ciddi ilişki düşünüyorum tabi ama hani direk evlilikte değil yani.Siz evlilik niyetiyle mi görüşecektiniz? Yani ortada bir şey yokken böyle söylemesi çok garip olmuş.
Bir de bu siteden öğrendiğim bir şey varsa evlilik istemeyen erkek yoktur, sizinle evlilik istemeyen erkek vardır
evet bi de bu tarafı var nerden baksanız elinizde kalıyor.Ben böyle diyen biriyle görüşmezdim. Yani hiç bir şey demese olurmuş. Evlenmem ona göre gibi oluyor böyle, her şeyi yaşarım ama evlenmem gibi. Bilemedim.
Bu çocuk benim ikizim olabilirarkadaş ortamında biriyle tanıştık. arkadaşımda bu kişi sana uygun olabilir belki dedi. ben de beğendim çocuğu. bir sordurayım dedi.
arkadaşına sordurdu. güzel kız, evlenilecek kız ama ben evlilik düşünmüyorum demiş. ablası boşanıyormuş evlilikten korkuyormuş. sanki ben de hemen evlenmek istiyodumgerçi direk niyetini söylemesi de doğru geldi. sonrasında sosyal medyadan eklemiş. anlam yüklemedim tabi. görüşmeye devam edicez ara ara. ama belki bahane bulup gitmesem mi? olay hiç yaşanmamış gibi mi davransam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?