sanki eşimden soğuyorum

slsbl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
180
2
16
Ankara
eşimin bana olan tavırları azarlamaları beni eşimden uzaklastırıyor sanki.severek evlenmiştik.şimdi niye böyle oldu.seviyorum ama beni umursamaması zoruma gidiyor sanki soğuyorum.kötü hissediyorum kendimi böyle düşündüyüm için.benim gibi olan var mı hNIMLr

eşimin bana olan tavırları azarlamaları beni eşimden uzaklastırıyor sanki.severek evlenmiştik.şimdi niye böyle oldu.seviyorum ama beni umursamaması zoruma gidiyor sanki soğuyorum.kötü hissediyorum kendimi böyle düşündüyüm için.benim gibi olan var mı hNIMLr
seni artık çantada keklik görüyorya beyfendi ağalığı tutuyor tabi...insan azarlansa umursamasa annesinden soğuyor allah sabır versin..

Tatlım soğuman gayet normal.
Aynı durum bendede oldu daha sonraları nefret eder hale geliyorsun bu defa sen umursamıyorsun o üstüne düşüyor ama iş işten geçiyor yani eskisi gibi sevemiyorsun..
Eşinle konuş bu durumu soğuduğunu anlat belki hareketlerine çeki düzen verir..

Allah sabır versin :ssz:

çok zor bir udurum.şimdi nasıl peki?bi düzelme var mı?

Bence gayet normal bir durum. Daha önce de yazmıştım çeşitli konularda...

Beklentilerimiz ne kadar yüksek olursa hayalkırıklarımız o kadar çok olur.

Soğumanız gayet normal dememin sebebi de eşinizin size karşı yaptıklarıdır elbette. Yapacağınız tek şey "Bu durumdan rahatsızım, nedir sıkıntı? Çözelim" cümlesi ile gitmek. Eğer konuşmak istemiyor, üstüne daha çok bıdı bıdı ediyor bir de haklı olma pozisyonuna geçiyorsa;

Siz de kendi hayatınızı yaşayın derim. Buna biraz da kıssas a kıssas denmekte. Kimse kimseye mecbur değil.

Yukarıda kalın yazdığım cümleyi lütfen 1 kez daha okuyun. Beklentileriniz sizi endişeye sevk eder. Kendinizi rahatlatın.

Tadını çıkarın hayatın.

Dümdüz ve engebesiz bir yol yoktur...

eşin seninle ilgilenmiyorsa eskisi gibi değilse sen biraz ilgi göstermeye çalış süprizler yap biraz sabırlı ol. madem o kadar sevdiniz kolay kolay soğuma fırsatı verme kendine... bu tip şeyler evlilikte olabilir hep aynı gitmez.

Soguman çok normal. Erkeklerin evlendikten sonra boyle sacmalamasi asil anormal olan. Bence içinden nasil geliyorsa öyle davran. Kizar küser falan diye düşünme yani. Ne söylemek istiyorsan ne yapmak istiyorsan yap

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Back
X