Şans vermeli mi yoksa bu iş olmaz mı?

Selam hanımlar burdaki fikirlere değer veriyorum. Bi konum daha var ama o spesifik bir soruydu şimdi yeni tanıştığım kişiyle ilgili size danışmak istiyorum.

2 hafta önce netten tanışıldı...ben 39 o 49...40-50 de diyebiliriz yani...Ben mühendis o kendi işyeri var ortaklı..Duygusal bi adam, iyi biri...Beni çok beğenip sevdi...Sevgi sözcükleriyle hitap ediyor ama ben daha temkinliyim...Hayatı biraz karışık geçmiş, farklı şehirlerde çalışmış iş.peşinde koşmuş....3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi...Orası kafama yatmadı pek...Neden boyle bişey yaptın dedim...Kadın ydışından Tr'ye iş kurmak için gelmek istemiş ama 1 ay vize veriyorlarmış...Ortak bir arkadası demiş ki bu kadına yardımcı ol formalite evlen gelsin iş kursun sonra bosanırsın...Sırf iyilik amaçlı mı yani dedim evt dedi...sonra kadın işi yapamamış olmamış ve bosanıp gitmiş...Bunlar ama aynı evde yaşamışlar 1 yıl..Ama ben iş.peşinde baska illere gittim toplasan 4 ay durdum dedi...bilemiyorum...

Telefonda sohbetlerde üstüme titreyen, ben onu istemezsem olmayacak dersem diye odu kopan bi tavrı var...Hayatımın bundan sonrasında yerleşik düzen istiyorum, bi aile olup sevdiğim kadınla ölene dek hayatı paylaşmak istiyorum , bugune dek hiç aile oldugumu hissedemedim dedi...Coronadan dolayı daha yüzyüze gelmedik.

Evi hiç olmamış ev alamamış yani..yıllar once kardeşi ailede kendi borclarıyla mal mülk bırakmamış..şimdi o kardesiyle görüşmüyormuş..

Sorum şu; sizce bu kişiyi tanımaya zaman ayırmaya devam etmeli miyim? Yoksa olmaz mı bu iş sizce? ozellikle kendisinden bu kadar yas farkıyla büyük olan biriyle evlenenler de yorum yapsa sevinirim
boş yere zaman kaybı olur size. adam hayatını bir yola koyamamış kazık kadar olmuş. sizi de tüketir.

Yemis icmis gezmis 50 yasina kadar, 3 evliligin ucunde de kadinlar kotuymus, parasi yoksa onun da sebebi kardesi, kendisi melek herhalde. Hem de internetten tanisilmis daha 2 hafta olmus.
Uzak durun bence, hic guven vermiyor

Burda zamanında güzel bi söz görmüştüm tam hatırlamıyorum ama şöyle bi şeydi, eğer bir erkek evlenip boşanmışsa çok dikkatli olun çünkü bir kadın kolay kolay boşanmaz, bir çok zorluğa katlanır ve kolayca pes etmez. Eğer erkek boşanmışsa, karşısındaki kadını pes ettirecek kadar zorluk yaşatmış olabilir, diye bi şeydi.

Siz de görüyorsunuz az çok konulardan. Eğitimli, eğitimsiz birçok kadın şiddet, hakaret görse dahi “yuvam” deyip yine de çabalama, kurtarma eğiliminde. Aldatılsa da affediyor. Birçok konu var kadınlar kulübünde. Kolay kolay boşanmıyorlar. Boşanan kadının da zaten çok geçerli sebepleri oluyor.

O yüzden bu adam bence de pek güvenilir değil. Kavun mu bu koklayalım muhabbetinden ise resmen “nefes alsın yeter” mantığı çıkıyor. Temkinli olup görüşebilirsiniz ama adam hiç tekin değil bence.

Burada ki her yazımda intenette tanışmaya soğuk bakmadigimi söylerim. Hatta geçen evlenemedim diyen arkadasima internetten bul dedim diye beğenmeyen oldu.
Fakat gelelim bu konuya. Adam deseni yapamadım beceremedim. Kabul aMa demezler mi adama heo mi sen haklisin. Is olmadi kardesim suclu. 2. Karjm aldatti. Sehir sehir is peşinde koştun. Sonuç??
Bence olmaz karım aldattı diyen bir karakterle hiç olmaz.

Ikinci es aldatmis bosanmis.
Ucuncu es icin iyilik olarak evlenmis.
Kardesinin borçlarından ev sahibi olamamis.
Kusura bakmayin da hayati yalan.
Adam peygamber sanki.

Harf konusuna çok takılmışsınız demişsiniz de, komedi .. Tüm olayın adeta özeti. Adam 50 yaşında 2 haftalık sohbette harflerden logo yapıyor. Karşındaki kadın 40 yaşında çocuk değil cahil değil bununla avlarım diye düşünebilecek kadar cahil, kapasitesiz. Hayatındaki tüm olaylar için hep başkalarını suçluyor. Her olayda mağdur , nesinden etkilendiniz sadece onu merak ediyorum. Coronaya veriyorum bu durumu :)

Internetten tanıştığınız kişilere inanmayın karşınızdaki adam güvenilmez bir tip ben olsam koşarak kaçardım.

La casa de papel'in berlini geldi aklima
IMG_20200416_164451.webp

IMG_20200416_164457.webp

(ara tara bulamadım, kendim açıp ekran görüntüsü aldim. Ey gidi birinci sezon:cry:)

3 kere evlenmesi çok şüpheli. Ayrıca, hiç yüzyüze gelmediği , sadece internetten tanıştığı birine bu kadar bağlanan, bu kadar seven biri normal mi sizce?
Benim boşandığım eşimle arkadaş olmasak da aynı liseden mezunduk birbirimizi biliyorduk yani, o daha mesajlaşma aşamasında, görüşmeden önce, ben seninle evlenmek istiyorum demişti. O zamanın heyecanıyla hoşuma gitmişti bu tavrı ama şimdi ne kadar sağlıksız bir davranış olduğunu anlıyorum. Amacı sadece evlenmek, ayrı bir ev kurmakmış, beni sevdiği için değil yani... Bu adamda da öyle birşeyler var gibi

Yaslarla hareketler tutarsiz mi bana mi oyle geldi. Hic gormedigi kadini nasil sevdi? Isim bas harfleriyle whatsappa profil yapmak falan 50 yasindaki adam icin absurt değil mi yaa :KK70: Yillarin aski olsa anlayacagim da. Biz lisede sevdiğimiz popçunun topçunun adinin bas harfini siraya yazardik o misal :KK70:
adam kıro

Back
X