- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Hemen süt iciyorum mm .yok canım hemşire arkadaşım var gelio evde serum bağlıo progestani hem iğne olarak hergün kullaniom hemde kapsül olarak verdi drCanım günde üç dört defa çikolata ve süt ye bebeğin kalbi güçlenir ayyyy çok kötü oldum bütün bildiklerimi yazcam sana seni benden başkası anlayamaz hastanede yatirdilarmi
Canım benim hicbirseyim yoktu altı haftalikken keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor kanamam olmadan bir gün önce belimde ufak bir ağrı hissettim onemsemedim çok uzanmaktandir dedim ertesi günü sabah pantolonum su olmuştu böyle kahverengimsi bi su hemen kaynanami uyandirdim tabi kaynanam da kaliyodum o bana bakiyodu sonra eşimi aradım hastaneye gittim doktor baktı düşük riski dedi serum iğne ilaç verdi serum bitene kadar hastanede kal dedi öğle arası olmuştu lavaboya gittim bide ne göreyim kan o an dünya başıma yıkıldı hemen doktorumu aradım ultrasona koydu bebegimin kalp atışı çok zayıftı yatış dedi on gün hastanede yattım hergün ultrasona giriyodum yine zayıftı tabi kanamam durmustu ama lekelenme devam ediyordu kan kesede birikmisti bi gün ultrasonda Bebeğimi bile göremedik kandan dolayı sonra taburcu oldum doktor gün verdi gel yine bakalım dedi gittim bebegimin kalbi durmustu düşük yapcak sin dedi o gün uzuntuden sancım başladı ve sabaha karşı çoğaldı bu arada lekelenmem yeşil rengindeydi katı bir şeydi gece saat ikide sancı dayanılmaz sekildeydi kusma ve sancım durmadı ambulans cagirdik hemen hastaneye gittik alttan muayene yapıldı kese düşmüştü makasla aldılar sonra bi parça kalmıştı onuda atmadan cikamazsin dedi doktor dayadilar suni sanciyi canım çıktı atana kadar hem can acısı yaşadım hem yürek acısı çok zor günler yaşadım rabbim bi daha yasatmasin sanada evladını bagislasin inş uzun oldu hakkını helal et çok kötü oldumCanim sen niye düşük yaptın kanaman durmadı mi senin sebek neydi. Bn daha 5.haftanın icindeyim küçük bi kese gördü dr
Ayyy canm gerçekten çok zor ya duygulandm gerçekten okurkenCanım benim hicbirseyim yoktu altı haftalikken keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor kanamam olmadan bir gün önce belimde ufak bir ağrı hissettim onemsemedim çok uzanmaktandir dedim ertesi günü sabah pantolonum su olmuştu böyle kahverengimsi bi su hemen kaynanami uyandirdim tabi kaynanam da kaliyodum o bana bakiyodu sonra eşimi aradım hastaneye gittim doktor baktı düşük riski dedi serum iğne ilaç verdi serum bitene kadar hastanede kal dedi öğle arası olmuştu lavaboya gittim bide ne göreyim kan o an dünya başıma yıkıldı hemen doktorumu aradım ultrasona koydu bebegimin kalp atışı çok zayıftı yatış dedi on gün hastanede yattım hergün ultrasona giriyodum yine zayıftı tabi kanamam durmustu ama lekelenme devam ediyordu kan kesede birikmisti bi gün ultrasonda Bebeğimi bile göremedik kandan dolayı sonra taburcu oldum doktor gün verdi gel yine bakalım dedi gittim bebegimin kalbi durmustu düşük yapcak sin dedi o gün uzuntuden sancım başladı ve sabaha karşı çoğaldı bu arada lekelenmem yeşil rengindeydi katı bir şeydi gece saat ikide sancı dayanılmaz sekildeydi kusma ve sancım durmadı ambulans cagirdik hemen hastaneye gittik alttan muayene yapıldı kese düşmüştü makasla aldılar sonra bi parça kalmıştı onuda atmadan cikamazsin dedi doktor dayadilar suni sanciyi canım çıktı atana kadar hem can acısı yaşadım hem yürek acısı çok zor günler yaşadım rabbim bi daha yasatmasin sanada evladını bagislasin inş uzun oldu hakkını helal et çok kötü oldum((
Allahım ne fesat insanlar var hiç işi gücü yok seninkinin cinsiyetini hesaplamalar falan bnde inanırm nazara kötü niyetli insanların pis nefesleri. Bi daha ki ne kimseye söyleme kalp atışını duyan kadarCanım bunuda soylim ben nazara geldim benim eltim beni nazar etti onun iki kızı var anası yla oturup benim doğum yapacağım ayı hesap etmişler ve erkek olacağını çıkarmışlar ben hastaneden taburcu oldum açtım önüme iki lokma birsey koydu tam ağzıma bi lokma koydum yiyiyom bana ne dese iyi ayyyy bak senin miden bulanmiyo yemek yerken demekki erkektir bebeğin benim anneminde midesi bulanmiyo erkek kardeşime hamileyken tabi annesinin beş kız bi erkek çocuğu var
Canim progestan iğne falan kullanmiyomuydun ozamn düşük sebebini söyle di mi drCanım bunuda soylim ben nazara geldim benim eltim beni nazar etti onun iki kızı var anası yla oturup benim doğum yapacağım ayı hesap etmişler ve erkek olacağını çıkarmışlar ben hastaneden taburcu oldum açtım önüme iki lokma birsey koydu tam ağzıma bi lokma koydum yiyiyom bana ne dese iyi ayyyy bak senin miden bulanmiyo yemek yerken demekki erkektir bebeğin benim anneminde midesi bulanmiyo erkek kardeşime hamileyken tabi annesinin beş kız bi erkek çocuğu var
Canım ben zaten ıkinciyi yaptığımda asla ona demiycem tövbe ettim gizli yapcam zaten o kadar gorusuyorum onunla bi tek kaynanamda ne ben onun evine giderim nede o benim evimeAllahım ne fesat insanlar var hiç işi gücü yok seninkinin cinsiyetini hesaplamalar falan bnde inanırm nazara kötü niyetli insanların pis nefesleri. Bi daha ki ne kimseye söyleme kalp atışını duyan kadar
Hiç gerek yok zaten öyle insanlarla görüşmeye . Bn her zaman derim bnm çocuğum olmuyo ama Rabbim kimseye bu derdi vermesin diye bn niye başkasının hayallerine fesat bakım . Allahim isteyen herkese En kisa zamn da verir insBende komsunun nazarima geldim. Ayyy karnin ne kadar buyumus dedi masallahida yok agzinda.. ole hissetimki. Bi tuhaf oldum ogun. Ertesi gunde sancim oldu doguma 6 bucuk aylik dogum yaptim 1 hafta yasadi kuzum.. rabbim bole insanlar dan korusun bizi insallah.. cok degisik bakti karnima ogun. Simdi fazla samimi olmuyorum uzak dursun benden
En iyisi faydası olmuyo bari zararı da olmasinC
Canım ben zaten ıkinciyi yaptığımda asla ona demiycem tövbe ettim gizli yapcam zaten o kadar gorusuyorum onunla bi tek kaynanamda ne ben onun evine giderim nede o benim evime
Kanal dediğin tuplermi kapalı canım ameliyatla hem tüpler hemde yapisiklik açılıyor denedinmi
Aynen . Amin insallah en kisa zamanda nasip etsin rabbim herkeseHiç gerek yok zaten öyle insanlarla görüşmeye . Bn her zaman derim bnm çocuğum olmuyo ama Rabbim kimseye bu derdi vermesin diye bn niye başkasının hayallerine fesat bakım . Allahim isteyen herkese En kisa zamn da verir ins
Rabbim böyle insanlarinda hasretini çıkarmasın inş canımBende komsunun nazarima geldim. Ayyy karnin ne kadar buyumus dedi masallahida yok agzinda.. ole hissetimki. Bi tuhaf oldum ogun. Ertesi gunde sancim oldu doguma 6 bucuk aylik dogum yaptim 1 hafta yasadi kuzum.. rabbim bole insanlar dan korusun bizi insallah.. cok degisik bakti karnima ogun. Simdi fazla samimi olmuyorum uzak dursun benden
Damdan düsenin halini bir tek Damdan düşen anlar canım çok şükür rabbime bizi imtihan ediyo inş bu sabır imtihanini hayırlı evlatlarla gecerizHiç gerek yok zaten öyle insanlarla görüşmeye . Bn her zaman derim bnm çocuğum olmuyo ama Rabbim kimseye bu derdi vermesin diye bn niye başkasının hayallerine fesat bakım . Allahim isteyen herkese En kisa zamn da verir ins
Rabbim ol deyince oluyo canım herseyin bir Vakti ve zamanı var inş en kisa zamanda hamile kalırsın ve son denemen olur inancını hiçbir zaman yitirmeTüplerden biri açık canm kanal ayrı...iki kere histrreskopi ameliyatı oldum doktor rahim ici iyi değil dedi...bakalım bu ay ki adetim le 3. denemeye baslayacam
Canım ben hastanede kaldigimda günde iki doz bi kerede günde bir defa progestan iğne vuruluyodum günde üç defa progestan 200 ml ilaç aliyodum hastaneden çıktıktan sonra kontrole kadar günde bir defa bir doz progestan iğne günde üç defa 200 ml progestan ilaç aliyodum artık sersem ediyordu beni progestani fitil olarak kullandımCanim progestan iğne falan kullanmiyomuydun ozamn düşük sebebini söyle di mi dr
Resmen progestan hormonu depolamislar allahım kimseye yasatmasinCanım ben hastanede kaldigimda günde iki doz bi kerede günde bir defa progestan iğne vuruluyodum günde üç defa progestan 200 ml ilaç aliyodum hastaneden çıktıktan sonra kontrole kadar günde bir defa bir doz progestan iğne günde üç defa 200 ml progestan ilaç aliyodum artık sersem ediyordu beni progestani fitil olarak kullandım
Aynen canım iki saatte bir serumlarda çabası sen nasıl oldun kanaman durdu inşResmen progestan hormonu depolamislar allahım kimseye yasatmasin
Durdu canim ama kahve leke gelio arada o da sorun olmaz ins yaAynen canım iki saatte bir serumlarda çabası sen nasıl oldun kanaman durdu inş
Ins canım sen ayaklarını yüksek tut çikolata ve süt bunları unutmaDurdu canim ama kahve leke gelio arada o da sorun olmaz ins ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?