• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanrm biz bitiyoruz...

arkadaslar hepınıze yorumlarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekker edıyorum
suan cıkmak zorundayım

canım benim çocuğun için son bir şans ver konuşmayı dene istersen erkekler kızgınlıkla çok kötü sözler söylerler canalrı acıdığı için ama sonra pişman olurlar konuş bir kere daha ama yinede sen bilirsin

her son yeni bir başlangıçtır.. madem seni sevmiyor ve yanında istemiyor...

sizde onu yalnız bırakın kendine gelsin...siz yolunuzu çizin..

onu en iyi sen tanıyorsun bitanem
senin adına çok üzüldüm inan, ama ortada bir gerçek varsada yapacak bişey yok
umarım senin için en hayırlısı olur:çok üzgünüm:

cnm sevmiyorum demiş

oaraya kadar gitmişsin çokta ayıp etmiş bebeğin için çok üzüldüm ama onunda baba olarak düşünmesi gerek
boşuna birbirnize yük olmayın hakkınızda hayırlısı olsun

konu sahibi arkadaşımız ne oldu son durum canım.

ben yanından geldıgımden berı hıc arayıp sormadım o arayınca konustum normal ve bıse olmamıs gıbı
bugun su saat oldu aramadı
ınat edıpte aramamazlıkta yapmıyorum ama merak edıpte arıcak kısı ben olmamalıyım dıye dusunuyorum

sevmiyorum diyen bi adama bu kadar katlanmak cok bile...
sen üstüne düsenin kat kat fazlasini bile yapmissin....hicte haketmedigin bi sekilde cevabini alarak ...
daha fazla diretmenin anlami yok....sonucta bebegin var onun icin tutunmalisin hayata gerisi bos bence...

yuva kolay kurulmuyor boşanmak hele cocuk varken çok kolay birsey olmasa gerek...
bence sen kır gururunu al ayaklarının altına
esini kazanmaya calış yuvanı kurtarmaya cabala..
ortada cocugun var babasız mı büyüsün sizin bu garip iletişim sorunlarınız yüzünden
seviyorum diyorsun eminim o da seviyordur sinir anında söylemiştir cnm

ben yanından geldıgımden berı hıc arayıp sormadım o arayınca konustum normal ve bıse olmamıs gıbı
bugun su saat oldu aramadı
ınat edıpte aramamazlıkta yapmıyorum ama merak edıpte arıcak kısı ben olmamalıyım dıye dusunuyorum
sanırım esın amelıyatta olmusdu o aradıysa sıra sende bıkezde sen ara nasıl oldun agrın varmı de..bunu esı olarak degılde bı dostu olarak yaparsan ıyı olur..
erkekler hasta oldukları zaman ılgıyı severler..

yuva kolay kurulmuyor boşanmak hele cocuk varken çok kolay birsey olmasa gerek...
bence sen kır gururunu al ayaklarının altına
esini kazanmaya calış yuvanı kurtarmaya cabala..
ortada cocugun var babasız mı büyüsün sizin bu garip iletişim sorunlarınız yüzünden
seviyorum diyorsun eminim o da seviyordur sinir anında söylemiştir cnm

canım ınan gurur yapmıyorum gurur yapsam o laftan sonra gıdermıyım yanına
ben ona cok buyuk bır adım attım gıttıgım gun anlayana ama
yuvamı kurtarmak ıcın bu kadar caba gosterıyorum
sızlere danısmak bıle bır mucadele degıl mı

sanırım esın amelıyatta olmusdu o aradıysa sıra sende bıkezde sen ara nasıl oldun agrın varmı de..bunu esı olarak degılde bı dostu olarak yaparsan ıyı olur..
erkekler hasta oldukları zaman ılgıyı severler..

o gun onun aynında olmakla ılgımı gosterdım ben
aramak bana dusmez
hergun arayıp sordu
bugun ses yok ama
ben kendımı sessıze vede beklemeye aldım arkadasım

canım ınan gurur yapmıyorum gurur yapsam o laftan sonra gıdermıyım yanına
ben ona cok buyuk bır adım attım gıttıgım gun anlayana ama
yuvamı kurtarmak ıcın bu kadar caba gosterıyorum
sızlere danısmak bıle bır mucadele degıl mı

ben kesinlikle boşanman tarafı degilim!
esinle konuşmalısın acık ve kesin
eski günlerinizi hatıorlat ona güzel zamanlarınızı
sinirlidir bak ameliyatta olmuş yazık üzüldüm durumuna
sen bence adım at kesinlikle
sana birsey olsa o da seni yalnız bırakmayacagına eminim.

Açık açık seni sevmiyorum demiş
Ne şekilde dediği ortada ne yapalım diye düşünüp yol aranırken demiş
Bence de artık oturup bekleyecek olan sensin canım artık sen bişey yapma o yapsın ne yapacaksa

Bence evlilik öyle kolay ca bitirelecek kadar basit değil lütfen sen biraz geri adım at
eşler aladatıyor kaynanalar vs birçok zorluklara rağmen devam ettirmeye çalışanlar var
bence sizin ki anlattığın kadarıyla sorunsuzluktan sorun çıkarmışsınız. lütfen evliliğin, çocuğun, kendin, evin için mücadele et.Allah yardımcın olsun inşallaahhhhhhhh çooooooook mutlu olursun eşinle çocuğunla

Açık açık seni sevmiyorum demiş
Ne şekilde dediği ortada ne yapalım diye düşünüp yol aranırken demiş
Bence de artık oturup bekleyecek olan sensin canım artık sen bişey yapma o yapsın ne yapacaksa

evet canım bende beklıyorum ıste
ne ıstıyorsa kararını versın
kımse benım kadar yanmıcak sonucta

o gun onun aynında olmakla ılgımı gosterdım ben
aramak bana dusmez
hergun arayıp sordu
bugun ses yok ama
ben kendımı sessıze vede beklemeye aldım arkadasım
hergun aradı dedın bıkezde sen arasan yanlıs anlama sakın ben sadece dusuncemı belırtıyom..aramak bana dusmez dıyosun arıycagn kızı esın ama sana kırk kat yanabcı bırı degıl kı..
sessızce beklıyceksın neden sessızce..
senın yuvan senın ailen sessız kalabılcenmı pekı..cırpınmalısın..

Eşiniz bence çok kırgın bazı şeylere, içinden gelerek sevmiyorum dememiştir. Hala memleketteyse sağlık durumunu arayın, sorun. Siz insanca ve güzellikle yaklaşmaya devam edin. Kaçan kovalanır misali gururlu olduğunuzu da ona hissettirin. Küçücük bir bebeğiniz var yazık ona...Yuvanızdan çabuk vazgeçmeyin.

ben kesinlikle boşanman tarafı degilim!
esinle konuşmalısın acık ve kesin
eski günlerinizi hatıorlat ona güzel zamanlarınızı
sinirlidir bak ameliyatta olmuş yazık üzüldüm durumuna
sen bence adım at kesinlikle
sana birsey olsa o da seni yalnız bırakmayacagına eminim.
katılıyom sana ..vereliniortak

canm çok yanlş yapıyosn ben böyle bişey için ilişkimi bile bitirmem erkekler bzen böyle naza çekebiliyo zamanında insanlar ne cefalar çekerdi aşkları için şimdi böyle sebeplerle evliliği bitiriyolar bi otur düşün oğlun sana neden ayrıldınız dese dolaylamadan elle tutulur bi sebep söyleyebilcekmisin,
onun yanında ol kovsada gitme içimi rahatlatmk için geldim de seni bu durumda bırakıcak kadar düşüncesiz diilim beni görmemezlikten gel ama kendinden uzaklaştırma de,biraz aşkın için savaş emek ver

Back
X