• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şans vermeli miyim ?

Ne istediğini bilmeyen biri diye yorumladım. 40 yaşındaki insanın gönlü varsa her türlü arayıp sorardı. Başkası da olabilir dikkat et derim.
İyi de neye istinaden gönlü olacak? Biraz görücü usulü gibi bir şey daha ilk defa buluşacaklar. Gönlü olup olmaması ileriki mevzular

İyi de neye istinaden gönlü olacak? Biraz görücü usulü gibi bir şey daha ilk defa buluşacaklar. Gönlü olup olmaması ileriki mevzular
Yüz yüze görüşmüşler sanırım ilk intibaa önemlidir. Belki de hoşuna gitmemiştir. Ne bilicen kıız

Kabul etmemekle en iyisi yapmışsınız.Istedikleri zaman sizin gorusebileceginizi nasıl düşünürler.Mahcup bir şekilde sormaları gerekirdi.Cok tanımak istiyorsa o seni arasın ikna etsin.Kismette varsa zaten olur.

Kabul etmemekle en iyisi yapmışsınız.Istedikleri zaman sizin gorusebileceginizi nasıl düşünürler.Mahcup bir şekilde sormaları gerekirdi.Cok tanımak istiyorsa o seni arasın ikna etsin.Kismette varsa zaten olur.
Kendisi tamam dedi,sonra teyzesine arattırdı

Herkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?
Yalan bence bi planı varmış olmamış gibi geldi bana 🤔 sizde bekletin kabul edecekseniz bile

Herkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?

Dogru dusunuyorsunuz. 40 yasinda adam bu kadar cekingen ve bu kadar insan iliskilerinden uzaksa bir dusunmek lazim ama cok da onyargili olmamak lazim. Onyargilarinizi simdilik bir kenara birakip bir kere gorusun bakalim ona gore dusunceleriniz netlesir. Bazen insanlar kendilerini yanlis ifade edip yanlis anlasilmaya musait davranislar sergileyebiliyorlar. Bunu hepimiz yapabiliriz ya da yapmisizdir bu sebeple simdilik onyargili olmayin bakalim ona gore durumu degerlendirirsiniz.

Back
X