Şans vermeli mi yoksa bu iş olmaz mı?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.777
388
45
Selam hanımlar burdaki fikirlere değer veriyorum. Bi konum daha var ama o spesifik bir soruydu şimdi yeni tanıştığım kişiyle ilgili size danışmak istiyorum.

2 hafta önce netten tanışıldı...ben 39 o 49...40-50 de diyebiliriz yani...Ben mühendis o kendi işyeri var ortaklı..Duygusal bi adam, iyi biri...Beni çok beğenip sevdi...Sevgi sözcükleriyle hitap ediyor ama ben daha temkinliyim...Hayatı biraz karışık geçmiş, farklı şehirlerde çalışmış iş.peşinde koşmuş....3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi...Orası kafama yatmadı pek...Neden boyle bişey yaptın dedim...Kadın ydışından Tr'ye iş kurmak için gelmek istemiş ama 1 ay vize veriyorlarmış...Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...

Telefonda sohbetlerde üstüme titreyen, ben onu istemezsem olmayacak dersem diye odu kopan bi tavrı var...Hayatımın bundan sonrasında yerleşik düzen istiyorum, bi aile olup sevdiğim kadınla ölene dek hayatı paylaşmak istiyorum , bugune dek hiç aile oldugumu hissedemedim dedi...Coronadan dolayı daha yüzyüze gelmedik.

Evi hiç olmamış ev alamamış yani..yıllar once kardeşi ailede kendi borclarıyla mal mülk bırakmamış..şimdi o kardesiyle görüşmüyormuş..

Sorum şu; sizce bu kişiyi tanımaya zaman ayırmaya devam etmeli miyim? Yoksa olmaz mı bu iş sizce? ozellikle kendisinden bu kadar yas farkıyla büyük olan biriyle evlenenler de yorum yapsa sevinirim

Son düzenleme:
Daha önce yapılmış 3 evlilik, üzerine düşünmeye bile gerek yok bence.
Evliliklerin bitiş sebeplerinden nasıl emin olacaksınız?

Ayrıca sadece internetten 2 haftadır tanıdığınız adamın iyi olduğundan sizi sevdiğinden nasıl emin olabilirsiniz ? Çok iddialı cümleler bu tarz ve kisa süreli bir tanışma için.

Daha önce yapılmış 3 evlilik, üzerine düşünmeye bile gerek yok.
Evliliklerin bitiş sebeplerinden nasıl emin olacaksınız?

Ayrıca sadece internetten 2 haftadır tanıdığınız adamın iyi olduğundan sizi sevdiğinden nasıl emin olabilirsiniz ? Çok iddialı cümleler bu tarz ve kisa süreli bir tanışma için.

Emin olamam sadece iyi yonlerinden de bahsetmek istedim hevesinden

Yargilamak istemiyorum ama

Evi hiç olmamış ev alamamış yani..yıllar once kardeşi ailede kendi borclarıyla mal mülk bırakmamış..şimdi o kardesiyle görüşmüyormuş..

Burasi bana sacma geldi, kendi isi var diyorsunuz 1 dikili agaci mi yok? Yillar once kardesi yedi diyelim yese yese ne kadar yemis olabilir, o yillar icinde hala mi ev alamamis?

3 kere evlenip bosanmasini konusmuyorum bile. Bana guvenilir bir tip gibi gelmedi. Ille evlenicem diye boyle bir insana alici gozuyle bakmayin bile, basiniz yanar.

Yargilamak istemiyorum ama

Burasi bana sacma geldi, kendi isi var diyorsunuz 1 dikili agaci mi yok? Yillar once kardesi yedi diyelim yese yese ne kadar yemis olabilir, o yillar icinde hala mi ev alamamis?

3 kere evlenip bosanmasini konusmuyorum bile. Bana guvenilir bir tip gibi gelmedi. Ille evlenicem diye boyle bir insana alici gozuyle bakmayin bile, basiniz yanar.

Ya onceki işi batmış..son işi biriyle ortak olmuş birkaçyıldır daha...yeni toparlıyorum dedi

Selam hanımlar burdaki fikirlere değer veriyorum. Bi konum daha var ama o spesifik bir soruydu şimdi yeni tanıştığım kişiyle ilgili size danışmak istiyorum.

2 hafta önce netten tanışıldı...ben 39 o 49...40-50 de diyebiliriz yani...Ben mühendis o kendi işyeri var ortaklı..Duygusal bi adam, iyi biri...Beni çok beğenip sevdi...Sevgi sözcükleriyle hitap ediyor ama ben daha temkinliyim...Hayatı biraz karışık geçmiş, farklı şehirlerde çalışmış iş.peşinde koşmuş....3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi...Orası kafama yatmadı pek...Neden boyle bişey yaptın dedim...Kadın ydışından Tr'ye iş kurmak için gelmek istemiş ama 1 ay vize veriyorlarmış...Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...

Telefonda sohbetlerde üstüme titreyen, ben onu istemezsem olmayacak dersem diye odu kopan bi tavrı var...Hayatımın bundan sonrasında yerleşik düzen istiyorum, bi aile olup sevdiğim kadınla ölene dek hayatı paylaşmak istiyorum , bugune dek hiç aile oldugumu hissedemedim dedi...Coronadan dolayı daha yüzyüze gelemedik....Geçenlerde isimlerimizin başharfleriyle logo yapmış ve whats app profili yaptı...Oyle hevesli biri

Sorum şu; sizce bu kişiyi tanımaya zaman ayırmaya devam etmeli miyim? Yoksa olmaz mı bu iş sizce? ozellikle kendisinden bu kadar yas farkıyla büyük olan biriyle evlenenler de yorum yapsa sevinirim
2 haftada yaptığı ettiği tavırları çok ürpertici.ne sevmesiymiş bu görmediği 2 haftalık kadına.50 yaşında adam bi de.diğer anlattıklarınızın da yanında 3 kere boşanması sorun bile değil.olmaz bence.

Telefonda sohbetlerde üstüme titreyen, ben onu istemezsem olmayacak dersem diye odu kopan bi tavrı var...Hayatımın bundan sonrasında yerleşik düzen istiyorum, bi aile olup sevdiğim kadınla ölene dek hayatı paylaşmak istiyorum , bugune dek hiç aile oldugumu hissedemedim dedi...Coronadan dolayı daha yüzyüze gelemedik....Geçenlerde isimlerimizin başharfleriyle logo yapmış ve whats app profili yaptı...Oyle hevesli biri

Yuh! Bu yeni konu açtığınız immatür adam değil mi? Yüz yüze görüşmek isteyince ne görüşeceğim vs, kavun mı kokluyorsunuz diyen?

Biriyle tanıştım henüz yüzyüze görüşmedik ama çok güzel bir frekans yakaladık...Çok güzel şeyler hisettim. Kendisi iyi ve kibar biri..Ancak ben yüzyüze görüşmeden ona çok ümit vermek istemedim. Kendisi kaptırmış gidiyor ama ben temkinliyim...
Aramızda 10 yaş var benden büyük

Zaten fotoğraflarımızı tabiki gördük...Bana fiziki görünüşe onem vermediğini, görüşsek te o anda karşışına bambaşka çıksam da hislerinin değişmeyeceğini söyledi..Ama ben yüzyüze görüştüğümüzde tam olarak anlarız elektriğimizin işte uyumun herneyse tam olarak tuttuğunu dedim, sonucta karsıdaki insanın dokunusu ya da kokusu bile onemli dedim diye çok bozuldu....Şimdi ben bu kadar içimde sevgi büyütücem ama sen görüşünce beğenmedim deyip gidebilirsin dedi...

Ben bu düşüncemin gayet normal olduğunu bozulacak bişey olmadığını, yüzyüze görüşmeden ha tamam biz olduk diyemeyeceğimi söyledim...Ve onun bozulması bana normal gelmiyor açıkcası...Haklısın tabi diyeceğine tripsel bi tavır ve üzüldüğünü söyledi ve bu tavır o kadar güzel giden dialogumuz içinde bana onun normal olmadıgını düşündürttü bilemiyorum...

Siz ne diyorsunuz, ben mi yanlış düşünüyorum?
Nasıl davranmalıyım?
Aynen o modda kendisi..Ya dedim beni tam tanımıosun hemen kararını verdin hakkımda, yaşım kaç benim dedi ben tanıdım seni dedi...Kendimi anlatamıyorum dur bakalım yüzyüze bi görüşelim deyince acaip bozuluyor..fiziksel değil sadece kokusu bile onemlidir insanın diyorum...kavun da mı koklayıp alıcam diyor....deli oldum
Bu adamdan mı bahsediyorsunuz hala?

Son evliliğiyle ilgili yalan söylüyor bence. Kan bağı olmayan biri için insan böyle bir iyiliği gözü kaplı yapabilir mi? Mutlaka bir gönül bağı vardır. Evimin kadını olsun diye düşünürsün. Mantık evliliği yaparsın. En basitinden para talep edersin. Hadi gel evlenelim sen de işin kur, hatta gel evimde kal ama hepsi karşılıksız, sırf melek olduğum için. Hiç mantıklı gelmiyor. Basit numaralarla kandırmasın sizi WhatsApp profili bir saniyede değişen herhangi bir bağlılığı olmayan bir şey.

Ben de cok hatalar yaptim ve pismanim simdi eski bekar hayatima donmek istesem yapamiyorum, riske atmayin diyecegim ama bana da o kadar.soylediler ben yine burnumun dikine gittim gordum

Back
X