Sanki kapalı kutu gibi Canımı sıkıyo

Ben yaza olan düğünü erteleyin derim.Tum maddi yük sizde olacak gibi, bu gün bunu tolere edebilirsiniz ama er yada geç yaptığınız fedakarlıklarin karşılığını alamamış hissedeceksiniz

biz bayanlar detaycıyız, erkeklerden de aynı şeyi bekliyor ve üzülüyoruz
kapalı kutu değil onların yapısı bu :)

Evet yaza düğün var ve elinde para yok ailesi sorumsuz bilmiyorum artık
Aynı şeyi yaşadım kimsenin pişman olmasını istemem her şey borçla yapıldı ve eksik yapıldı herşeyde gözüm kaldı kalıyor Altun’larım borç alınarak yapılmış düğün sabahı öğrendim ertesi gün bozdurdu zamanın da aileme istemiyorum hem kapalı kutu ilgisiz alakasız ve çok borcu var ayrılıcam dediğinde hepsi her şey olur otur oturduğun yerde dediler şimdi çektiğim sıkıntıyı kimse çekmiyor şikayet edince de ayrılsaydın biz mi ayrılma dedik oluyor iyi düşün taşın geleceğini mahvetme

Ben yaza olan düğünü erteleyin derim.Tum maddi yük sizde olacak gibi, bu gün bunu tolere edebilirsiniz ama er yada geç yaptığınız fedakarlıklarin karşılığını alamamış hissedeceksiniz
Canım zaten bunu tolere edemem bunu en başta erkek arkadaşımla konuştumda o bana ailesi ile ilgili şunu diyor mecburlar yapacaklar vs. Diyor yani ailem düğünü yapmıycaklar dese anlıycam ama hayır yapacaklar mecburlar diyor

Evet canım kesinlikle öyle diyorlar

2bin alıyor, İstanbul’da ayrı evde yaşıyor. Sigarası falan da varsa gidiyordur yani. Geziyordur, tozuyordur.
Eğer biriktirmiyorsa da evlenmek gibi bir niyeti yoktur, sorumsuzdur, umrunda değildir falan filan. E sorumsuz bir insanla da evlenip evlenmemek size kalmış. Evliliğin fragmanı bunlar. İyi izleyin.

Yetmiyor diyor yetmiyorsa başka bi iş bakabilir ama yerinde sayıyor .

Sen konuştuğu ile değil, yaptıkları ile yola cik

Ailesine verip düğün zamanı düğünü onlar yapmış gibi yapacaktır. Ben çiftlerin evlilik hazırlıklarını kendilerinin yapmalarına karşı değilim ama tiyatroya da gerek yok

4 kişi kalıyorlarsa, kira 1500 desem 375 kira, 100 aidat olsa 25 oraya, 125 aylık İstanbul kart, 500 kadar faturalar gelse 125 oraya, mutfak masrafı 4 yetişkin erkek için minimum 2000 tutsa 500 oraya. Sigara varmış sanırım aylık yaklaşık 300 de o var.

Zaten yukarıda saydıklarım 1500 etti neredeyse.

E bu adam yaşıyor da aynı zamanda. Eksikleri, ekstraları illa ki oluyor, olacaktır. Telefon faturası, memlekete gidiş geliş biletlerini vs saymadım bile.

2000lira için kalkıp gitmek zaten en başından mantıklı bir karar değilmiş bence.

İstanbul standartları için maaşı düşük, bekar yaşantısına yetmemesi normal diye düşünüyorum.

Ailesine verip düğün zamanı düğünü onlar yapmış gibi yapacaktır. Ben çiftlerin evlilik hazırlıklarını kendilerinin yapmalarına karşı değilim ama tiyatroya da gerek yok
Ya aynen öyle bende bu şekilde düşünüyorum düzgünce bana açıklama yapsın düzgün bir şekilde ... ama saklıyor bence kesinlikle saklıyor çıldırmak üzereyim buğün alıp karşıma sil baştan tekrar konuşayım diyorum ama artık bende çok sıkıldm bu durumdan ...

180 kira veriyolar aidatlarıda tok toplasan ayda 500 anca gidiyor eve ama dışardan yediğini savunuyor bana. Her gün dışardan yemeye para dayanmaz ki

180 kira veriyolar aidatlarıda tok toplasan ayda 500 anca gidiyor eve ama dışardan yediğini savunuyor bana. Her gün dışardan yemeye para dayanmaz ki
Ama ben bununda bi şeyden sıyrıldıgı için o şekilde konuştugnu düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…