- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Tmm canm bnmIns canım sen ayaklarını yüksek tut çikolata ve süt bunları unutma
Canım yogurtta ye kanamayi kesiyoTmm canm bnm
Tmm cnm hemen yiyorum :)Canım yogurtta ye kanamayi kesiyo
Ye canım şifa olsun inşTmm cnm hemen yiyorum :)
Canım nasıl oldunTmm cnm hemen yiyorum :)
İyim çok şükür canım kesildi ama kanamadan sonra crinone jel hep kahve rengi tortu gelio ondan bişe olur mu acaba hep beyaz di kanamadan onceCanım nasıl oldun
Normal o canım ben ufak toplar halinde atiyodum jeli kahverengi doktora gittinmi bi ultrasona koysun seni allah korusun kanama iç tarafa geçmiş olmasınİyim çok şükür canım kesildi ama kanamadan sonra crinone jel hep kahve rengi tortu gelio ondan bişe olur mu acaba hep beyaz di kanamadan once
Karindan başka bi dr baktı icerde kanama yok dedi küçük de bi kese görmüştü kanamam oldugunda gittiğim de eğer iç tarafta kanama varsa karindan görünur dü demiNormal o canım ben ufak toplar halinde atiyodum jeli kahverengi doktora gittinmi bi ultrasona koysun seni allah korusun kanama iç tarafa geçmiş olmasın
Benim kese gorunmustu o yüzden rahatlıkla kesede biriken kanı görmüştü doktor senin kese küçük olduğu için gorunmeyebilir inş keseyi rahat bir şekilde görür sonrada bebisini ama sen yinede doktora git ihmal etme ultrasona girmem lazımKarindan başka bi dr baktı icerde kanama yok dedi küçük de bi kese görmüştü kanamam oldugunda gittiğim de eğer iç tarafta kanama varsa karindan görünur dü demi
Ayyy ins öyle bise yokturBenim kese gorunmustu o yüzden rahatlıkla kesede biriken kanı görmüştü doktor senin kese küçük olduğu için gorunmeyebilir inş keseyi rahat bir şekilde görür sonrada bebisini ama sen yinede doktora git ihmal etme ultrasona girmem lazım
Başka bir doktora git canım onların umrumda degilki ben kanama yaptığım zaman onları aradım durumumu anlattım beni tatmin edici bir şeyler demediler ve uzuldugum konu sonradan hiç arayıp sormadilar durumun nasıl oldu diyeAyyy ins öyle bise yokturahmet hocanin hemşiresi bana 21 ine gel dedi erken mi gitsem yada başka bi dr a gidim off
Sen urfadami yasiyosunAyyy ins öyle bise yokturahmet hocanin hemşiresi bana 21 ine gel dedi erken mi gitsem yada başka bi dr a gidim off
Evet canım urfadayim bn artık yarın yada perşembe başka bi dr a giderim yaa inan arıyorum hemsireleri acmiyolar bile tlfnumu zaten Dr la kesinlikle gorusemiosun bu yönden hiç iyi degllerSen urfadami yasiyosun
Evet maalesef çok ilgisizler başka hastaneler test günü arayıp bugün test gününüz diye hatirlatiyolar hamile kalırsan seni takip eden doktorla birebir görüşüp senin durumunu ogreniyolar kesenin kaç cm olduğunu bile ogreniyolar ben bunlar kadar ilgisiz insanlar görmedim ben ıkinciyi denemeye geldiğim zaman acacam ağzımi yumacam gözümü çok sinirliyim onlaraEvet canım urfadayim bn artık yarın yada perşembe başka bi dr a giderim yaa inan arıyorum hemsireleri acmiyolar bile tlfnumu zaten Dr la kesinlikle gorusemiosun bu yönden hiç iyi degller
Boşver canım el mahkum bişe denmiyor rabbim en kisa zaman kimseye muhtaç etmeden evlatlarımız i nasip eder insEvet maalesef çok ilgisizler başka hastaneler test günü arayıp bugün test gününüz diye hatirlatiyolar hamile kalırsan seni takip eden doktorla birebir görüşüp senin durumunu ogreniyolar kesenin kaç cm olduğunu bile ogreniyolar ben bunlar kadar ilgisiz insanlar görmedim ben ıkinciyi denemeye geldiğim zaman acacam ağzımi yumacam gözümü çok sinirliyim onlara
Niye el mahkum olsunki canım onlar bize mahkum iyi ilgilensinlerki bizde hasta yollayalim oraya dimiBoşver canım el mahkum bişe denmiyor rabbim en kisa zaman kimseye muhtaç etmeden evlatlarımız i nasip eder ins
Orası öyle :) :) :)Niye el mahkum olsunki canım onlar bize mahkum iyi ilgilensinlerki bizde hasta yollayalim oraya dimi
Bizim gibi o kadar hasta var ki canım bi sürü . Sen olmazsan başkası yani onlar için çok önemli değilNiye el mahkum olsunki canım onlar bize mahkum iyi ilgilensinlerki bizde hasta yollayalim oraya dimi
Ama bende elimden gelene kadar oranın ne kadar ilgisiz olduğunu duyururum herkese bu bile içimi rahatlatir :)Bizim gibi o kadar hasta var ki canım bi sürü . Sen olmazsan başkası yani onlar için çok önemli değil
Canım gittinmi doktoraBizim gibi o kadar hasta var ki canım bi sürü . Sen olmazsan başkası yani onlar için çok önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?