- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Emmezse emmesin kendi kaybeder" bu cümlenizi doğum yaptıktan sonra tekrar bi düşünün
+1
bir de google da "emzirme kampı" diye aratın, Tomris adında bir annenin blogunda tecrübeleri var yardımcı olacağına inanıyorum
kendini sag. ayrıca prolaktin hormonunu uyarmam için gögüslerine gögüs uclarına sürekli masaj yap, sıcak-ılık havluılar koy. stres yapacagınıza lütfen ve lütfen biraz daha rahat ol. süt cıkartmak için ugraşın. her anne nerdeyse aynı sorundan muzdarip. herşeyi kafanıza takarsanız ne süt gelir nede başka birşey.yok emmiyo işte emmiyo. Çok kilo kaybetti sarılık oldu mecbur mama verdik. Anne memesine benzşyen biberonlar bilmem neler. Bıraktı işte. Mama kolayına geldi. Ancak 1 ay idare ettik. Razıydım ilaç niyetinede olsa beni emmesine ama istemedi. Memeyi görünce yana yana ağladı. Az olan sütümde bitti gitti ama bana deprasyon bırakıp gitti. Oğlumun bu hüzel günlerini mutsuzlukla geçiriyorum.
Oyle yorumlar var ki sanirsin mama anne sutunden daha yararli, konu sahibine moral vermeye mi calisiyorsunuz yoksa gercekten mi soyluyorsunuz bilmiyorum ama anne sutunun bir damlasi bile onemlidir. Mama asla onun gibi olamaz.
Konu sahibi arkadasim sadece elinden gelen her seyi yapman gerekiyor, ama kismet diye bir sey de var, yine olmazsa kendini bu kadar yipratma, anne olunca illa ki bi seylerde eksik kaliyor insan, hayalindeki gibi olmuyor. Ama pes etme, bayanlat yazmis emzirme kampi, elektrikli pompa, sut arttirici seyler, mango trde pahali sanirim ama en cok sut yapan sey. Suyu tamamen giden arkadasiminki geri geldi mangoyla. Yeni dogan bebege hemen mama verirsen mamaya alisabiliyor ve bu senin sucun degil, simdi aman ac kalcak diye hemen mama veriliyor, bebek de alisiyor, kolayina geliyor. Ama su an elinden geleni yapman lazim.
Mango sütün yaptigini ilk defa duydum gercekden cok sasirdim bunu bilmem iyi oldu... balik da iyi süt yapar
Soranlara soylemeyın siz de millet sizin emzirip emzirmediğinizi nereden bilsinÇok takıldım. Bebeğimin beni emmeyi istememesi çok zor geldi. Her sorana dert anlatmak. Acaba birşeyi yanlış mı yaptım bir yerde bir hata mı yaptım düşüncesi beni bitiriyor.
Uzun yazmak istemiyorum ne ben uzuleyim nede sen... çünkü yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi oldum ...yok emmiyo işte emmiyo. Çok kilo kaybetti sarılık oldu mecbur mama verdik. Anne memesine benzşyen biberonlar bilmem neler. Bıraktı işte. Mama kolayına geldi. Ancak 1 ay idare ettik. Razıydım ilaç niyetinede olsa beni emmesine ama istemedi. Memeyi görünce yana yana ağladı. Az olan sütümde bitti gitti ama bana deprasyon bırakıp gitti. Oğlumun bu hüzel günlerini mutsuzlukla geçiriyorum.
Nerden geliyorsunuz acaba burada tanesi 1.50€ olarakEvet, lohusayken hem lifli diye hem de sut yapiyor diye bol bol yemistim, burda ucuz,
Nerden geliyorsunuz acaba burada tanesi 1.50€ olarak