bence de aşırı farklısınız.
ayyyy aklıma zamanında iki arkadaşımın tanıştırmasıyla merak edip hadi biraz tanıyayım diye görüştüğüm biri geldi. iyi biri ama konuşurken falan kullandığı kelimeler beni aşırı rahatsız etmişti. öyle argo veya küfür falan asla değil ama yanlış tanımlamalar, yanlış benzetmeler falan. mesela çok alakasız bir şeye maymun iştahlı benzetmesi yaptı. dedim tam olarak o tabiri karşılamıyor dedim ve açıkladım. tamam biz maymun iştahlı diyoruz ona dedi ısrarla. sonra bi gün biraz enerjim düşüktü. senin psikolojin mi bozuk dedi
meğer bi derdin mi var, moralin mi bozuk demek istemiş. başka bir zaman, başımıza gelen komik, saçma olaylardan bahsediyorduk, bi kız için "beni kafeslemeye kalktı" dedi. şimdi kafeslemek gibi bir kelime kullanınca ben merak ettim, nasıl yani dedim. ay meğer kızla evde buluşmuş, 1 saat oturmuş ben artık kalkayım dediğinde kız buna akşam yemeğe kal falan demiş. buna kafeslemek demesi bana çok cahilce gelmişti ahahaha sonra baktım başka şeylerde de farklıyız, sessizce azalttım görüşmeyi.