Sanki bu batağa battıkça batıyorum :(

cedric00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
41
40
3
Merhabalaar. Öncelikle şunu belirteyim ki, bu konuyu neden açıyorum bilmiyorum. Sadece kendi küçük dünyamda boğulduğumu düşünüyorum artık. Okuyan ya da yorum yazan, derdime ortak olan olur mu bilmiyorum ama birileriyle paylaşmaya ihtiyacım var, ben yine de yazıyorum.. Neyse kendimden biraz bahsedeyim. Ben 18 yaşındayım. Allahın izniyle bu sene tıp fakültesine başlayacağım. Öncelikle bir kilo problemin var. İlk başlarda kendi isteğimle biraz kilo vermiştim sonra psikolojik olarak baya zor zamanlardan geçtim ve haliyle kendimi toparlayamadım. Toplamda 20 kilo verdim, iskelete dönmüştüm bildiğiniz. Sonra sınav stresi ve yaşadığım sorunlar derken kendimi iyice yemeğe verdim. Kilo aldım da aldım şimdi kendimi durduramıyorum sürekli bir şeyler yeme isteğim var, zaman mekan fark etmiyor yanı çok kısa sürede çok fazla şey yiyebiliyorum. Tabi sonrasında fena halde pişman oluyorum hatta oturup sinirimden ağlıyorum çoğu zaman ama buna bir türlü çözüm bulamadım. Ailem de eski iskelet halime dönmemden korktukları için hiç yardımcı olmuyor bana bu iştah konusunda. Sonraaa o yaşadığım sıkıntılara gelecek olursam.. Daha doğrusu hepsini yazmama gerek yok, beni en çok yıpratanı yazmam kafi sanırım. Erkek arkadaşım vardı, 5 sene birlikteydik. Tüm dünya bize karşıyken, her zorluğun üstesinden gelebilmiştik biz. O kadar temiz, o kadar saftı ki aşkımız. Sonra gitti bir gün, bu kadarı bana yeter dedi. Sustum elbet, kabullendim yokluğunu. Yeter ki mutlu olsun dedim, buydu gerçek aşk. Her neyse 2 sene ayrı kaldık. Sonra telefon geldi bir gün. O telefonla tepetaklak oldum ben. Vefat etmiş dediler. Bir anda değişmişti bütün hayatım. Bir daha hiç eskisi gibi olamadım. İçimde kopan fırtınaları anlatamam size, ki kimseden beni anlamasını da bekleyemem. Yaşamayan bilemez bu acıyı. Ben hep pozitiftim hayata karşı. Her şeyin üstesinden gelinebileceğine, dermansız derdin olmadığına inanırdım hep. Çaresizlik diye bir şey yoktu Lügatimde. Ama o gün, gözlerimin önünde onun üzerine toprak atıldığında anladım çaresizliğin ne olduğunu. Birazcık imanınız olmasa dayanilacak bir şey değil bu. Her sokağa çıktığımda bak dedim bak bir arabalık işin var kurtulmak için. Her sabah uyandığımda Rabbim bugün de beni nefsime uydurma diye dua ettim. Her neyse bu uzar gider susamam ben, zaten konudan konuya atladım :) özetle ruh gibi yaşıyorum, üzüntüden hunharca yiyorum, etrafımdaki herkesi kırıp döküyorum ve sanki düştüğüm bu batağa battıkça batıyorum. Kusura bakmayın ağzım fazla laf yapmaz, bu kadar kisaltabildim, bu kadar anlatabildim. Ne anlamanızı, ne de yardımcı olmanızı sanırım beklemiyorum. Neden bilmiyorum sadece yazdım.. Belki bir gün okurum ileride. Belki ben başardım diyebilirim, kalkarsam düştüğüm yerden. Belki ders olurum birilerine. Belki umut. Şuan için bilemiyorum, ben sadece bekliyorum..

Aynı şeyi düşünüyorum.. Ama yaşadığım diğer sorunlar nedeniyle yaklaşık bir sene zorla gittim psikoloğa. Küçük bir şehirde olduğum için gitmediğim kalmadı sanırım. Açıkçası suan doktor yüzü görmek istemiyorum. Ama üniversiteye gidince tekrar düşüneceğim bunu..

10 yasinda mi basladi iliskiniz onla ? Tabi isin icinde olum olunca cok zor tek cozum zamana birak. Kilo icinse duzenli beslen daha 18 yasindasin ergenlik doneminde kilo dengesizlikleri tabiki olur normaldir kalici olmamasi onemli olan o yuzden 3 ana 3 ara ogun beslen okuluna odaklan. Zaten cok yogun olacaktir derslerine iyice asil.. yapacak birsey yok ölen geri gelmez dua etmekten baska yapabilecegin onun icin birsey yok.

Yani o yaşlarda sanırım, 6.sınıftaydık. Ayrılık koymamıştı çünkü benimle olmasa da bi şekilde bi yerlerde mutlu olması yetmişti bana. Ama dediğimiz gibi ölüm çok başka. Şairin bir sôzü vardı "seninle bir köşede karşılaşacağımı bilsem, dünyanın yuvarlak olmadığını bir günde ispatlarım" diye, o hesap. Şimdi benim yürüdüğüm bu toprağın altında onun olduğunu bilmek canımı yakıyor bi nevi. Ama elimden gelen tek şey dua etmek.. Rabbim sevdiği kulunu erken alırmış yanına, tek tesellim de bu..

İşte o düzenli beslenme meselesini oturtamadım bir türlü. Çoğu zaman bütün gün bir şey yemiyorum. Sonra gece 1de 2de ne bulursam yiyorum ve haliyle direk yağa dönüşüyor o saatte. Bir türlü akillanamadim anlayacağınız..

Ben de 'cook' sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım. Bi gün olum haberi gelde yıkılırim sanırım her ne kadar nefret etsem De allah size sabır versin

Ne guzel iste saf ve temizken almis Rabbim yanina hayrolsun uzulme. Onun adina sevin bizim gunahlarimiz artiyir hergun biraz daha hesabimiz kabariyor.
Duzenli beslenme icin bende yapamiyordum kucuk bi defter aldim ne yediysem yazdim bi de rutin olusturdum mesela her sabah muhakksk bi proteinli gida bi karbonhidrat vitaminli gida seklinde zorlarsan iki haftada oturtursun duzeni usenme.

Başın Sağolsun tatlım...
şöyle düşün...
o ölmedi,sadece boyut değiştirdi...hepimizin gideceği yerde o
onun huzurlu olduğunu hisset ve bil...bu sana da iyi gelecektir

Ben de 'cook' sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım. Bi gün olum haberi gelde yıkılırim sanırım her ne kadar nefret etsem De allah size sabır versin
Teşekkür ederim. İşte nefret durumunda bile ölüm üzüyorken insanı, her gece dönmesi için dua ettiğiniz insan ölünce bir başka oluyor malesef..

Evet o çok şükür ki günaha bulaşmadan gitti. İnşallah orada mutlu, buna inanıyorum..
Yapmaya çalışacağım inşallah bir an önce düzene girer çünkü gittikçe kötüye gidiyorum. Okul başlasa daha kolay olacak düzene sokmam sanırım.

Başın Sağolsun tatlım...
şöyle düşün...
o ölmedi,sadece boyut değiştirdi...hepimizin gideceği yerde o
onun huzurlu olduğunu hisset ve bil...bu sana da iyi gelecektir
Evet öyle düşünüyorum. Tertemiz gitti o, en güzel yerde şuan. Ama bazen yeter diyor insan yeter kalmadı gücüm diyor. Bir yerde sabretmek yetmiyor, tıkanıp kalıyorsun.. Teşekkür ederim

Evet öyle düşünüyorum. Tertemiz gitti o, en güzel yerde şuan. Ama bazen yeter diyor insan yeter kalmadı gücüm diyor. Bir yerde sabretmek yetmiyor, tıkanıp kalıyorsun.. Teşekkür ederim
kabullenmek ,tek yapman gereken bu...
ruhunu acıtarak ne ona nede sana fayda...
dua et bol bo onun ruhuna sadece sevgi ve huzur duyguları itaf et...
başka bir duygu formu ile yok edersin kendini

kabullenmek ,tek yapman gereken bu...
ruhunu acıtarak ne ona nede sana fayda...
dua et bol bo onun ruhuna sadece sevgi ve huzur duyguları itaf et...
başka bir duygu formu ile yok edersin kendini
Aynen öyle.. Ki biliyorum o kiyamazdi bana, dayanamazdı gözyaşıma.. Sadece dua edebiliyorum. Rabbim orda mutlu etsin inşallah onu. İnşallah cennetinde kavuştursun bizi de. Böyle kendimi avutuyorum.

Düşünüyorum, hayır hayır düşünemiyorum..

Böylesi bir acıyı düşünmeye bile tahammülüm yokken, sana sabır dilemek bile anlamsız geldi şu an..

Canı bnm başın sağolsun çok swvdiğin birinin vefat haberini almak nasıl bir travmadır çok iyi bilirim inan ben daha acısını yaşadım.ben atlattım sen de atlatırsın.kilo konusuna gelince bir topik açıcaz bir arkadaşımla akşan.yarından itibaren diyete başlayacağız katılır mısın

Düşünüyorum, hayır hayır düşünemiyorum..

Böylesi bir acıyı düşünmeye bile tahammülüm yokken, sana sabır dilemek bile anlamsız geldi şu an..
Rabbim kimseyi bu şekilde imtihan etmesin. Derdi veren O, ne gelir ki elden. Sabret diyor işte kulum sabret. İmtihan ağırlaştıkça artıyor inşallah mükafatı. O yönde teselli ediyoruz kendimizi, o düşüncelerle sabrediyoruz yettiği kadar..

Çok sevdiğim bir büyüğümü kaybetmiştim, yıkıldım, onun üzerine bir de sevdiğimin haberi gelince toparlayamadım kendimi. Zamanla üstesinden gelirim inşallah, o yönde dualarım... Çaresizlik gerçekten berbat bir durum... Bir de bunu henüz 18 yaşındayken, en deli çağındayken yaşamak...

Pek uyabilir miyim bilmiyorum. Ama elimden geldiğince size katılmak isterim, tesekkur ederim

Akşam topiği açınca eklerim seni ahh cnm dokuz ay karnımda taşıdığım bebeğim öldü ardından altı aylık bebeğim düştü ne yapacaksın hayat devam ediyor inan bizden çok daha zor şeyler yaşayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…