Sanki benim değilmiş gibi

Komanchero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
41
3
46
İstanbul
Kızlar benim 7 aydır falan sevgilim var başlarda her şey harikaydı biz öyle birbirimize aşkım böceğim çiceğim demez sevdiğimizi söylemeyiz ama biliriz ikimizde birbirmizi sevdiğimizi yani öyle romantik bir çift değiliz ama 2 günde 1 muhakak buluşur bazen 3 gün üst üste vakit geçirirz falan filan arkadaşlarım çok sever tam uyuyorsunuz birbirinize derde ben artık sevgilim değilmiş gibi hissetmeye başladım sanki erkek arkadaşım değil de normal bir arkadaşım gibi hissetmeye başladım ve bu durum beni çok üzüyor ne yapacağım? seviyor muyum diye soruyorum seviyorum ve ayrılamıyorum sevdiğimden ama erkek arkadaşım gibi hissetmiyorum. Asla birbirimizden ayrılamıyoruz mesela ayrılık mesajı attım diyelim asla ayrılmaz arkadaşlarımdan yardım ister barıştırın bizi der ya da ertesi gün arar asla bitirmez yani bu da sevgisini gösteriyor. Peki ya neden erkek arkadaşım gibi hissetmiyorum kızlar ne olur yardım edin

Birbirinize nasıl hitap ediyosunuz?
Sizde hata romantizmi toptan ortadan kaldırınca geriye platonik aşk gibi bi'şey çıkıyo ortaya.
İlişkiyi canlı tutan şey zaten romantizm bence.

Son düzenleme:
Arada askim cicegim bocegim yok.. suc sende degil zaten.. benim sevgilim bana oyle hitaplar ediniyor ki.. kendimi prenses hisediyorum onun yaninda. Eksik olan bu. Canlilik yok aranizda. Sorunu kendindende arama.. sevgilin biraz soguk kanli gibimi geldi.. bir gun konus onunla.. aramizda monoton ask var baska bsy yok de.. anlar o zaten. Erkek dedigin kizi ilgisiz birakmaz. hersey konusarak hal edilir. Senden daha fazla ilgi bekliyorum diyebilirsin..

Sen ikinizinde sevgisinden emin degilsin. Ya da sana cok ilgisiz davraniyor bu yuzden sogumaya basladin. Biraz zaman ver kendine ondan uzaklas bakalim mutsuz olacakmisin. Ozleyecekmisin? Biraz uzak kalirsan daha rahat dusunursun sevip sevmedigini anlarsin ona gore de bi yol cizersin.

sağol cevabın için ama nasıl uzak kalıcam ne yapıcam mesela mesaj falan mı atmıycam?

ya dedi ben seni çok seviyorum ama belli edemiyorum utanıyorum dedi napıcam peki böyle mi kabul edicem

Erkek arkadaşların sana nasıl davranıyorsa sevgilin de öyle davrandığından olabilir.

Sevdiğinizi söylemeden olur mu hiç yaa
Tamam çok vakit geçiriyor olabilirsiniz ama güzel kelimelerle hitap etmeden seviyorum demeden olmaz ki.

Sevdiğinizi söylemeden olur mu hiç yaa
Tamam çok vakit geçiriyor olabilirsiniz ama güzel kelimelerle hitap etmeden seviyorum demeden olmaz ki.

Sana sevdiğimi söylemiyor olabilirim ama sana katlanmamdan anlamıyor musun diyor cidden çok çektirdim taksime çıktım aramadım etmedim bir gün yanımdaydı sinir oldum bunu umursamadım taksime gittim tek başıma içiyordum bu yanıma geldi falan bu hareketlerime çok katlanıyor peşimden koşuyor ediyor bu kadar kısa etek giymiyceksin diyor mesela inadına giyiyorum normalde bir erkek ayrılır ama bu kızıyor sadece bu davranışlarıma baya katlanıyor ama ne yapıcam cidden bilmiyorum ya cidden insan duymak istiyor arkadaşlarım böyle gidersen kaybedersin diyor ama sevgisini duymadığım bir insanı kaybetsem ne olur ki?

Peki sen onu sevdiğine emin misin?
Çünkü yapma dediği şeyleri yapıyormuşsun, sevsen veya fikirlerini önemsesen ona inat davranmazdın diye düşünüyorum.
Zaten duygularından da emin değilmişsin.
Senin için tek sorun sevgili babında hitap etmemesi değil gibi görünüyor..

Güzel söyledin ama diyorum ya sevmesem bu kadar süre niye devam edeyim ki anlayamıyorum şımarıklık mı yapıyorum onu da anlayamıyorum

Arkadaşken denmez de
İş kankalıktan çıkıp sevgililiğe girmişse
Demeniz lazım

Sıfat değişince , hitap ta değişir

Ask, ask gibi yasaninca guzel. Benim erkek arkadasim bana normal bi arkadasim gibi davransa zamanla ben de onu arkadastan ote gormez, romantizm ihtiyacimi karsilayacak basklarina yonelirdim sanirim

Bizde öyleyiz ama size daha 7 ay olmuş ya taze bir ilişki .
Bizimki köklü bir ilişki artık ve kökler sökülmeye başladı sanıyorum .
Dünden beri mesaj atmadım, içimden gelmiyor .
Konuşmak istemiyorum ama ayrılamam da
Çok zor

insanlar aşkı çok abartıyor zaten. sen sevgilini en yakın dostun olarak görüyorsan çok güzel bi ilişkiniz var demektir. çünkü bazı ilişkilerde aşk olsa dahi partnerler yakın dost olarak vakit geçirip keyif alamıyorlar. evlilik için de böyle olmalı bence. güzel bir evlilik için aşka gerek yoktur. güzel bi evlilik için dostluğa gerek vardır mutlaka

daha sıcak bi ilişki lazım size..
önce hitap şeklini bi değiştirin derim...
heyecan bitmiş sanırım...

yorumlara katılıyorum romantizm ilişkiyi ayakta tutan en buyuk unsur. sizin normal iki arkadaştan hiçbir farkınız olmadıgı için boyle hissetmen normal.
insan gerçekten sevdiği zaman sevgisini sürekli dile getirir. eger o yapmıyorsa bile sen surekli bunu soylesede soylemesede dile getirirsin.bence sende sevginden emin değilsin.
benimde nişanlım bana cok sık sevdiği soyler ve farklı farklı hoş hitaplarda bulunur.tabi bende ona aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…