Şans vermeli mi yoksa bu iş olmaz mı?

Vesikalı Yarim ödüllü ve üzerine kitaplar yazılan kült Türkan Şoray filmi...çok sevdiğim için seçtim..
7 kocalı hürmüzlüğümü nerde gördün pardon?
7 kocali hürmuz karsi taraf yalniz .3 evlilik yapmis ya.
Ne filmi oldugu onemli degil. Sadece suanki durumunla benzemis.

50 yaşına girmiş ne aile kurmayı başarabilmiş ne işinde başarılı olabilmiş. bu adamın kendi işimi yapıyorum dediğine de çok güvenmeyin. ne işiymiş kazancı neymiş.daha bir ev alamamış. başınıza bela alma ihtimaliniz çok yüksek.

E yani formalite evlilik deyince insanın aklına para karsılıgı yapılan geliyor...kimin gelmez ki...ya kim dostum hadi su kıza bi iyilik yap dedi diye zaten 2 bosanması varken 3. Ve bosanacagını bildiği evlilik yapar? En büyük hatam ilerde dogru kişi cıkarsa bunu nasıl acıklarımı dusunmemem oldu dedi....Bu nasıl düşünülmez aklım almadı benim...İnsan kendi imajı için bile düşünür bunu cevreye karşı
Bana insanlara karşı pek bı imajı var gibi gelmedi ya:KK43: Sanki hayatı sosyal medyadan sevgili yapmak olan çevresinde sayılan fikirleri oturmuş biri gibi gelmiyor. O kavun mu koklayayim meselesinden sonra hele .. elinde avucunda bir şeyi yok 3 evlilik yapmış sonuncusu formalite falan . 50 yaşında çevresinde sayılan ne yaptığı önem gören adam 3 haftadır tanıdığı insanın baş harfleriyle profil resmi mi yapar . yaşıtları evli barkli ev gecindirip üstüne ev koyma peşinde bı gayesi var . Adam daha ne ev almış ne evlilik yapabilmiş . Arkadaşı ailesi bile muamma . Tam sosyal medya yalanları silsilesi bence.

Adam da sürekli acındırmış kendini
Bana bu garip geldi
Aldatılmış mutlu olmamış işi batırmış
50 yaşındaki insan için bu kadar acındırma normal mi?

tamam diyelim bütün olumsuzluklar geldi başımıza ben yenı tanıştığım güya sevdıgım kadına bunları demem ki
Aksine güçlü duruşumla guven verırım

görmeden tanımadna hemen nasıl sevmiş de baş harflerinizi logo yapmış

Selam hanımlar burdaki fikirlere değer veriyorum. Bi konum daha var ama o spesifik bir soruydu şimdi yeni tanıştığım kişiyle ilgili size danışmak istiyorum.

2 hafta önce netten tanışıldı...ben 39 o 49...40-50 de diyebiliriz yani...Ben mühendis o kendi işyeri var ortaklı..Duygusal bi adam, iyi biri...Beni çok beğenip sevdi...Sevgi sözcükleriyle hitap ediyor ama ben daha temkinliyim...Hayatı biraz karışık geçmiş, farklı şehirlerde çalışmış iş.peşinde koşmuş....3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi...Orası kafama yatmadı pek...Neden boyle bişey yaptın dedim...Kadın ydışından Tr'ye iş kurmak için gelmek istemiş ama 1 ay vize veriyorlarmış...Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...

Telefonda sohbetlerde üstüme titreyen, ben onu istemezsem olmayacak dersem diye odu kopan bi tavrı var...Hayatımın bundan sonrasında yerleşik düzen istiyorum, bi aile olup sevdiğim kadınla ölene dek hayatı paylaşmak istiyorum , bugune dek hiç aile oldugumu hissedemedim dedi...Coronadan dolayı daha yüzyüze gelemedik....Geçenlerde isimlerimizin başharfleriyle logo yapmış ve whats app profili yaptı...Oyle hevesli biri

Evi hiç olmamış ev alamamış yani..yıllar once kardeşi ailede kendi borclarıyla mal mülk bırakmamış..şimdi o kardesiyle görüşmüyormuş..

Sorum şu; sizce bu kişiyi tanımaya zaman ayırmaya devam etmeli miyim? Yoksa olmaz mı bu iş sizce? ozellikle kendisinden bu kadar yas farkıyla büyük olan biriyle evlenenler de yorum yapsa sevinirim
Narsist sevgilinizden kurtulmuşsunuz sanırım çok sevindim
Keşke duygusal anlamda kendinizi biraz dinlendirseydiniz...
Yeni bir ilişki için çok erken bir hatadan kurtulup başka bir hataya düşmeyin.

Narsist sevgilinizden kurtulmuşsunuz sanırım çok sevindim
Keşke duygusal anlamda kendinizi biraz dinlendirseydiniz...
Yeni bir ilişki için çok erken bir hatadan kurtulup başka bir hataya düşmeyin.

Evet kurtardım kendimi şükür
Zaten o ilişki fiilen biteli çok olmuştu o yüzden hazırım...ayrıca zaman geciyor geldim 40a

Bana insanlara karşı pek bı imajı var gibi gelmedi ya:KK43: Sanki hayatı sosyal medyadan sevgili yapmak olan çevresinde sayılan fikirleri oturmuş biri gibi gelmiyor. O kavun mu koklayayim meselesinden sonra hele .. elinde avucunda bir şeyi yok 3 evlilik yapmış sonuncusu formalite falan . 50 yaşında çevresinde sayılan ne yaptığı önem gören adam 3 haftadır tanıdığı insanın baş harfleriyle profil resmi mi yapar . yaşıtları evli barkli ev gecindirip üstüne ev koyma peşinde bı gayesi var . Adam daha ne ev almış ne evlilik yapabilmiş . Arkadaşı ailesi bile muamma . Tam sosyal medya yalanları silsilesi bence.

Yüzyüze olmak önemlidir kokusu bile onemli insanın diyorum..kavun mu bu koklayıp alalım diyor...Benim dediğim şu cümleyi bu yorum beni de bitirdi şahsen...

Bir de elemanı iş kazası yapmış ve 1 ev parası ceza ödemiş ihmalden dolayı.....Bütün aksilikler nasıl başına gelmiş bu kadar acaba? Ev yok bi kere ve yakın zamanda alacak durumu da yok...Ben onu her yonden kurtarmış olucam hem imaj olarak basarısız evliliklerinin son basarısı hem yaş olarak cok daha gencim...Artı ünv terk kendisi lise mezunu oluyor yani...Hadi onu da gectim butun bu bahtsızlıkları doğru mu ? Yıllarca ordan oraya savrulmuş herkesin hatasının bedelini bu odemiş gibi anlattı....Hadi hepsi doğru diyelim bu sefer de psikoloji kalmamıştır yani adamda..

Yüzyüze olmak önemlidir kokusu bile onemli insanın diyorum..kavun mu bu koklayıp alalım diyor...Benim dediğim şu cümleyi bu yorum beni de bitirdi şahsen...

Bir de elemanı iş kazası yapmış ve 1 ev parası ceza ödemiş ihmalden dolayı.....Bütün aksilikler nasıl başına gelmiş bu kadar acaba? Ev yok bi kere ve yakın zamanda alacak durumu da yok...Ben onu her yonden kurtarmış olucam hem imaj olarak basarısız evliliklerinin son basarısı hem yaş olarak cok daha gencim...Artı ünv terk kendisi lise mezunu oluyor yani...Hadi onu da gectim butun bu bahtsızlıkları doğru mu ? Yıllarca ordan oraya savrulmuş herkesin hatasının bedelini bu odemiş gibi anlattı....Hadi hepsi doğru diyelim bu sefer de psikoloji kalmamıştır yani adamda..
Üni terk mi 😂😂😂 onu niye bırakmış unide ne gelmiş başına ? Hep böyle yalan söyleyip sonunu kıvırma işi bu kadar terslik olmaz bi insanin hayatinda . Tamam bizim de hayatımızda yok artık dediğimiz şeyler var ama ev alamadım şu oldu okuyamadım bu oldu isim battı yeni toparliyorum . 50 yaşında adam neyi yeni toparliyo .

Üni terk mi 😂😂😂 onu niye bırakmış unide ne gelmiş başına ? Hep böyle yalan söyleyip sonunu kıvırma işi bu kadar terslik olmaz bi insanin hayatinda . Tamam bizim de hayatımızda yok artık dediğimiz şeyler var ama ev alamadım şu oldu okuyamadım bu oldu isim battı yeni toparliyorum . 50 yaşında adam neyi yeni toparliyo .

Ailece esnaf ve babasının işini devam ettirmiş..cok kücük yastan beri çalısıyordum kazandıgım bölüm de bana uymamıstı zaten dedi...ünv okumama gerek yoktu zaten küçüklükten beri meslek sahibi olmustum dedi

Ailece esnaf ve babasının işini devam ettirmiş..cok kücük yastan beri çalısıyordum kazandıgım bölüm de bana uymamıstı zaten dedi...ünv okumama gerek yoktu zaten küçüklükten beri meslek sahibi olmustum dedi
Peki bir insanın az buçuk üniversite okuduğu konuşmalarından belli olur . Siz bu imajı aldınız mı ? Bunu buluşunca alırsınız gerci en çok

Peki bir insanın az buçuk üniversite okuduğu konuşmalarından belli olur . Siz bu imajı aldınız mı ? Bunu buluşunca alırsınız gerci en çok

Evt aldım. Hatta ben başta ünv mezunu sandım düzgün konusmaları var...ayrıca ingilizce de biliyor kendi öğrenmiş dediğine göre

Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...

Geçenlerde isimlerimizin başharfleriyle logo yapmış ve whats app profili yaptı...Oyle hevesli biri

20lerin başlarında olsanız anlayacağım da 39 yaşında biri için şu laflar şu hareketler üzerinizde hala nasıl olumlu etki bırakabiliyor anlamıyorum.

20lerin başlarında olsanız anlayacağım da 39 yaşında biri için şu laflar şu hareketler üzerinizde hala nasıl olumlu etki bırakabiliyor anlamıyorum.

Olumlu etki bıraktı demedim olanı anlattım..su harf olayını demez olaydım takılıp kaldınız oraya ya

daha yüzyüze gelmeden; 2 haftada başharflerden logolar, tüm hayatı anlatmalar falan. hiç samimi değil. onun ötesinde gerekli de değil. birini tanımak böyle olmaz.
kapılıp gitmeyin.
ben olsam zaten 2 haftada bu kadar hevesli, daha yüzyüze gelmeden evlilik konusu açan adamı siler engellerim hatta.

Back
X