başlığı okuyunca emzirmek istemediğinizi, emzirmeye ısınamadığınızı sanmıştım. öyle bile olsaydı gelip buraya "mecbur değilsiniz bu konuda karar yetkisi anneye aittir nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın" diye destekleyecektim sizi.
ama istemişsiniz olmamış, bu güzel günleri üzüntüyle geçirmeyin güzel hatırlayın sonra kızacaksınız kendinize.
ben kızımı uzun süre emzirdim, süt olmasaydı emziremeyecektim, ikinci çocuğumda durum ne olur Allah bilir.
ben bir ay süt emmişim, annemin sütü kesilmiş yaşadığı stresli bir durumdan, ama sağ olsun bana çok güzel bakmış doğru düzgün hastalandığımı bilmem, boyum kilom gayet yerinde standartlara göre uzunum hem. bir de şimdiki mamalar özel formüle ediliyor. 33 sene önce sma vermiş annem bana, bol bol da pirinç unu.
siz de bebişinize güzel güzel bakacaksınız, işlenmiş hormonlu gıdalardan uzak tutacaksınız, temiz hava alsın, güneş görsün lüzumsuz ilaç-antibiyotik içmesin tamam işte

stres ona mamadan daha çok zarar verir.
sıkma canını taze anne Allah yavrunu bağışlasın