O yokken bence aç davanı ayır evini madem sevmiyormuş...
Bir şey yapma dönme zaten geriye yazık sana da bebeğe de ....
Allah açık etsin canımm offfffffff
işin içinde çocuk varsa ve konu bukadar basitse boşanmak çokkk kötü ya ,canım benim bebeğini düşün öyle zorki o kreş falan dediğin tek başına olmuyor öyle düşünmek kolay yapmak çok zordur bunları.benim ikinci evliliğim ama öncesinde çektiklerimi oğlumun yaşadıklarını ben bilirim ölene kadarda bunun vijdan azabıyla yaşarım...şimdiki aklım olsa asla ayrılmazdım zaten...bular aşılabilecek konular
haa adam ayrılmakta ısrar ederse o başka artık yapıcak birşey kalmamıştır işte ozaman iş sana düşüyor dimdik durmalısın güzelim allah yardımcın olsun..
eğer boşanmakta ısrar ederse ,çocuğunuz için bir süre ayrı yaşayıp düşünmeyi teklif edersin.çocuğunla annene gidersin dayanamaz hasretinize gelir yalvarır alır bence.ama o seviyeye geleceğini sanmıyorum aranızda sevgi var anladığım kadarıyla,problemlerinizi konuşarak çözebiliyorsunuz boşanmayı sakince konuşabilmeniz bile evliliğinizin bitmemesi için yeterli bence.sabırlı ol arada hakaret, küfür dayak yoksa büyük ihtimalle canını yakmak için söylemiştir sakin ve sabırlı ol canım.
canım esımde ayrı yasayalım der bır sure ama ne bılım ben ıstemıyorum , sankı araya sogukluk gırecekmıs gıbı hıssedıyorum o zaman.bu seferde ısrar ederse tamam derım kendısı gıder sonucta ben gıdemem evımı bırakıp oglumun duzenını bozupta.hıc degılse bunudu denedık derız napayım.kufur dayak cok sukur kı yok canım esımın bana manyak dedıgını bıle bılmem.sorun ıletısım kopuklugu sanırım.herseyı konusuyoruz ama bır noktadan sonra kımse kımseyı anlamıyor bızde....
başındna beri neden mutlu olamadınız yaşanan belli olaylar var demekki. burada senind hatan olabilir diye düşünüyorum. hemen hamile kalmış ve bebek sahibi olmuşsunuz acaba eşine o zamanlar gereken ilgiyi veremedinmi. duygusal davranıp sürekli kırdınmı. olamabilirmi acaba. biz 3 seneyi doldurduk bebeğimiz yok henüz ama eşim bir bebek gibi ilgi bekler ilgilenirim bende. erkekler çocuktan farksızdır bunu unutmayın. eğer çok fazla ilgi bekleyip ilgisiz olursak karşımızdakini kendimizden soğuturuz. bence eşin seni seviyor ama onu öyle soğutmuş ve uzaklaştırmışsınki kendinden oda böyle tavır yapıyor sana diye düşünüyorum. hakkınızda hayırlısını versin mevlam.
bundan sonra herşey çok güzle olsun inşallah.pekisen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?