• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şans vermeli miyim ?

Kendi "mrb ,yalarım evlenmem,bak is arkadaşımın gotu ne güzel" diye foto atanla bile bir ümit konuştuğu için şaşırmış erkeği reddeden kadına
E boşuna normal değilsin demiyoruz. İnternetten konuşmadığı, tanışmadığı kalmadı hepsi doğal olarak sapık gelmiş burada ilgi gören kızları kıskanıyor. Hayır kendini beğenen, özgüvenli kişilere de laf ediyor mutsuzluğunu virüs gibi yayacak ki herkese anca o zaman mutlu olucak :D

Kendi "mrb ,yalarım evlenmem,bak is arkadaşımın gotu ne güzel" diye foto atanla bile bir ümit konuştuğu için şaşırmış erkeği reddeden kadına
Oyle olsu n yengenc ben seni seviyorudn ama sende beni sevmiyormussun demekk

su olaya neden takıldın ki?
Bu dünyanın ennn doğal şeyi değil mi? Belki bu sekilde görüşüp memnun kalmadığı biri vardır,öncesinde onunla komple bitirmistir. Ya da ramazanda başkasıyla tanışmıştır,kız pek oralı olmamistir. Önce kızın reddinden emin olup sonra sana gelmiştir.
Mantık cervecesinde tanismissin yani, bu olay cooooookk doğal değil mi sence de?
ahaha bir yengeçe bir de begume hastayım ya😂dizi senaryosu yazsanız varya reytingler tavan olurdu yemin ederim

Herkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?
Kabul etmeyin anca mı sıra gelmiş yoğun olabilir olumlu ya da olumsuz haber etseydi madem. Yoğunluğu her ne ise gitsin onunla uğraşsın

Herkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?
Abartmiyorsunuz. 40 yaşında ki adama siz cevap vermişsiniz koşmuş teyzesini aratmis velisini okula gönderen minikler gibi.
İşleri olduğu için aramadı da iki kelam etmek 10 sn almaz. Geleceği için 10 sn veremeyen adamlar boşuna aklınızı meşgul etmesin bosverin. Önünüze bakın.
Muhtemelen önce istemedi sonra etrafın ısrarına size dönüş yaptı.

İşi için şehir dışındaymış. Benim işim de çok yoğun. Bana sadece 2 dakika bu durumu söyleseydi anlardım,bunu düşünemedim dedi.
Eee eşim de bana haziranda haber göndermişti tanışmaya ağustosta geldi. Aynı şekilde başka şehirde yoğun çalışıyordu, sık sık seyahat ediyordu. Ben zaten haziran ağustos arası üç kişiyle tanışmıştım bile o gelene kadar 😂 13 gün nedir ki ayrıca, ergenler gibi koşarak mı gelecekti… ha ben yedek medek muhabbetine de takılmam. Kısmetin kim bilemezsin

Back
X