- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
umarım bunlara grek kalmdannnnnn hamıle kalırııımmm bu aydan aslında arda umudum kalmsada yınede umutluydumm cunku belırtılerrrr gecen yalara goree cok baskaaaaa ama hayırlısı tabı 2gun dha beklıycemmmm[/QUOTE
inş canım ama ben senin yerinde olsam bir yıl beklerim çünkü bir yıl içinde olması çok normal.şimdi doktora gidersen tüplerine bakılacak falan.belki öteki türlü üç beş ay sonra olacak boşu boşuna bunları yaşamış olcan tabi yine de karar senin:)
zaten bua y gıdmem cnmm ramzanın son haftasında ttatıle gdııcezzzzz agustosunn 20sınde faln donucemmm zor bıraz yanııı baklaım yaaa ama butemmuzda olmazsaa yanı ıkı gune kadrrr obur ayyyyyy takmıycam kafamaaaaa cok yıprandım duusnmektenn yaaaaaa
teşekkür ederim tatlım.doktora gittim dedin canım peki ne dedi bebeğin olması için bi engel yok inşallah..
bende kist falan hiçbişey çıkmadı sadece hormon tahlilimde prolaktin diye bir değer var üst sınırı 26 olması lazım ben de o değer 26.tam üst sınırda doktor bunun sorun yaşatacağını sanmıyom ama yine de adet olunca prolaktine tekrar bakılsın dedi.ben adet olmayı bekliyodum prolaktine tekrar baktırıp doktora gitcem.yani ilk etapta aman aman bişey çıkmadı.ama o rahim filminden korkuyom ne zaman çekilirim bilmem:)bi de doktor sorun yok diyo ama adetlerim gecikiyo ben bu işin içinden çıkamadımmadem sorun yok adetim neden düzensiz
zaten bua y gıdmem cnmm ramzanın son haftasında ttatıle gdııcezzzzz agustosunn 20sınde faln donucemmm zor bıraz yanııı baklaım yaaa ama butemmuzda olmazsaa yanı ıkı gune kadrrr obur ayyyyyy takmıycam kafamaaaaa cok yıprandım duusnmektenn yaaaaaa
bence de canım takma bak daha yaşın küçük bi de yeni evlisin bekle bakalım oluruna bırak.inş olur
sağolun kızlar yaa 3 aydır bebek istiyorum
3 ayda ne kadar kafaya taktım yıllarca bekleyenleri düşünüyorum da allah yardımcıları olsun..
çok zor gerçekten sabretmek..
bende biliyorum bunun çok mümkün olmadığını ama adet olmayınca işte...
sağolun kızlar yaa 3 aydır bebek istiyorum
3 ayda ne kadar kafaya taktım yıllarca bekleyenleri düşünüyorum da allah yardımcıları olsun..
çok zor gerçekten sabretmek..
bende biliyorum bunun çok mümkün olmadığını ama adet olmayınca işte...
bende kist falan hiçbişey çıkmadı sadece hormon tahlilimde prolaktin diye bir değer var üst sınırı 26 olması lazım ben de o değer 26.tam üst sınırda doktor bunun sorun yaşatacağını sanmıyom ama yine de adet olunca prolaktine tekrar bakılsın dedi.ben adet olmayı bekliyodum prolaktine tekrar baktırıp doktora gitcem.yani ilk etapta aman aman bişey çıkmadı.ama o rahim filminden korkuyom ne zaman çekilirim bilmem:)bi de doktor sorun yok diyo ama adetlerim gecikiyo ben bu işin içinden çıkamadımmadem sorun yok adetim neden düzensiz
canım süt hormonu bu, benm de doğumdan sonra iştahım çok açıktı doktora gittim prolaktin hormonundan kaynaklanıyor doğumu takip eden ilk 6 ay yüksek olur emzirmediğin için de yemeğe düşersin dedi, hakikaten de öyle oldu, senin de iştahın açık mı? korkma zararlı bi durum oluşturmaz gebelik için. aksine ostrojen hormonun fazladır bu daha ii doğurganlık yüksek olur.
eşin doktor mu canımcanım eşime sordum olsaydı kand açıkardı dedi
canım süt hormonu bu, benm de doğumdan sonra iştahım çok açıktı doktora gittim prolaktin hormonundan kaynaklanıyor doğumu takip eden ilk 6 ay yüksek olur emzirmediğin için de yemeğe düşersin dedi, hakikaten de öyle oldu, senin de iştahın açık mı? korkma zararlı bi durum oluşturmaz gebelik için. aksine ostrojen hormonun fazladır bu daha ii doğurganlık yüksek olur.
iştahım öle açık değil canım.prolaktinin yüksek olması aslında hamileliği önlüyor hatta doğumdan sonra süt koruyo falan diyorlar ya iste prolaktin yüksek olduğundan.ama benim öle çok yüksek değilmiş.bakalım bu ay tekrar bakılacak
eşin doktor mu canım
sen ne kadardır evlisin canımBende aynı durumdayım seninle benim bu ay 2.ayımdı.
Hatta 29yaşında olduğumdan bişey var mı diye dr.'a bile gittim.
Dr. herşey normal ama istiyorsan tüplerine bakalım dedi ancak çok acıdığını ve ilaçlı olduğunu duyduğum için
vücuduma eziyet etmemek için gitmedim(tabi birde korku var:18:)
İnşallah isteyen herkes hiç müdahale gerektirmeden doğal yollarla hamile kalır
yaklaşık 8,9 günlük bir gecikme var canım adet günümde idrar esti yaptım negatifevet canım senin gecikme olmuştu değil mi?
yaklaşık 8,9 günlük bir gecikme var canım adet günümde idrar esti yaptım negatif
adetim 4 gün gecikincede kan testi yaptım yine negatif çıktı
bazı yerlerde istisna olanları okudum bende ümitlendim iştegecikme varsa kan testinde kesin çıkarmış canım eşim öle diyo
bazı yerlerde istisna olanları okudum bende ümitlendim işte
sağlık olsun tabi umudum ağustos ayı inşallah
iştahım öle açık değil canım.prolaktinin yüksek olması aslında hamileliği önlüyor hatta doğumdan sonra süt koruyo falan diyorlar ya iste prolaktin yüksek olduğundan.ama benim öle çok yüksek değilmiş.bakalım bu ay tekrar bakılacak
canım süt korur diye bişey yok, bu yanlış biliniyor. çok yüksek olursa hamileliği bi müddet geciktirir sadece. ama bizlerdeki rakamlar engelleyecek düzeyde değil
tabiki benim demek istediğim de o bir müddet geciktiriyor.senin prolaktinin kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?