Sanki iki ayrı insan

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
İyi geceler herkese, önceki konularımı bilen ablalarım bilir nişanlımla sorunlarımız olmuştu barıştık, araması mesaj atmasından yana sıkıntı falan kalmadı bende üstüne gitmemeye çalışıyorum... Kendisi şehir dışına gitmişti sen kaçırttın beni demişti herkese beni rezil etmişti, sokakta kavga etsek bana bağırsa sen rezik ediyorsun demişti. Dün değil evvelsi gece telefon açtı 1 saat boyunca konuştuk buraya geldim çok pişmanım, seni çok özledim, sen orda ben burda olmuyor dedi. Gelince her şey güzel olacak dedi, 1 hafta en kötü 2 haftaya kadar gekicem dedi, ertesi gün işlerinden dolayı ve hastalanmasından dolayı konuşamadık gece mesaj attı hastalandım serum yedim falan diye, dün bugün normal konuştuk bugün az önce daha 48 saat geçmeden dedi ki geleceğim gelmeyeceğim belli değil, dilim kopsaydı da 2 gün önce sana öyle demeseydim, sözünü tutmayan adam değildir söz aşızdan çıkıyo falan dedim o da ben adam değilim o zaman falan dedi nerden söyledim dedi buraya beni sen kaçırttın ailemden ayırdın falan dedi, annesinin yanında bana vurmuştu alnıma önceki geldiğinde rezil oldum bundan sonra yüzlerine nasıl bakıcam? 2 gün önce demişti ki ailemize de ne kadar iyi olduğumuzu gösterelim aaa bunkar nasıl ne kadar böyle düzelmişler desinler dedi ellerim kırılsın bir daha asla öyle olmayacak dedi
ayrıl falan diyenler hiç yorum yapmasın, ben aileme anlatamadıklarımı sizi abla olarak görüp yazdım buraya, ilişkimizi yaşayan bilir bu yüzden ayrılmak istemiyorum, bunun dışında nasıl bı yol izleyebilirim demin de en son iyi geceler deyip kapatmıştı telefonu, çok dengesiz bir dediği bir deidğini tutmuyı yüzüne de söyledim dengesiz hee öyle mi dedi
bana yarın telefon açtığında nasıl bi konuşma yapayım normak mi yoksa umursamaz mı

Ayrıl diyecek olanlar yorum yapmasın diyorsun ama böyle sağlıksız bir ilişki için hiç kimsenin sana olumlu yorum yapmasını bekleme bence.. hem dengesiz diyorsun hem başka yol arıyorsun yani alemsin.. göz göre göre ateşe at kendini o zaman ne diyelim.
hiç oluru yok mu yani ne şekilde düzelir... bir umut bendeki de abla nolursun anla beni :(

İyi geceler herkese, önceki konularımı bilen ablalarım bilir nişanlımla sorunlarımız olmuştu barıştık, araması mesaj atmasından yana sıkıntı falan kalmadı bende üstüne gitmemeye çalışıyorum... Kendisi şehir dışına gitmişti sen kaçırttın beni demişti herkese beni rezil etmişti, sokakta kavga etsek bana bağırsa sen rezik ediyorsun demişti. Dün değil evvelsi gece telefon açtı 1 saat boyunca konuştuk buraya geldim çok pişmanım, seni çok özledim, sen orda ben burda olmuyor dedi. Gelince her şey güzel olacak dedi, 1 hafta en kötü 2 haftaya kadar gekicem dedi, ertesi gün işlerinden dolayı ve hastalanmasından dolayı konuşamadık gece mesaj attı hastalandım serum yedim falan diye, dün bugün normal konuştuk bugün az önce daha 48 saat geçmeden dedi ki geleceğim gelmeyeceğim belli değil, dilim kopsaydı da 2 gün önce sana öyle demeseydim, sözünü tutmayan adam değildir söz aşızdan çıkıyo falan dedim o da ben adam değilim o zaman falan dedi nerden söyledim dedi buraya beni sen kaçırttın ailemden ayırdın falan dedi, annesinin yanında bana vurmuştu alnıma önceki geldiğinde rezil oldum bundan sonra yüzlerine nasıl bakıcam? 2 gün önce demişti ki ailemize de ne kadar iyi olduğumuzu gösterelim aaa bunkar nasıl ne kadar böyle düzelmişler desinler dedi ellerim kırılsın bir daha asla öyle olmayacak dedi
ayrıl falan diyenler hiç yorum yapmasın, ben aileme anlatamadıklarımı sizi abla olarak görüp yazdım buraya, ilişkimizi yaşayan bilir bu yüzden ayrılmak istemiyorum, bunun dışında nasıl bı yol izleyebilirim demin de en son iyi geceler deyip kapatmıştı telefonu, çok dengesiz bir dediği bir deidğini tutmuyı yüzüne de söyledim dengesiz hee öyle mi dedi
bana yarın telefon açtığında nasıl bi konuşma yapayım normak mi yoksa umursamaz mı
Bu ne ya? Ne nokta ne virgül? Daha nişanlıyken size vuruyor, ve siz de ayrılmayı düşünmek bir kenara, ayrıl diyenler yorum atmasın demişsiniz.
Ayrılmayın evlenin hemen de çocuk yapın en az 3 tane. Dayak da yiyin mümkünse. Aman ayrılmayın ha.

ne dememizi bekliyorsun peki? alttan al nişanlındır döver de sever de mi? evlenince en çok öldürebilir seni sorun yok mu diyelim?
nasıl davranabilirim bu duruma karşı artık olmayacak dedi, 2 gün önce iyi az önce gelmiycen gibisinden konultu nasıl konuşabilirim aradığında? tepki olarak ne yapmalıyım

Bu ne ya? Ne nokta ne virgül? Daha nişanlıyken size vuruyor, ve siz de ayrılmayı düşünmek bir kenara, ayrıl diyenler yorum atmasın demişsiniz.
Ayrılmayın evlenin hemen de çocuk yapın en az 3 tane. Dayak da yiyin mümkünse. Aman ayrılmayın ha.
telefonda dedi ki sen beni çok seviyosun başkası olsa bırakırdı giderdi bende sana layık olucam falan dedi abla

hiç oluru yok mu yani ne şekilde düzelir... bir umut bendeki de abla nolursun anla beni :KK43:
Daha nişanlıyken şiddet uygulayan hele hele annesinin önünde bunu yapan evlenince neler yapmaz. Kafanı çok vurursun taşlara kusura bakma da ben ayrıl dicem sana çünkü başka oluru yok.

nasıl davranabilirim bu duruma karşı artık olmayacak dedi, 2 gün önce iyi az önce gelmiycen gibisinden konultu nasıl konuşabilirim aradığında? tepki olarak ne yapmalıyım
tepki olarak ayrılman gerekiyor canım.Başka yapılacak hiçbişi yok.seni istemiyorum demiş dövmüş bağırmış çağırmış. çok çirkinmisin?bir tek o erkekmi kaldı dünyada ? neden ısrar ediyorsun söylesene ?

Psikolojik sorunları olan biriyle baş edebilirim diyorsan buyur, otur katlan .
Önceki konularına da yorum yapmıştım ama silmişsin, konu silmek yasak.
Dost acı söyler, madem abla tavsiyesi istiyorsun, o konuları okuyan herkes sana ayrıl derdi.
İlişkinin arkasında duramıyorsun, yaşanılan rezillikler ortada, sen ne kadar aramızdaki ilişkiyi bir biz biliriz dersen de.
Biliyoruz sizin aranızdaki ilişkiyi.
Keşke evlenmeden aklınız başınıza gelse de eyvah demeseniz iş işten geçtikten sonra.
Kendi başını kendin yakıyorsun sana söyleyim.
Bu adamla sonun hüsran, niye kendini bile bile ateşe atıyorsun?
Erkek kıtlığı mı var anlamıyorum ki arkadaş.
Seni mutlu edebilecek çok erkek var piyasada.
Böyle dengesizlerle ömür geçmez, ziyan edersin gençliğini de, yıllarını da.

Dua et bol bol, inşallah hafızasını kaybeder ve Eternal Sunshine filmindeki gibi yeniden başlarsınız. Galiba böyle bir öneri bekliyorsun. Ayrıl demeyin diyorsun da çocuk senin bu saplantılılığından bıkmış, kendine zarar verirsin bir şey yaparsın diye ayrılmayı teklif edemiyor gibi gözüküyor buradan. İlişkiniz hiç kurtarılamaz yani kusura bakma. Evlenirsen de mutlu falan olamazsın, zira çocuk seninle mutlu falan değil. Ya başka bir alternatifi olmadığı için ya da dediğim gibi bu saplantının farkında olduğu için ayrılamıyor. Yüzüne durumun vahimliği vurulmadan nasıl anlarsın bilemiyorum, adam seni istemediğini daha nasıl belli edebilir acaba? Dayak dahi yemişsin.

Dua et bol bol, inşallah hafızasını kaybeder ve Eternal Sunshine filmindeki gibi yeniden başlarsınız. Galiba böyle bir öneri bekliyorsun. Ayrıl demeyin diyorsun da çocuk senin bu saplantılılığından bıkmış, kendine zarar verirsin bir şey yaparsın diye ayrılmayı teklif edemiyor gibi gözüküuor buradan. İlişkiniz hiç kurtarılamaz yani kusura bakma. Evlenirsen de mutlu falan olamazsın, zira çocuk seninle mutlu falan değil. Ya başka bir alternatifi olmadığı için ya da dediğim gibi bu saplantının farkında olduğu için ayrılamıyor. Yüzüne durumun vahimliği vurulmadan nasıl anlarsın bilemiyorum, adam seni istemediğini daha nasıl belli edebilir acaba?
ama telefonda konuştuk, başkası da konuştu gidip demiş ki sevmeseydim bu kadar yıl sevgilim olur muydu nişanlanır mıydım demiş... kendini düzeltsin o benim kabulüm seviyorum demiş, geçen gün keşke buraya gelmeseydim senden uzakta olmasaydım çok özledim falan dedi, senden mi korkucam ayrılamıcam demişti önceden bikaç kez ayrıldık da yeniden barıştık zaten. sevmeyen insan bence kapıya hediye falan da yollamaz, arayıp ilgilenmez. bence iki farklı karakter oluyo sorun bu. sevgisinden asla şüphem yok

ama telefonda konuştuk, başkası da konuştu gidip demiş ki sevmeseydim bu kadar yıl sevgilim olur muydu nişanlanır mıydım demiş... kendini düzeltsin o benim kabulüm seviyorum demiş, geçen gün keşke buraya gelmeseydim senden uzakta olmasaydım çok özledim falan dedi, senden mi korkucam ayrılamıcam demişti önceden bikaç kez ayrıldık da yeniden barıştık zaten. sevmeyen insan bence kapıya hediye falan da yollamaz, arayıp ilgilenmez. bence iki farklı karakter oluyo sorun bu. sevgisinden asla şüphem yok

Aynen çok seviyor o kadar seviyor ki hep sevdiğinden dayak falan yiyorsun ailesinin yanında. Bunlar hep saygı ve sevgiden. Sen böyle kendini kandırmaya devam et, ne diyeyim.

ablacım 2 ruhlu diyorum, bir öyle bi böyle dengesi bozuk ne yaptığı belli olmuyo, onu diyorum. ruh sağlığı bozuk bence.

Seninki de çok sağlıklı sayılmaz açıkçası. Sana hediye yolladığı, iki güzel söz söylediği için sevdiğini iddia ediyorsun ama adam ailesinin yanında sana dayak atabilecek kadar seni insan yerine koymuyor. Bu adamın seni sevdiğine inanmak kendini kandırmaktan ibaret olur. Seven insan sana vurmaz, hem de ailesinin yanında. Ha bu ruh sağlığının bozukluğuyla falan da alakalı değil, alanda çalışan biri olarak söyleyeyim de.

Seninki de çok sağlıklı sayılmaz açıkçası. Sana hediye yolladığı, iki güzel söz söylediği için sevdiğini iddia ediyorsun ama adam ailesinin yanında sana dayak atabilecek kadar seni insan yerine koymuyor. Bu adamın seni sevdiğine inanmak kendini kandırmaktan ibaret olur. Seven insan sana vurmaz, hem de ailesinin yanında.
2 farklı kişilik oluyor, telefonda dedi ki bından sonra çok iyi olalım herkes aaa bunlara bak nasıl nöyle olmuşlar iyi yorum yapsınlar falan dedi bende inanmıyorum bana bunları yaptın annnenin hafızasından bunları silemeyeceksin o kadar iyi olmamız zor dedim. normal konuşuyorum şu anda ona karşı. yarından itibaren nasıl konuşayım ? akıl danıştım abla size, bi yol göster bana ne diyim yani soğuk soğuk o ne derse he he hayır evet tarzında mı normal devam mı ? bir daha böyle bişeye izin vermeyeceğim Allahın izniyle.

Back
X