yaptım canım idrar testinde de kan testinde de negatif çıktı malesef sadece adet olmamayı stres yaptım ben
canım testin sağlıklı olmamış bence tekrar dene eline almadan beklet hemen çıakr zaten.
anladım canım o zaman sen sabredemiyosan bir yıl denedik olmadı diye git doktora:)istersen ben sana nelere bakılıyo anlatayım:)))))))))))))
canım ben 3 aylık evliyim 3 aydır da istiyorum..ben de senle aynı durumu yaşıyom ne kadardır bebek istiyon?
ben de senle aynı durumu yaşıyom ne kadardır bebek istiyon?
ben zaten cok merak edıyorumm aynı zmanda korkuyorummm cunku dha once hıc kadın dogum ıcın doktora gıtmedım adetım hep duzenlıydıı hıc paoblemım olmadı sukurler olsunnn ama sımdı korkuyorumm gıtmeyede aslında ıstıyorum gıtmek amaa
[SUP][/SUP]
ben sana benim tecrübelerimi anlatayım ben özel hastaneye gittim.özel hastanede hormon testleri paralı olduğu için ben devlette hormon testlerini doktora gitmeden önce yaptırmıştım.testleri yanımda götürdüm.ilk etapta bakacakları hormon testleri ve ultrason muayenesi oluyor.ultrason muayenesini alttan yapıyorlar demişti herkes ama doktor bana sen zayıf olduğun için karından bakarız dedi.bana doktorlar alttan bakmıyo bu konuda şanslıyım:)hormon testlerin normalse ve ultrasonla bir sorun yoksa eşinden sperm testi istiyolar sende de tüplerin tıkalı olup olmadığına bakıyolar.süreç böle işte.tabi o tüplerin tıkalı olup olmadığına bakılması zormuş.
canım ben hiç gitmedim çünkü daha 3 aylık evliyim bu ay ilk deneyimimiz di bizim[/QUOT
mutluluklar dileyim o zaman ben sana:)anladım canım bizde öle yaptık zaten bebek istedikten sonra bir yıl geçmeden doktorlar müdahale etmiyormuş.bir yıl doğal yolla bebek sahibi olmayı bekleyip olmazsa gidiyon doktora.ben de bu ay ilk defa gittim bebek olmuyo diye
teşekkür ederim tatlım.doktora gittim dedin canım peki ne dedi bebeğin olması için bi engel yok inşallah..
düğündaşşşş bence yarın bi test daha yap sen inşallah pozitif çıkar.
bende de anormal bi belirti yok ya aşırı terleme(sıcakalrdan mı bilmiyorum) kasık,bel ve bacak ağrısı ve sinirlilik hali var az kaldı bat a
,yapıcam cnm haftasonuu tekrar daha ne olsunnn terlemyı bılmem ama dıger saydıklarınn hamıllık belırtısı ısteeee ınssssss hamılesındırr cnmmm daha fazla beklmeden kavusursun bebgıneee:)
cevap veren olmadı kızlar soruma;
kızlar saçma biliyorum ama evham yaptım işte kan testi negatif çıkıp yinede hamile olmam mümkün olabilir mi?
,
regl belirtileriyle aynı ama canım( offffffff hayırlı haberler bekliyoruz herkes için[/QU
normalı o dgeılmı zatenn regl belırtılerıyle malesfkı cok benzıyooo benımde kasıklarım agrıyo aslında grı dgeıll böleeee batıyo sankııııı goguslerımm kocman oldu damrlarrr cıktıı hatta bıtanesınde kılcal damrlarım bıleee bellı oluyooo bıdee cok sıdettlı olmasafa basım donuyo ısteeee off kafayı yıycez yaaaaaa:)
kızlar saçma biliyorum ama evham yaptım işte kan testi negatif çıkıp yinede hamile olmam mümkün olabilir mi?
umarım bunlara grek kalmdannnnnn hamıle kalırııımmm bu aydan aslında arda umudum kalmsada yınede umutluydumm cunku belırtılerrrr gecen yalara goree cok baskaaaaa ama hayırlısı tabı 2gun dha beklıycemmmm[/QUOTE
inş canım ama ben senin yerinde olsam bir yıl beklerim çünkü bir yıl içinde olması çok normal.şimdi doktora gidersen tüplerine bakılacak falan.belki öteki türlü üç beş ay sonra olacak boşu boşuna bunları yaşamış olcan tabi yine de karar senin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?