"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Merhabalar
Ben dün akşama kadar hele de 5gün gecikme yaşayınca Temmuz ayından pek umutluydum.
Ancak kırmızıları görünce bende size katılmaya karar verdim.
Umudumuz Ağustos'a kaldı bakalım
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin....

bugünlerde bende de aşırı bir terleme var ve akşam kasıklarım belim ağrıyordu üşütmüşte olabilirim ondan başka belirti yok bat son 1 hafta

anladım canım o zaman sen sabredemiyosan bir yıl denedik olmadı diye git doktora:)istersen ben sana nelere bakılıyo anlatayım:)))))))))))))

ben zaten cok merak edıyorumm aynı zmanda korkuyorummm cunku dha once hıc kadın dogum ıcın doktora gıtmedım adetım hep duzenlıydıı hıc paoblemım olmadı sukurler olsunnn ama sımdı korkuyorumm gıtmeyede aslında ıstıyorum gıtmek amaa

[SUP][/SUP]
ben sana benim tecrübelerimi anlatayım ben özel hastaneye gittim.özel hastanede hormon testleri paralı olduğu için ben devlette hormon testlerini doktora gitmeden önce yaptırmıştım.testleri yanımda götürdüm.ilk etapta bakacakları hormon testleri ve ultrason muayenesi oluyor.ultrason muayenesini alttan yapıyorlar demişti herkes ama doktor bana sen zayıf olduğun için karından bakarız dedi.bana doktorlar alttan bakmıyo bu konuda şanslıyım:)hormon testlerin normalse ve ultrasonla bir sorun yoksa eşinden sperm testi istiyolar sende de tüplerin tıkalı olup olmadığına bakıyolar.süreç böle işte.tabi o tüplerin tıkalı olup olmadığına bakılması zormuş.

kızlar saçma biliyorum ama evham yaptım işte kan testi negatif çıkıp yinede hamile olmam mümkün olabilir mi?

umarım bunlara grek kalmdannnnnn hamıle kalırııımmm bu aydan aslında arda umudum kalmsada yınede umutluydumm cunku belırtılerrrr gecen yalara goree cok baskaaaaa ama hayırlısı tabı 2gun dha beklıycemmmm

düğündaşşşş bence yarın bi test daha yap sen inşallah pozitif çıkar.

bende de anormal bi belirti yok ya aşırı terleme(sıcakalrdan mı bilmiyorum) kasık,bel ve bacak ağrısı ve sinirlilik hali var az kaldı bat a

yapıcam cnm haftasonuu tekrar daha ne olsunnn terlemyı bılmem ama dıger saydıklarınn hamıllık belırtısı ısteeee ınssssss hamılesındırr cnmmm daha fazla beklmeden kavusursun bebgıneee:)

cevap veren olmadı kızlar soruma;
kızlar saçma biliyorum ama evham yaptım işte kan testi negatif çıkıp yinede hamile olmam mümkün olabilir mi?

yapıcam cnm haftasonuu tekrar daha ne olsunnn terlemyı bılmem ama dıger saydıklarınn hamıllık belırtısı ısteeee ınssssss hamılesındırr cnmmm daha fazla beklmeden kavusursun bebgıneee:)
,

regl belirtileriyle aynı ama canım ( offffffff hayırlı haberler bekliyoruz herkes için

cevap veren olmadı kızlar soruma;

valla cnm dogrulugu nedeır bılmıyorummm ama ben kk da okudumm kan testıde ıdrar testıne nagatıf cıktıgı halde hamıle kalanlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…