Şansım kısa sürdü

Bebişten haber ver bize canm.
Ağlaması durdu mu biraz prensesin?

Ee kız bebek tabi olacak o kadar naz niyaz:)

Sanki şaka gibi geldi algida'cım yanlış anladım ifadesiz olunca demek.
Anlayabiliyorum seni..
Allah tüm sıkıntılarını dindirsin çabucak..
Sadece relax

Önemli deil canım benim
Kusura bakma ben pek ifade kullanmıyorum mesajlarımda , yanlış anlaşılmalar olabiliyor o yüzden
Amin canım inşallah dediğin gibi olur,öpüldün

Bebişten haber ver bize canm.
Ağlaması durdu mu biraz prensesin?

Ee kız bebek tabi olacak o kadar naz niyaz:)

canım dün gece yine aynıydı odada dolana dolana sabahı ettik
Sabah 8 den öğlen 12 ye kadar da hiç uyumadı mızmızlandı durdu
En son 12 de uyudu...ara ara karnı acıkınca uyanıyor emziriyorum altını değiştiriyorum tekrar uyuyor
Bu kadar da nazlı olmasın canım ya en azından gece nazlanmasa ^^

Valla algidacım çok zor galiba bebek büyütmek.
Büyüdükçe bir prenses olur o şirin bebiş.
Nazına kurban onun..
Olsada bi sevsem valla
Sen kokla benim yerime

Valla algidacım çok zor galiba bebek büyütmek.
Büyüdükçe bir prenses olur o şirin bebiş.
Nazına kurban onun..
Olsada bi sevsem valla
Sen kokla benim yerime

Valla canım zor gibi ya ...Allah hepimize kolaylık versin
Sağlıklı sıhhatli büyür inşallah
Ben senin yerine de severim canım
İçime çekerim mis kokusunu

Algida??

Nasıl gidiyor canım lohusalık?

Bebeğin nasıl?

cnm herşey aynı hatta stres artarak devam ediyor
bebeğim her daim huzursuz...
eşim ve ben gittikçe kötüye gidiyoruz
misafirler gelmeye devam ediyor ve gitmek bilmiyor
yani burda hayat aynı

KızlaR malum bebeğimin akşam huzursuzluklarından dolayı kk ya giremedim bi süre ..öğlenleri genelde ev işlerini hallettiğimden gündüz de girme imkanım pek olmuyor
Artık bugün bi gireyim dedim özlemişim valla.
Dün eşimin arkadaşları bebek görmeye geldiler eşleri,sevgilileriyle...
Ve akşam 8 de gelip 22 de kalktılar tabi bizim ufaklık saat 6 dan beri ağlıyordu.
En son artık 9 gibi uyudu ohh dedim uyudu.Çünkü ağlamasına dayanamıyorum
Gelenler gitmeden diğer arkadaşı geldi eşiyle.Kadın hemen beşiğin yanında aldı soluğu.Dedimki uyudu sakın uyandırmayalım.Bebeğin yanağına dokundu bizimki anında uyandı ne gıcık oldum.Sonra aldı kucağına.Bende dedim almayın uyusun yüzsüz ya zaten uyandı dedi bırakmadı çocuğu.Bebeği öyle bi tutuşu varki başının altını bile desteklemiyor.Başının altından tut bari dedim.
Neyse bi bahaneyle aldım elinden bu sefer bebişe sağılmış anne sütü içirecektim eşime bıraktım kızımı ben gelene kadar oyala diye.Ben mutfağa gider gitmez vermiş yine ona.Geldim nasıl sinir oldum ben onun elinden aldım o yine ben çıkar çıkmaz almış.Eşime ters bi bakış attım demiyorki mama yesin öyle al ..en azından ben bi şekilde mani olurdum almasına.işin garip tarafı bu klişi hemşire ve bebek tutmaktan haberi yok.ben tutayım sen yedir dedi neyse tutuyor ben ağzına kaşıkla veriyorum.Yatırıyor boyuna bende dedim eğme dik tut genzine kaçmasın demez mi bebeklerde genze kaçma olayı yok..nasıl olmuyor ya dedim görmüyormusun öksürüyor sen ver ben yedireyim dedim aldım çocuğu.o kadar sinir oldumki bi de herkes 10 da gitti bunlar 9 da gelmişlerdi biz geç geldik siz gidin diye gitmediler.bebek zaten durmuyor ağlıyor bağırıyor bi de bunlar gelmeden önce böyle değildi nazarı mı değdi naptı çocuk mahvoldu yaa...saat 11 oldu bunların gidesi yok.artık eşim sen bu çocuğu emzir istersen dedi biz ahmetle çıkalım.allaha şükür dedim...neyse bu bahaneyle biz artık gidelim diye gittiler onlar gitti ama biz eşimle birbirimize girdik.millet biz artık kalkalım dedikçe eşim ya otursaydınız dediği için bu kadar tepkiliydim.o öyle deikçe bunlar oturdu.tartıştık ama ne tartışma ..sinirden titriyorum ağlıyorum gecenin 12 si olmuş.bu kapıyı çarptı çıktı odadan kızımda tam uyumuştu o sırada.kapı çarpılır çarpılmaz gözünü açtı ağlamaya başladı tekrar.Bütün akşam boyunca ağladı babası yan odada sigara tüttürüken ben ağlamasını durdurmaya çalıştım belime ağrılar girdi..bi de bunların 11 e kadar hala utanmadan oturmaları da cabası.offffff

Konu sahibini morel verelim bunlar geçici çocuğunuz sağlıklı ufak ayrıntalara takılıp morelinizi bozmayın ama gerekirse eşinize yaptığı yanlış hareketlerine tartışmaya açın ki bilsin sizin yanınızda ,karşınızda olmasın bu günler çok çabuk geçiyor

cnm herşey aynı hatta stres artarak devam ediyor
bebeğim her daim huzursuz...
eşim ve ben gittikçe kötüye gidiyoruz
misafirler gelmeye devam ediyor ve gitmek bilmiyor
yani burda hayat aynı

Kıyamam ya..Az kaldı algida biraz daha sabır etmelisin cnım.
Bir kaç ay sonra bebeğin daha bi huzurlu olacak göreceksin..
Büyüdükçe geçiyor beklerin huzursuzluğu..
Allah yardımcın olsun ne diyim..

Of of of...Anlayışsızlık diz boyu..

Aslında eşinizin arkadaşları gençler muhtemelen.

Sen ısınamadın galiba algida onlara..Yoksa onların varlığı seni bu kadar huzursuz etmezdi canım.

Arada bir samimiyet olmadanda on birlere kadar oturulmaz ki ya.

İnsanlar düşüncesiz mi oldu nedir.

Keşke eşinle tartışmasaydınız canım çok üzüldüm,ama o siniri atmadanda zor oluyor malesef.

Bir zaman sonra hepsi geçecek lütfen sadece sabırlı ve sakin ol algida.

Keşke ilk anne sütü vermeden 1 çay kaşığı nar suyu verseydin kesinlikle gaz ile sıkıntın olmazdı ,mışıl mışıl uyurdu burayada yazıyorum ki herkes bilgilensin diye

Evet geçici herkes söylüyor bende biliyorum sizlerin sayesinde ama ne yapayım alışamadım hepsi üst üste gelince..o kadar kötüyüm ki depresyona girdim desem yeridir
Eşime de anlatıyorum ama neden utanıyor çekiniyor anlamadım.Bi de bu sonraya kalan insanlar arkadaşları arasında en bencil ,en terbiyesiz insanlar...yani aynı şey kendilerinde olsa kesinlikle kovarlardı bizi ama en azından söyleseydi bi şekilde vaktin geç olduğunu bebeğin huzursuz olduğunu.

Kıyamam ya..Az kaldı algida biraz daha sabır etmelisin cnım.
Bir kaç ay sonra bebeğin daha bi huzurlu olacak göreceksin..
Büyüdükçe geçiyor beklerin huzursuzluğu..
Allah yardımcın olsun ne diyim..

ay MyDoNoSe şuan ağzına emzik verdim hayret aldı valla:)
Ama ağzından düşürünce çok ağlıyor kuş uykusu gibi hemen uyanıveriyor başında beklemem gerekiyor tabi bu da bi gelişme en azından emzikle uyumaya çalışıyor ağlamıyor kızım maşallah
inşallah en azından biraz rahatlar...o ağladıkça acaba ne derdi var diye düşünmekten diken üstünde oturuyorum resmen

hayatım zaten üç çiftle yeni tanıştım yani eşimin arkadaşlarını tanıyordum ama partnerlerini tanımıyordum.Canım aslında olay tanımak yada tanımamak da değil..sonuçta yeni doğum yaptım ve yeni doğan bi bebek emmek ister ben bunu anlamadım yani lohusa kadının yanında erkeğin ne işi var
eşime de bunu anlattım gelmek isteyen arkadaşlarına eşleriniz buyursun gündüz gelsin bebek akşamları çok huzursuz emmek istiyor diyebilirdi.Diyemiyor işte arkadaşlarına hiç bişey diyemiyor çekiniyor sanki yıllardır arkadaşı değilmiş gibi

Kıyamam ona ya emzikli prenses..olacak olacak bu şirine sakin bir kız olacak:)

Canım şöyle düşünüyordur eşinde..Hani ayrı odaya geçer emzirir,gelene gelme demek olmaz..hani gelme dese,alacağı cevaptan korkuyordur..

Kimileri vardır..Ne kıymetli çocuğunuz var mış der..patavatsıca..
Kimileri vardır,bebek hevesini insanın boğazına tıkarlar..

Eşinde belki bunun için gelene gelme diyemiyordur canım..

Kim gelirse gelsin canım,sen geç odana orda emzir,kimse umrunda olmasın.
Taki gecenin onbirlerine kadar,düşüncesizce kalanlar hariç tabi.

İşte diyeceğim o ki;daha bi tanıdık dostlarınız olsaydı eğer
ister karı-koca gelsin,ister tek gelsin seni rahatsız etmezdi.

Ayrı odan var sonuçta..Ha bu gelen misafirler kayınvalidenler gibi otur burda emzir falan derse,işte o zaman imdaaatt diye bağar tatlım:)

Sanmam ki o kadar geri düşünceli olsunlar

Sen sıkıntılarını anlatırken inan ki çok üzülüyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz,sakın içine atıp bunalmayasın oralarda..:)

teşekkür ederim canım.İnan senle yazışmak rahatlatıyor
Canım ne kadar tanıdık olursa olsun bebeğim o derece huzrsuzken sohbet edemiyorum,misafirperverlik canım istemiyor..ayy bi de o kadar kibirli ki bu sona kalan arkadaşlar,bebek basbas bağırırken onlar aldıkları ekmek makinesinin marifetlerinden bahsediyorlar çok komiktiler ya..evimize gelip bütün eşyalarını karşılaştırıyorlar bizimkilerle.sizinki şöyle bizimki böyle..inan çekilmiyor böyleleri.
arada eşim olmasa evime sokmam bunları

O ne tarz misafirlik miş öyle ya

Misafir misafirliğini bilecek.

Valla haklısın,sen eksilerini yazdıkça kafamdak, artılar eksiye dönüyor algida..

Ekmek makinesinin reklamlarını senin evinde mi yapıyorlar

Komedi vallahi..En iyisi muhatap olma..Baktın ilgilenmiyorsun,basar giderler..

valla haklısın ilgilenmiyorum konuşmuyorum da
ama eşim ayıp olur diye düşünbdüğünden heralde o ilgiliymiş gibi görünüyor
onlarda anlattıkça anlatıyor
sinir bozucu insanlar işte

algida üzüldüm canım ya, sinir oldum o misafirine de. cıngar çıkarsaydın keşke. bence bi süre misafir çağırmayın zaten uykusuz ve gerginsiniz. kendi halinize kalın. hem geçici bunlar biliyorum kardeşimden, çok çabuk büyüyorlar.
eşini de ihmal etme derim, aranızı iyi tutun birbirinize ihtiyacınız var.

teşkkür ederim canım
aynen bende misafir çağırma taraftarı değilim
valla eşimi bırak ihmal etmeyi şuan birbirimize girmiş durumdayız
her gün her dakika tartışma
sonumuz ne olacak bilinmez ama şuan ikimizde de saygı sınırları aşıldı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…