bir adim. Duzeltmeye calisma yolundasiniz ikiniz de. Sakin olun. Bazen bebegi babasina birakip bi yarim saat 1 saati kendinize ayirin. Yuruyuse cikin, oturun bi yerde kahve icin.Bu kadar kotu degildi. Aslinda ben hamile kaldiktan sonra dahada kotulesti. Ondan sonra bi ara duzeldi simdide boyle iste
5 aylikBebeginiz kaç aylık?
Bebeginiz kaç aylık?
Yok canım kötü bir anne değil,depresyonda bir annesin.Benzer seyler yasayan tanidiklarim oldu.Hatt bir tanesinde kizcagiz dogum yaptiginda ailesinin evine birakilip bir daha aranilip sorulmadi ve kiz bebeginin yuzune bile bakmadi.Anne anne buyuttu bebegi.Umarim evlilik terapisine gittiğiniz kişi psikolog dur.Onunla bu konularda tek seanslarda da konuşabilirsin diye düşünüyorum.Esinin evliliğiniz için birşeyler yapmaya çalışması çok güzel,lütfen bu adımı yoksayma
Bende de oldu tek değilsin arkadaşım. Ilk doğum yaptığımda eşimle biraz sikintiliydik bebek de gece gunduz gaz yüzünden uyuyamadi. Yoruluyodum bitkin oluyodum gece sabaha kadar kucagimda gezdiriyodum annem ver biraz da ben bakiyimda uyu diyodu. Hem görmek istemiyorum diyodum hemde vijdan yapiyodum uyuyamiyodum. Ama en önemli sebeb bebeğin değil esinle olan problemlerin. Benimde öyle oluyo çünkü. Eğer aramız iyi olursa çok yorgun olsam bile keyfim yerinde oluyo kızmıyorum bebegime ama eşimle kotuysem illaki cocuguma da yansiyo ve bende kötü bi anne oldugumu düşünüyorum sonra vazgeçiyorum. Çünkü kendimden fedakarlık yapıp sürekli onunla ilgileniyosam iyi bi anneyimdir. Sende sadece esinle böyle oldugun için kötü hissediyosun. Depresyondasin yani. Ama çok iyi bi annesin. Benim yaptığım şey bebegimi birakamicam için kızımı da bebek arabasına koyup gezmek oluyo zaten bi süre sonra oda uyuyo iyice gezip kafa dağıtıp geliyorum evde oturdukcs niye böyle oluyo diye sürekli dusunuyosun
Dogum depresyonu ilk basta müdahale edilmezse gittikçe kotuleşebiliyor ben 6 aya kadar dayanmaya çalıştım ama daha kotu oldum ilaçla anca kendime gelebildim bu durumla tek başınıza basa çıkmanız zor anneniz yardıma gelemezmi ayrıca evlilik tetapisindwn önce sizin tedaviye ihtiyacınız var lutfen bir uzmana başvurun
belki bana kizilicak burda boyle dedigim icin ama esim kotu bi nisan degil, sadece ailesine karsi cok hassas, ozellikle annesine karsi. Yoksa ben uc senedir ne zaman bitirmek istesem o hep duzeltmeye calisti, yani beni kaybetmektende korkuyor. Hatta oda kafaya biseyler takmaktan gecen ay dokktora gitti ve oda sakinlestirici felan aldi
Kötü degilde zayif diyelim buna. Ben size birsey önermek istiyorum: Ara sira bebeginizi ciplak gögüsünüze yatirin. Üstünde tek bezi olsun. Bebeginize dokunarak bag kurmaya calisin. Kötü anne degilsiniz. Yasadinlariniz sadece kopukluga sebeb vermis. Bebeginiz aglasa ve siz sinirlenseniz kisa odadan cikin derin nefes alip dönün. Sinirlenmenizin aslinda bebeginize olmadigi icin kanalize etmeye calisin. Gerekirse yastik felan yumruklayin. Sizde bebegin günahi olmadigini zaten biliyorsunuz
Ay şu kafadaki kvleri Allah bildiği gibi yapsın.
Başı göğe mi ermiş ismini çocuğa koyunca.
Keşke koymasaydın ismini ne ikinci ne beşinci ad olarak. En azından koyup aralar bozulacağına koymasaydın bozulsaydı.
Böyle insanlara yaranamazsın çünkü. Bencil egoistler. Eşim de iyi diyosun ama bi isim yüzünden sana yüklenmesi çok büyük hata. Umarım tez zamanda toparlarsın.
Bu guzel oneriniz icin tesekkur ederim, mutlaka denicem. Bebegim gunahsiz tabi, oda etkileniyor bizim aramizdaki sogukluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?