Tüp Bebek Merkezleri ŞANLIURFA OSM DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

İyim çok şükür canım kesildi ama kanamadan sonra crinone jel hep kahve rengi tortu gelio ondan bişe olur mu acaba hep beyaz di kanamadan once
Normal o canım ben ufak toplar halinde atiyodum jeli kahverengi doktora gittinmi bi ultrasona koysun seni allah korusun kanama iç tarafa geçmiş olmasın

Normal o canım ben ufak toplar halinde atiyodum jeli kahverengi doktora gittinmi bi ultrasona koysun seni allah korusun kanama iç tarafa geçmiş olmasın
Karindan başka bi dr baktı icerde kanama yok dedi küçük de bi kese görmüştü kanamam oldugunda gittiğim de eğer iç tarafta kanama varsa karindan görünur dü demi

Karindan başka bi dr baktı icerde kanama yok dedi küçük de bi kese görmüştü kanamam oldugunda gittiğim de eğer iç tarafta kanama varsa karindan görünur dü demi
Benim kese gorunmustu o yüzden rahatlıkla kesede biriken kanı görmüştü doktor senin kese küçük olduğu için gorunmeyebilir inş keseyi rahat bir şekilde görür sonrada bebisini ama sen yinede doktora git ihmal etme ultrasona girmem lazım

Ayyy ins öyle bise yoktur ahmet hocanin hemşiresi bana 21 ine gel dedi erken mi gitsem yada başka bi dr a gidim off

Ayyy ins öyle bise yoktur ahmet hocanin hemşiresi bana 21 ine gel dedi erken mi gitsem yada başka bi dr a gidim off
Başka bir doktora git canım onların umrumda degilki ben kanama yaptığım zaman onları aradım durumumu anlattım beni tatmin edici bir şeyler demediler ve uzuldugum konu sonradan hiç arayıp sormadilar durumun nasıl oldu diye

Evet canım urfadayim bn artık yarın yada perşembe başka bi dr a giderim yaa inan arıyorum hemsireleri acmiyolar bile tlfnumu zaten Dr la kesinlikle gorusemiosun bu yönden hiç iyi degller
Evet maalesef çok ilgisizler başka hastaneler test günü arayıp bugün test gününüz diye hatirlatiyolar hamile kalırsan seni takip eden doktorla birebir görüşüp senin durumunu ogreniyolar kesenin kaç cm olduğunu bile ogreniyolar ben bunlar kadar ilgisiz insanlar görmedim ben ıkinciyi denemeye geldiğim zaman acacam ağzımi yumacam gözümü çok sinirliyim onlara

Boşver canım el mahkum bişe denmiyor rabbim en kisa zaman kimseye muhtaç etmeden evlatlarımız i nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…