sansım okuzlerden yana galiba :(

Senin Uygun Olmadığınızı Düşünmen Yerinde Bi Karar Olmuş Beddua Etmesi En Güzel Örneği Ferah Olmalısın Bence Tutmaz Kendine Dolanır

Nikah mevzusu nedir anlayamadım.Nişanlınla kağıt üzerinde nikah mı kıydınız.Bu mudur kabul edilemeyesi olay.Bak canım,bir insanla tanışırsın,denersin,sana uymazsa bırakırsın.Kişilerin beddualarına göre hayatımızı yönlendiremeyiz.Ne yaptın sen ona.Çok güzel giden bir ilişkiniz var dı da terk mi ettin aldattın mı ne yaptın.Adam olan beddua etmez.

evet kağıt üzerinde nikah kıydık. belki problem olmaz ama yinede düşünmekten kendimi alamıyorum. tşk ederim

Öncelikle sormak istiyorum. “Direk konuya girmeseydin başlangıç nasıl olurdu?” diye.
Konuna gelecek olursak bırak herkes ne biliyorsa onu yapsın. Ben bedduaya inanmıyorum. Allah katında çok günah. Kendini bulur sonunda.

uzun uzun anlatıp neden uygun olmadığımızı neden ayrılmak istediğimi falan anlatabilirdim ama uzatmadım.

sizi ; siz oldugunuz icin seven olacaktır mutlaka ..
üzülmeee
zamana bırak .. care oo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…