Yok zaten söylüyorum ailene verdiysen söyle diye ama hayır diyor ama biliyoda evet derse problem çıkartacagmı ama buna ragmen bana net cevap versin sonradan kızacagma şimdi kızar geçerim ama yok diyorMuhtemelen ailesine veriyordur.ailesine yardım ediyor olması sizi rahatsız eder diye düşünüyor olabilir.
Yok öyle hissetrmem çnkü bana derdini anlatsn benimle paylaşsın istiyorum . Hani sana ben iş buldum diye ne olursa olsun demedim bunu hissetircek birşeyde yapmam zatenİşi siz bulduğunuz için her sorduğunuzda hesap soruyorsunuz başına kalkıyorsunuz gibi hissediyor olabilir.
O zaman bi hesap açtırın altın hesabı, her ay 2 gram alması için otomatik talimat verdirin bankaya. Geri kalanını ne yapıyorsan yap bu zaten yine senin ama kenarda durur, damlaya damlaya göl olur diyin. Onunda hoşuna gider bir zaman sonra.Yok öyle hissetrmem çnkü bana derdini anlatsn benimle paylaşsın istiyorum . Hani sana ben iş buldum diye ne olursa olsun demedim bunu hissetircek birşeyde yapmam zaten
Hayır birşeyleri varsada benimle paylaşmaması problemim bu ? Yaptıgnı bilmek istiyorum benm ne yaptıgımı onun bildiği gibiKira ve siz ile yaptığı harcamalar onun tek masrafı değil ki!! Faturalar,kıyafet ,beslenme, özel ihtiyaçlar,ulaşım giderleri bir araya geldiğinde hesap kitap sasabiliyor. Belki geçmişten gelen 3/5 borcu da vardır. Siz bu evliliğin gerceklesmesi için aşırı mi sorumluluk yükleniyorsunuz? Ondan mı bu huzursuzluğunu?
Hayır birşeyleri varsada benimle paylaşmaması problemim bu ? Yaptıgnı bilmek istiyorum benm ne yaptıgımı onun bildiği gibi
Aslında hesabını bilen birisidir . işte benden birşeyler gizlior bence ayrıca ve aksarayda ailesine vermekten kendine sadce sigara parası kalıyırdu ve bir çok kez özel günlerimzii bile bu yüzden kutlayamadı hep geçistirdiAilesine veriyorsa söylesin diyorsunuz, söylerse kızarım diyorsunuz, eee kızacağınızı bile bile neden kavganın içine düşsün.
Para biriktirmek için İstanbul’a geliyor, ailesi ile yaşadığı yerde kira, fatura derdi Yok üstelik. Keşke yaşadığı yerde bir iş bulsaydı. Bekar evi bile olsa yemesi, içmesi, kirası, faturası özellikle de İstanbul’da iyi bir gelir gerektirir. Siz ailenizin yanındaysanız eğer bu masraflarınız olmadığı için kenara para koymanız daha kolay.
İlla birikim yapsın istiyorsanız siz elinden aylık belli bir miktar para alıp banka hesabına yatırın. İlerde kullanmak üzere. Ama bence bu çok hoş bir davranış olmaz.
Hesabını bilmeyen birine ne yaparsanız yapın hesaplı olup, birikim yaptırtmak çok zordur.
aileden önce kumardan korksanız iddia törü seylerden daha iyi bence bundan emin olmadan evlenmeyinÖncelikle selamın aleyküm kızlar hayırlı günleriniz olsun inşALLAH
Sevdiğim adam eskisi gibi değil ... eskiden bana verdiği cevaplarla tatmin olur çok fazla şey sorma gereği hissetmezdim ama şuan öyle değil .. konya aksaraydan istanbula çalışmaya geldi kendisi para birikimi içinn.. ben yardım ettim iş buldum çnkü seviyorum kendisi hiç kötü biri değildir iyidir bana karşıda ama ben bazı konularda çok net bir insanım yani benim hayatımda ya vardır ya yoktur beliriszlikle yaşayamam sürekli birleylerin üzerinde dururum ama erkek arkadaşım öyle değil . Beni en çok üzen konuda onun çalıştıgı parayı naptıgı çözmüş değilim sonuçta evlenicez bu yaz .. sana ne daha eşin değil diyenler olucaktır elbet ama nişanlıyız ve evlendikten sonrada ben işime devam edicem .. sorum şu bekar evinde çok az miktar kira veriyor kendisi 4 kişi kaldıkları için benimlede çok harcayan birisi değildir .. artı benim kadar harcama yapmaz ama para birikimide yapamıyor... ? Yani bana gerçekten saçma geliyor ben ona ragmen azda olsa yapıyorumda o neden yapamıyor ? Bi değişik geliyor bana .. sordugumdada aileme yardım etmiyorum diyor ama bence ediyor ailesinin durumuda var evlerinde 3 kişi çalışıyor kira vs dertleri yok . Bana dogruyu söylesin istiyorum ama bana vermiyorum deyip konuyu kapatıyor . Sürekli kısa ve net cevaplar veriyor bende istiorum ki bana açıklama yapsın kafamda soru işaretleri bırakmasın ama yok hala aynı cevapları veriyor ve bende şüphe hissediyorum böyle yaptıgı için . günahınıda almak istemiyorum ama kendimle karşılaştırdıgımda arada bariz fark var niye biriktiremiyor bide biriktiremediği gibi bana bu ay 1000 tl kenara para attım onuda arkadaşıma borç verdim dedi sıkışmış benden istedi .. ya bi garip geliyor bu durum ...
Erkekler genelde kadınlar kadar kılı kırk yararak harcamalarını duzenlemezler. Sigara da kullanıyor diyorsunuz.Aksamleyin ev arkadaşları hadi ikişer bira içelim dese geriye bişey kalmaz 2000 TL den[/QUOT
onlarıda yapan birisi değil yani adam ev adamı ama para kalmıyor banada harcamıyor desem ki bana hediye alıyor paralar çar çur oluyor desem oda sadce özel günlerde o kadar onun dışında ekstra birşey yokAlkol vs gibi kötü alışkanlıklara harcıyor olabilir mi gece gezmesi filan ?
aileden önce kumardan korksanız iddia törü seylerden daha iyi bence bundan emin olmadan evlenmeyin
bilmiyorum ya 4 yıldır konuşuyoruz olsa söylerdi illaki saklayan biri değil ama ailesi konusunda söylemez birşeyler ben bunda şüphe duyuyorum ...Alkol vs gibi kötü alışkanlıklara harcıyor olabilir mi gece gezmesi filan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?