Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi arkadaşımız ne oldu son durum canım.
sanırım esın amelıyatta olmusdu o aradıysa sıra sende bıkezde sen ara nasıl oldun agrın varmı de..bunu esı olarak degılde bı dostu olarak yaparsan ıyı olur..ben yanından geldıgımden berı hıc arayıp sormadım o arayınca konustum normal ve bıse olmamıs gıbı
bugun su saat oldu aramadı
ınat edıpte aramamazlıkta yapmıyorum ama merak edıpte arıcak kısı ben olmamalıyım dıye dusunuyorum
yuva kolay kurulmuyor boşanmak hele cocuk varken çok kolay birsey olmasa gerek...
bence sen kır gururunu al ayaklarının altına
esini kazanmaya calış yuvanı kurtarmaya cabala..
ortada cocugun var babasız mı büyüsün sizin bu garip iletişim sorunlarınız yüzünden
seviyorum diyorsun eminim o da seviyordur sinir anında söylemiştir cnm
sanırım esın amelıyatta olmusdu o aradıysa sıra sende bıkezde sen ara nasıl oldun agrın varmı de..bunu esı olarak degılde bı dostu olarak yaparsan ıyı olur..
erkekler hasta oldukları zaman ılgıyı severler..
canım ınan gurur yapmıyorum gurur yapsam o laftan sonra gıdermıyım yanına
ben ona cok buyuk bır adım attım gıttıgım gun anlayana ama
yuvamı kurtarmak ıcın bu kadar caba gosterıyorum
sızlere danısmak bıle bır mucadele degıl mı
Açık açık seni sevmiyorum demiş
Ne şekilde dediği ortada ne yapalım diye düşünüp yol aranırken demiş
Bence de artık oturup bekleyecek olan sensin canım artık sen bişey yapma o yapsın ne yapacaksa
hergun aradı dedın bıkezde sen arasan yanlıs anlama sakın ben sadece dusuncemı belırtıyom..aramak bana dusmez dıyosun arıycagn kızı esın ama sana kırk kat yanabcı bırı degıl kı..o gun onun aynında olmakla ılgımı gosterdım ben
aramak bana dusmez
hergun arayıp sordu
bugun ses yok ama
ben kendımı sessıze vede beklemeye aldım arkadasım
katılıyom sana ..vereliniortakben kesinlikle boşanman tarafı degilim!
esinle konuşmalısın acık ve kesin
eski günlerinizi hatıorlat ona güzel zamanlarınızı
sinirlidir bak ameliyatta olmuş yazık üzüldüm durumuna
sen bence adım at kesinlikle
sana birsey olsa o da seni yalnız bırakmayacagına eminim.