Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beni yanlış anlama ama seninki en azından mamayı kabul ediiyor. Benim hem sütüm yoktu hem mamayı reddediyodu. Hep mememde durmak istiyordu. Ne uyku ne bişey. O huzırlu olsun diye uyumadım uyuyamadım. Bebek huzurlu olsun da gerisi mühim değil. Millet de çok biliyo
Cok hızlı buyuyor lar bırakın elalemide yavrunuzla bu kıymetli zamanınızın tadını cıkarın bende emziremedim 7ay damla damla zar zor sagdım biberonlla verdim
Üzülme vicdan azabı çekme. Sonuçta sonuçta sen emzirmek istiyorsun ve bebeğin emmiyor. Suçlu hissetme kendini. Bebeğinin en güzel zamanlarının tadını çıkar
Bayılıyorsunuz milleti eleştirmeye di mi?
Ne yazayım konu sahibine, emziremiyorsun cık cık mı? Zaten kadın üzgün, niye üstüne gideyim?
Ne yazıp yazmayacağımı ya da ne düşünüp düşünmeyeceğimi size danışmaya niyetim yok.
İyi günler.
Kadının üstüne gitmişsin zaten, "kendi kaybeder" diyerek! Orada kendinden ziyade evladını düşünen bir anne var. Neyse uğraşamıcam sizinle, dediğim gibi anne olunca tekrar bi düşünün derim ben.
Konu sahibi, sen bir annesin ve seni anne yapan şey emzirmek değil ki, demekki ihtiyacı yok bebeğinin, rabbimiz onu en güzel şekilde sağlıkla büyütsün inşallah