Tüp Bebek Merkezleri ŞANLIURFA OSM DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Canım sen transfer olduğunda doktor tutma şansını soyledimi benim ablamin arkadaşı transfer oldu istanbulda embriyo cozuldugunde hareketinden tutma şansının bilindigini söylemiş doktoru ona

Valla günde 4 kere alıyorum hemde bilmiom estrofem tüp bebek diye belki kalp atışı duyulur sa biraktirir ins genelde biraktroyomus zaten .donmus embriyolar da ikisini de veriyo canım hem iğne hem jel günde 1 tane jel iki güne bir igne napim katlaniom bebeğim için iyi olacaksa raziyim.

Canım sen transfer olduğunda doktor tutma şansını soyledimi benim ablamin arkadaşı transfer oldu istanbulda embriyo cozuldugunde hareketinden tutma şansının bilindigini söylemiş doktoru ona
Transfer yapılırken tam Çatala oturdum embriyolog adam yanıma geldi embriyo hakkında bilgi verdi yüzde 85 iyi çözüldü çok güzel dedi sadece

Canım estrofemi hamile kalsam üç ay boyunca kullan demişti doktor ben azaltmistim korktum bütün acilarimiz hayırlı bir evlada sahip olmak için Rabbim sevabindan mahrum etmesin

Transfer yapılırken tam Çatala oturdum embriyolog adam yanıma geldi embriyo hakkında bilgi verdi yüzde 85 iyi çözüldü çok güzel dedi sadece
O zaman embriliyog diyo tutma yuzdesini benim bi tane tek embriyom var maalesef onu transfer edcem hayırlısıyla eşimin Morfolojisi %1 çıktı onun için fazla embriyom olmadı

O zaman embriliyog diyo tutma yuzdesini benim bi tane tek embriyom var maalesef onu transfer edcem hayırlısıyla eşimin Morfolojisi %1 çıktı onun için fazla embriyom olmadı
Canim ümidini kaybetme bn morfoloji den anlamiom çünkü bizde o bile yok ameliyatla aldılar esimden spermi onun için yatiom kalkiom sukrediom ya ameliyatla da çıkmasa ydi sperm diye rabbim bizi yoktan var etti çok şükür Allahıma ins seninde mucizen gelir bian önce

benm işim de çookk zor ama yine de nasip kısmet işte

Çok doğru canım Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

Kanamam var dünden beri çok kötüyüm serum yiyom hiç kalkma ayaga dediler yatiom dua edin

Biraz azaldı çok şükür çok korktum dr düşük riski var dedi şimdide ama bn daha kalbini bile duymadimki minigimin geçer ins hemen önce lekelenme şeklinde geldi sonra kırmızı ya döndü bn koptum zaten nasıl agliyorum şimdi iyim çok şükür

Canım benimde öyle oldu önce sulu leke sonra kanama kaçıncı haftandasin benim altıncı haftada başladı çok dikkat et kendine keseyi gordunmu

Canım günde üç dört defa çikolata ve süt ye bebeğin kalbi güçlenir ayyyy çok kötü oldum bütün bildiklerimi yazcam sana seni benden başkası anlayamaz hastanede yatirdilarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…