sansım okuzlerden yana galiba :(

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
direk konuya gireceğim uzatmak istemiyorum yardıma ihtiyacım var çünkü. 6 ay oldu nişanlımdan ayrıldığım hayatıma biri girdi nikah yaptığımı falan sorun etmedi bende boşluktaydım çıkmaya başladık. ama ben bi kaç gündür ayrılmaya karar verdim onun doğru insan olmadığını anladım. kendimi geri çektim istemediğimi dedim. ama kabul etmedi biraz duygusal bi konuşma yaptı peki devam edelim dedim ama bugünde yine istemediğimi uygun olmadığımızı dedim uyumak istedim. bana birsürü beddua etmiş yüzün gülmesin Allah belanı versin tarzında beddular. benim 80 yasındaki anneannem böyle beddua etmiyor seni terkediyorum yeter dedim. heryerden engelledim. şimdi içime sızı çöktü acaba bedduaları tutarmı acaba yine mutsuz olurmuyum acaba hayatıma bidaha nikah mevzusunu kabul eden girmemzmi diye düşünmeye başladım. lütfen içimi aydınlatın karardı çünküüüü???? yanlış yapmadım demi ayrılmakta?

Kendini o uzulecek bu beddua edecek diye yipratman yalnis olur.onun dişinda bi hata goremiorum ben..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl mutlu hissedeceksen kendini öyle davranmalısın .. içinden geldiği gibi .. uygun olmadığınızı düşünüyorsan ona da kendine de boşuna zaman kaybettimemekle en iyisini yaparsın

nasıl mutlu hissedeceksen kendini öyle davranmalısın .. içinden geldiği gibi .. uygun olmadığınızı düşünüyorsan ona da kendine de boşuna zaman kaybettimemekle en iyisini yaparsın

ama o bunu anlamıyor vicdanıma oynuyor beddua ediyor bende pişman olurmuyum yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum. cevap için çoook tşk ederim

nikah mevzusunu kabul etmeyen girmesin zaten hayatına.. seni tüm yaşadıkların sonunda sevsin ve kabuledecekse etsin..

beddua eden kimseden hayır gelmez.. eşim böyle laflar etse suratına bakmam bir daha değil 3-5 günlük sevgili..

doğru insan olmadığını anladım diyip ayrılmakta hata mı ettim nasıl denir???

doğru insan değilmiş işte..konu kapanır..

Haksız yere yapılan bedduanın geçerliliği yoktur.
Bu onun çocukluğu ve aptallığı.
Üzülmeye yer aramak resmen senin yaptığın.
Daha önceki ilişkinin sıkıntılarını atamamışsındır ki hem.
Biraz müsaade et kendine ve insanların laflarına bu kadar takmamayı öğren.
Birinden ayrılmak istediğinde bu tarz laflar, beddualar duyman da olan şeyler.
Benim de başıma gelmişti. Ama umrumda bile olmadı.
Sıkıntı da yaşamadım.

karşında seni seven ve değer veren bir erkek olsaydı kanımca beddualar etmezdi ve senin mutluluğun için dediğini problem çıkarmadan onaylardı .. rica ederim
ama o bunu anlamıyor vicdanıma oynuyor beddua ediyor bende pişman olurmuyum yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum. cevap için çoook tşk ederim

insanın basına gelmeyince böyle düşünüyor gerçekten. bende önceden sizin gibi düşünüyordum. nikah mevzusunu kafamda okadar büyüttümki o yüzden hata mı ettim acaba diye soruyorum. ilerde aşık olduğum adam nikahı kabul etmezse o edersede ailesi etmezse diye düşünmekten kendimi alamıyorum. geri kafalı değilim ama çevremde benim gibi düşünmeyen çok maalesef. cevap için sağolun

zaten bi anlık boşlukla hayatıma soktum bu sahsı şimdii çok pişmanım. insanların laflarını maalesef kafama cok takıyorum. öğrenmek de inanın cok isterim. cvp için tesekkürler

evet haklısın birileri bu durumu sorun edebilir ama bunu düşünerek sorun etmiyor diye ayrıldığın erkek arkadaşından ayrılmasa mıydım dememelisin.. kendine yazık edersin bu mantıkla.. bi de nişanı attın ne nikahı bu imam nikahı mı

daha dikkatli daha emin adımlar atmayı dene bence...
yaptığı beddualarıda kafana takma boşver

itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış

Canım saçmala, ne karaktersiz bir tipmiş bu. Zorla güzellik mi olur? Uygun olmadığınıza inandıysan devam ettirmemek en doğrusu. Ayrılmakla doğru yapmışsın. Sıkma canını.

Öyle her bedua kabul olsaydı ooo, vay halimize. Gönlünü ferah tut sen :)

resmi nikah belçikaya gidecektim evlenince vize için önceden kıydık

çoook tsk ederiiiiimm

Eger gercekten haksızlık ettiginizi düşünmüyorsaniz sorun yok Allah yukarda neyin doğru neyin yanlis olduğunu görüyor ne demişler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..siz bu durumda onu bir yalanın icine atip devam etmemissiniz acik yureklilikle dile getirmissiniz tam tersini yapsaydiniz iste o zaman uzulmeniz gerekirdi..bu saatten sonra her iki kisi için hakkinda hayırlısı olsun tatlım..

zaten uygun olmadığımızı düşündüren hataları vardı o konuda içim rahat ama beddua beni korkutuyor işte cok tesk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…