kırmızılar gelmezse tekrar yaprımm zatennbu 3. aydı canımmm sennnın nakdra oldu
allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.
aminnnnnn cnmmmmmmmm aninn hayrılısıı nezmnsaaa ozmn versınn rabbimm[/QUO
aminnnn
kızlar ben de size bişey sorayım bebek için hiç doktora gittiniz mi?
canım ben hiç gitmedim çünkü daha 3 aylık evliyim bu ay ilk deneyimimiz di bizim[/QUOT
mutluluklar dileyim o zaman ben sana:)anladım canım bizde öle yaptık zaten bebek istedikten sonra bir yıl geçmeden doktorlar müdahale etmiyormuş.bir yıl doğal yolla bebek sahibi olmayı bekleyip olmazsa gidiyon doktora.ben de bu ay ilk defa gittim bebek olmuyo diye
canım sen üzme kendini bu çocuk hemen olan bişey değil benim çevremde 5-6 ayda olan çok var sen daha yenisin
mutlka uzuluyosun ama bı yandanda dıyorum kı dmekkı bızım cıın hayırlısıı sımdı dgeılmıssssss nezamn hayırlısı olucaksa ozmn olsunnn
canım ben hiç gitmedim çünkü daha 3 aylık evliyim bu ay ilk deneyimimiz di bizim[/QUOT
mutluluklar dileyim o zaman ben sana:)anladım canım bizde öle yaptık zaten bebek istedikten sonra bir yıl geçmeden doktorlar müdahale etmiyormuş.bir yıl doğal yolla bebek sahibi olmayı bekleyip olmazsa gidiyon doktora.ben de bu ay ilk defa gittim bebek olmuyo diye
canım ben 1yıl sabredemem herhalde iyi dayanmışsın sen, bu ay da olmazsa gidicem 1yıldır korunmuyoruz olmadı diycem
canım ben 1yıl sabredemem herhalde iyi dayanmışsın sen, bu ay da olmazsa gidicem 1yıldır korunmuyoruz olmadı diycem
ben de sabredemedim ki mecbur kaldım eşim doktor bir yıldan önce böle bişeye müdahaleyi doğru bulmuyor o yüzden göndermedi.gerçi ilk başta gideyim doktora diye tutturuyordum doktora gittikten sonra şimdi gitmek istemiyom.
öle tabi kendini de kasma bir yıl içinde olsun da ne zaman olursa olsun allah öle senelerce aratmasın yaş kaç?
23 yaş canmm senın ?
günaydın kızlarrrr
ben hala adet olmadım yaa bi tuhaflık var ama ne....
bu ay geciken gecikene kaç gün geçti?
8 gün gecikti canım yaa hani normalde 3,4 güne kadar gecikebiliyordu ama bu kadar değildi:26::26::26:
29 bak bi de senin yaşında küçük neden bu kadar erken bebek istiyosun:)eşinin yaşı?
29 bak bi de senin yaşında küçük neden bu kadar erken bebek istiyosun:)eşinin yaşı?
eşiminn yaşıı varr canımmm o yuzden ıstıyoruzzz eşim 28 yasındaaaa :)
yaptım canım idrar testinde de kan testinde de negatif çıktı malesef sadece adet olmamayı stres yaptım benbenim de 10 gün gecikti:)ama bugün oldum. test yap bebiş varsa kesin çıkar testte canım .artık 8 gün olmuş
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim batıma 2gun varrrrr ama ben bu sabh dyanmayıp test yaptım cok garip bişey olduuu kaset testlerden hanı idrarı damlattıktan sonraaa gorunen kısım ıslanmya bslıyooo yaaaa o ıslaklıkkk testın dogrulugunu gostern czıgıyı oluturana kadr yanı c ye kadr geldı dogruluk cızgısı olustuuu fakat ben o arada tabı hemn elıme aldımm sılık cızgı faln varmı dıeeee galıba yamuk tuttum ıslaklık bı andaaaaa tekrarr asagı dogru aktıı ve benım cızgıyı gormek ıstedgım yerr kuruu olduuu ve ben hıc bısey anlamdımmmmmmmmmm ama ılkk ıslanırken cizgı faln cıkmadııııı yanı hamıle dgeılımm galıba yıneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?